• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Gunaydinn herkese bugun benimde kalcamdan sag bacagima vuran bi agri basladi daha once yazan arkadaslar olmustu gectimi acaba sizin devam ediyormu ? Cunku baya ciddi bi agri sanki bir yere vurmusumda morarmis gibi agriyor ve garip sekilde birden bire basladi
günaydın, bence bu ağrılar rahim genişlemesiyle alakalı, magnezyum içeren bi takviye kullanabilrsin canım, bana doktorum onu önerdi bu kramp ve ağrılar için

Kızlarrrr hepinize günaydın, gününüz çok çok güzel geçsin ☺️ Bugün kontrolüm var, özledim yavrumu, heyecanlıyım bakalım neler yapıyor içeride. Şans dileklerine ve dualarınıza talibim 🤍
Ben de çok özledim. 1 ay olacak haftaya. İyi dayandım. Cinsiyet öğrenmek için.
Cinsiyet belli olmuş muydu sende canım ya ben unuttum erkek miydi

günaydın, bence bu ağrılar rahim genişlemesiyle alakalı, magnezyum içeren bi takviye kullanabilrsin canım, bana doktorum onu önerdi bu kramp ve ağrılar için
Kalp hastasi oldugum icin yaklasik 1 aydir magnezyum kullaniyorum aslinda suya atmali olanlardan ama biraz ishal problemi yapiyor bende o yuzden hergun kullanmiyorum acikcasi sizde oyle bi sorun yarattimi magnezyum

Kalp hastasi oldugum icin yaklasik 1 aydir magnezyum kullaniyorum aslinda suya atmali olanlardan ama biraz ishal problemi yapiyor bende o yuzden hergun kullanmiyorum acikcasi sizde oyle bi sorun yarattimi magnezyum
hayır aslında hiç öyle bi problem yapmadı ama, bi doktora danış istersen canım, belki değiştirir

Gunaydinn herkese bugun benimde kalcamdan sag bacagima vuran bi agri basladi daha once yazan arkadaslar olmustu gectimi acaba sizin devam ediyormu ? Cunku baya ciddi bi agri sanki bir yere vurmusumda morarmis gibi agriyor ve garip sekilde birden bire basladi
Ayy benimdi evet geçti çok şükür

Yaa ne guzel herkes ogreniyo tek tek cinsiyetleri ben de cumayi zor edicem bu gidisle 😄 ben hm’den 1-2 ay zibin aldim ama gozume cok kucuk geldi gercekten bu kadar kucuk mu olcak bu bebeler yaaaaa

Kalp hastasi oldugum icin yaklasik 1 aydir magnezyum kullaniyorum aslinda suya atmali olanlardan ama biraz ishal problemi yapiyor bende o yuzden hergun kullanmiyorum acikcasi sizde oyle bi sorun yarattimi magnezyu
Kesinlikle magnimore kullanın . Devlet ödemiyor ama çok iyi 👍

Kızlar dr bana demir ilacı verdi eksiklik olmamasına rağmen emin olamıyorum kullanıp kullanmama konusunda. Sizlerden kullanan var mı

Ayy maşallah öncelikle benim göbüşlü bebişime benziyor benimki erkek 🥰😂 göbeği çıkık olanlara erkek deniyordu sanki çokta anlamam da öyle hissettim canım hayırlısı 🥰
Sağlıklı olsunda. Doktor bir tahminde bulunamadı. Görünmüyor henüz dedi. Benim içime erkek doğuyor ama

Valla öyle değişkenlik gösteriyor ki bebeğe göre. Benim kızım günde 1 kere kaka yapan, kusması falan olmayan bir bebekti üstü bası hiç kirlenmiyordu. Biraz da minyondu hala öyle uzun süre giyer kıyafetlerini az esyayla da cok rahat idare edermişim.0-3 aylıkları baya süre giydi ama 1 aydan sonra giydiremeyen cok arkadasım oldu. Özellikle zıbınlarda 5 tane 0-3 olsa gerisi 3-6 alınsa bolca olur bence cünkü büyüğe çare var da küçüğe yok dostlar elde kalakalıyor sonra giyilmemiş. Sadece salyası 2 aydan itibaren coktu şimdi daha fazla kumaş önlüklerden alcam mesela. Ama kusan kakalı bir bebekse, hele erkek bebekler alt açarken çiş yapınca daha fazla esyayı kirlettiğinden eşya yetiştirmek zor olabilir. Benim arkadasım her seferinde battaniyeyi bile batırıyor diyodu 🤦🏼‍♀️😂

Bi de markanın kalıbı cok önemli e bebek tam beden, lcw kalıpları eskiden üstler normal altlar uzun oluyordu simdi cok değişiyor, h&m kalıpları hafif büyük, carters cok alırdım o zamanlar şimdi hayal kalıpları cok dar oluyordu. İndirimde uyguna bulursanız affetmeyin kızımdan kalanları ikizlerde de kullancam kısmetse taş gibiler hala.

müslinler çok kullanıslı oluyor her acıdan ben ilk aylar hep kundaklamayı düşünüyorum kızımda cok yapmamıstım. cünkü bebek anne karnındaki sıkısık ortamı arıyor, bi de moro refleksi oluyor bebeklerde o yüzden sık sık kollarını acıp düşer gibi uykudan uyanıyolar ağlayarak onları engelliyor hafifçe kundaklamak. Hem de sıcacık oh mis. Hatta kendinden kundaklı bi iki tulum da almak istiyorum. Benim aklıma gelenler bunlar amma yazmısım zaten artık susayım az😂😂
çok teşekkürler .çok güzel anlatmışsınız. :KK200:

Back
X