• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Güüünaaayyydııın ❤️

Herkese mutlu günler diliyorum.
Sabah uyandığınızda bebeklerinizle konuşuyor musunuz? Günlük rutininiz nasıl? Bebeğe kitap okuyan, Kuranı Kerim okuyan yada müzik dinleten var mı?

Kızlar dr bana demir ilacı verdi eksiklik olmamasına rağmen emin olamıyorum kullanıp kullanmama konusunda. Sizlerden kullanan var mı
Doktorunuza güvenin. Bende de eksik değil ama çok da değil. Hamilelik sürecinde demir hapı almayan bir tanıdığım yok. Herkes kullanıyor. İlla eksilerde olmasına gerek yok.
Vitaminler çok önemli bu süreçte.

Güüünaaayyydııın ❤️

Herkese mutlu günler diliyorum.
Sabah uyandığınızda bebeklerinizle konuşuyor musunuz? Günlük rutininiz nasıl? Bebeğe kitap okuyan, Kuranı Kerim okuyan yada müzik dinleten var mı?
Hemen hazırlanıp işe gittiğim için sabah konuşamasam da gün içinde seviyorum konuşuyorum. Dua da dinletiyorum ama daha sık yapmalıyım bunu. Eksiğim var. 6.ayda duymaya başlıyorlarmış gerçi ama yine de iyi hissettiriyor böyle şeyler.

Yaa ne guzel herkes ogreniyo tek tek cinsiyetleri ben de cumayi zor edicem bu gidisle 😄 ben hm’den 1-2 ay zibin aldim ama gozume cok kucuk geldi gercekten bu kadar kucuk mu olcak bu bebeler yaaaaa
Kuzenim yeni dogum yapti yani nerdeyse 2 hafta sonra falan gormeye gittim o kadar minik geldi ki gozume insan daha buyuk bekliyo 🌸

Ayy bu arada gecen gun ultrason resmimizi atmayi unuttum doktor her hafta baska bisey diyor bi gosteremedi kendini benim minnos

Eklentiler

• B5CF02E2-BB92-40F2-B97F-BDBB4441BD84.webp
    B5CF02E2-BB92-40F2-B97F-BDBB4441BD84.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 67
Arkadaşlar benim gibi ne yese karnı şişen rahatsız olan var mı ne yapıyosunuz hala iştahım yerinde değil yiyemiyorum yediklerimde gaz gibi şişkinlik yapıyo var mı bunun bi çaresi 😔

selam kızlar benım idrar ve mide yanması şikayetım avr hele midem mahvoluyorum korkuyorum bıse yemeye rennıne bıle çare degıl artık kesmıyor.başka bıse bulan yapan varmı
süt iyi geliyo oda sonrasında bı gaz yapıyo:(

Selam kızlar cinsiyetleri öğrenenlere hayırlı uğurlu olsun hep sağlıkla kucağınıza alın insallah🥰 bugün ikili taramaya girdim cok şükür ikisi de sağlıklı bebişlerin doktorum 2 hafta sonraya randevu verdi cinsiyetlerini söyleriz o zaman da dedi artık kendisi gördü mü bilmiyorum net olmadan söylemez ama ketumdur biraz ben de 16 da öğrenmeyi bekliyordum açıkcası 2 hafta sonra deyince sasırdım. Bu hafta erkek gibi hissediyorum nedense ikisini de artık 2 haftaya anlarız kız mı erkek mi sağlıklı olsun da kız olursa kızıma yoldas olurlar erkek olursa bi de bunun tadını alırım diyorum.
Oyy ikiz bebek maşallah canım ne güzel hayırlı haberler almana çok sevindim 14 haftalık öğrenen çok var sende öğrenirsin insallah :KK68:

Keşke kesin bir şekilde engel olabilsek harika olurdu 😏 bende bio oil le başladım. Konuştuğum herkes ne kadar iyi önlem alınırsa çatlama ihtimali o kadar azalır demişti. Düzenli kullanmak önemli
Bende ilk hamileliklerimde kullandım ama yinede çatlaklarım var genetik çok önemli ama belki kullanmasam daha cok catlardim bilmiyorum bunda da vücut zaten önceden genisleyip çatladığı için erken başlamadım bu hafta baslicam bio oil aldim:KK49:

Kızlar bende bugün kontrole gittim haftasıyla uyumlu çok şükür ikili test için kan verdik gayet yolundaydı herşey cinsiyet için bi tahmin alamadık erken dedi doktor ama sizden yorum ve tahminler alabilirim 😍🤗
Maşallah canım hayırlı haberler alirsin ins test sonucundanda :KK68: Bana erkek gibi geldi:emir_bebek:

Valla öyle değişkenlik gösteriyor ki bebeğe göre. Benim kızım günde 1 kere kaka yapan, kusması falan olmayan bir bebekti üstü bası hiç kirlenmiyordu. Biraz da minyondu hala öyle uzun süre giyer kıyafetlerini az esyayla da cok rahat idare edermişim.0-3 aylıkları baya süre giydi ama 1 aydan sonra giydiremeyen cok arkadasım oldu. Özellikle zıbınlarda 5 tane 0-3 olsa gerisi 3-6 alınsa bolca olur bence cünkü büyüğe çare var da küçüğe yok dostlar elde kalakalıyor sonra giyilmemiş. Sadece salyası 2 aydan itibaren coktu şimdi daha fazla kumaş önlüklerden alcam mesela. Ama kusan kakalı bir bebekse, hele erkek bebekler alt açarken çiş yapınca daha fazla esyayı kirlettiğinden eşya yetiştirmek zor olabilir. Benim arkadasım her seferinde battaniyeyi bile batırıyor diyodu 🤦🏼‍♀️😂

Bi de markanın kalıbı cok önemli e bebek tam beden, lcw kalıpları eskiden üstler normal altlar uzun oluyordu simdi cok değişiyor, h&m kalıpları hafif büyük, carters cok alırdım o zamanlar şimdi hayal kalıpları cok dar oluyordu. İndirimde uyguna bulursanız affetmeyin kızımdan kalanları ikizlerde de kullancam kısmetse taş gibiler hala.

müslinler çok kullanıslı oluyor her acıdan ben ilk aylar hep kundaklamayı düşünüyorum kızımda cok yapmamıstım. cünkü bebek anne karnındaki sıkısık ortamı arıyor, bi de moro refleksi oluyor bebeklerde o yüzden sık sık kollarını acıp düşer gibi uykudan uyanıyolar ağlayarak onları engelliyor hafifçe kundaklamak. Hem de sıcacık oh mis. Hatta kendinden kundaklı bi iki tulum da almak istiyorum. Benim aklıma gelenler bunlar amma yazmısım zaten artık susayım az😂😂
Aynen canim benimde 2 oğlu var her üst değişmede üst alt battaniye komple degisiyodu attiriyolardi :D bide aralarda kusma olunca inan kıyafet yetirtiremiyordum her gün 2 sefer makine çalışıyordu :D

Kızlaar Bir oğluşta benden geliyor:KK200: oğluma erkek kardeş geliyor bugün öğrendik 😍
Ramzi nub yüzük hepsi tuttu 😂
Ben ultrasonda görünce direk anladım zaten apaçık belliydi😂
Yinede kağıda yazıp arkadaşıma verdi dokto cinsiyet partisi yaptık güzel oldu😍😊
Ne güzel canım çok sevindim 2. Çocuğun cinsiyeti aynı olunca güzel oluyo hem arkadaş oluyorlar hem küçülenleri giyiyorlar ekonomik oluyor ben küçük oğluma cok az alışveriş yapiyorum:KK55:

Hemen hazırlanıp işe gittiğim için sabah konuşamasam da gün içinde seviyorum konuşuyorum. Dua da dinletiyorum ama daha sık yapmalıyım bunu. Eksiğim var. 6.ayda duymaya başlıyorlarmış gerçi ama yine de iyi hissettiriyor böyle şeyler.
Bazen ben de konuşmayı unutuyorum sonra suçluluk duyuyorum. Karnımızdaki bebek için neler yapmamız lazım istişare etmek istedim ❤️

Back
X