2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Merhaba göbek cizgisi kaç haftada başlıyor acaba birde kız ve erkekte çizgi farklı mi oluyor

Folik asiti 12 de hemen biraktiriyorlar canim, ben 2 doktordan duydum bunu bence fazla bile kullanmissin
Ben devlete gittim hep başka Bi vitamine başlatması 2 hafta sonra falan özele gidicem onların yazdığı vuraminde aynı oranda folik asit var diye devam ettim açıkçası son kontrolde de foluk asite devam ediyorum dedim hiç bisey söylemedi sagolsun zaten gıcık Bi doktordu :( bırakmalı miyim o zaman acaba o_O

Ben devlete gittim hep başka Bi vitamine başlatması 2 hafta sonra falan özele gidicem onların yazdığı vuraminde aynı oranda folik asit var diye devam ettim açıkçası son kontrolde de foluk asite devam ediyorum dedim hiç bisey söylemedi sagolsun zaten gıcık Bi doktordu :KK43: bırakmalı miyim o zaman acaba o_O
Canim bana kes dediler ama burada başka vitaminlerin içinde folik asite hala devam eden arkadaşlar var sanki, doktordan doktorada degisiyor simdilik ben birsey kullanmiyorum ama coklu vitamin kullananlarda var,bi danış öyle bırak istersen doktoruna

Kızlar bişey soracağım size karnınız ne zaman çıktı veya kaçıncı haftalarda çıkıyor karın benim 11. Haftam bitiyor ama hala bir belirti yok iyi mi değil mi diye kuruntular oluştu kafamda bir sorun mu var acaba diye

Kızlar bişey soracağım size karnınız ne zaman çıktı veya kaçıncı haftalarda çıkıyor karın benim 11. Haftam bitiyor ama hala bir belirti yok iyi mi değil mi diye kuruntular oluştu kafamda bir sorun mu var acaba diye
Ben 16. Haftaya gireceğim bu hafta kısmetse ama hala göbeğim hiç yok diye bilirim sanırım 18 ve 20 sonrası çıkar göbek

Ben de 11deyim bende de pek bişey yok canım korkma

Vitamin kullananlar hangi vitaminleri kullanmaya başladınız?
Bana doktorum regenesis max verdi multivitamin. Ama benim gebeliğim ikiz. 6 sene önce yine aynı doktora gitmiştim o zaman yanılmıyorsam 16. Haftaya kadar sadece folik asit kullanmıstım artık yöntem mi değiştirdi yoksa ikiz olduğu için mi multivitamin verdi bilmiyorum.

Ben de 11. Haftaya girdim bebek daha cok asagıda hala eğer cok zayıf değilsen cıkmaz sanki biraz yapıya göre değişiyor. önceki hamileliğimde 18 de falan cıkmıstı benim. Normalde balık etki göbekli birisiyim ama gebelikte kilo vermekten karnım falan dümdüz olmustu

Ben de aslinda zayifim yani zayif degilde boyuma gore normal kilom ama karnim cikti baya yani kapali olmama ragmen disaridan anlayan oluyo biraz genetik de olabilir annemin karni cok buyurdu hamileyken benim de oyle olur belki 🤰🏻

Kizlar ankarada olanlar, doğum için hastane ve doktor önerisi olan var mi, benim söyle bir özel durumum var doğuda çalışıyorum dogum iznine ayrılınca ancak orada takibe devam edeceğim çünkü ailem orada eşimde ankaraya yakin ama şimdiden doktoru seçip kabul edip etmeyeceğini sormak istiyorum, memnun olanlar varsa doktorundan tavsiye bekliyorum, kadın doktor istiyorum doğum için özellikle, şimdiden teşekkür ederim 😊🌸 snowflake88 snowflake88 kayramberamveram kayramberamveram bernisko bernisko E eymen350635 Black87 Black87 A Artur pank pank

İlk gebelikte daha geç çıkıyor 2. Ve 3. Gebeliklerde daha çabuk çıkıyor benim ilkinde 5.ayda çıkmaya başlamıştı bu 3.gebeligim 15.haftadayim herkes anlıyor hamile oldugumu :skandal:

Back
X