• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
1000 de bir değil 10000 de bir de olsa ihtimal ihtimaldir ve bunu Allah'tan başka kimse bilmez fetal DNA daha güvenilir ondan öneriyor doktorlar ikili test gebelerin çoğunu strese sokuyor. Ama inanın ultrason sonuçlarınız harika normal sonuçlarınız da gayet iyi☺️❤️🧿
Çok doğru söylemişsiniz gerçekten Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin ♥️

Çok doğru söylemişsiniz gerçekten Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin ♥️
Tavsiye ister misiniz bilmiyorumm ama gebeler bu dönemde hassas oluyor doktor da pimpirikli olunca uyum olmuyor. Daha rahat sakin bir doktor bence daha iyi bende yaşadım o yüzden. Karar sizin tabi. Bu arada cinsiyeti belli mi annesi☺️

Ben bir teyze ile konuştum bu testte dön sendromlu olma ihtimali,1/2 çıkmış yani aşırı yüksek ihtimal ama çok güzel turp gibi kızı var 20 yaşında
Tavsiye ister misiniz bilmiyorumm ama gebeler bu dönemde hassas oluyor doktor da pimpirikli olunca uyum olmuyor. Daha rahat sakin bir doktor bence daha iyi bende yaşadım o yüzden. Karar sizin tabi. Bu arada cinsiyeti belli mi annesi☺️
Kesinlikle doktorumu değiştireceğim alle den Emre beyden randevu aldım 🤍 kız dediler meleğime ama daha net değil

Doktorum çok kafamı karıştırdı orta da olsa bir risk vardır gibi konuştu başka doktor herşey çok güzel cıkmıs dedi 2 gündür o kadar kafaya taktım ki bu doktorlar artık bu fetal testten para mı alıyorlar napıyorlarsa gerçekten risk yoksa bile sen fetal yaptır diyorlar
Canim bunu şahsen bende düşünüyorum, burda bile bi firmanın temsilcisi reklam yaptı, büyük paralar döndüğünü düşünüyorum malesef tip sektörü suan zaten rant odaklı , ikili testini yaptirmissin riskin az yani kaldi ki fetal de 100 de 100 değil ancak amniyosentezle kesin sonuç ogreniliyor eğer downsa aldırırım diyorsan uğraş ama öyle bir düşüncen yoksa hiç uğraşma bunlarla, burun kemiği ense kalinligida normalse hele hiç korkma bence...

Canim bunu şahsen bende düşünüyorum, burda bile bi firmanın temsilcisi reklam yaptı, büyük paralar döndüğünü düşünüyorum malesef tip sektörü suan zaten rant odaklı , ikili testini yaptirmissin riskin az yani kaldi ki fetal de 100 de 100 değil ancak amniyosentezle kesin sonuç ogreniliyor eğer downsa aldırırım diyorsan uğraş ama öyle bir düşüncen yoksa hiç uğraşma bunlarla, burun kemiği ense kalinligida normalse hele hiç korkma bence...
Evet evet ciddi bir ticaret dönüyor birde diyorki herşeyde çok normal ama sen yine de yaptır ya dedim siz benle dalga mı geçiyorsunuz

Kızlar bu arada bu ikili test sonucuna görede bi cinsiyet tahmini yapılıyordu ya hcg yazan kısım 50 nin üstünde olunca kız mıydı ne tamda hatırlamıyorumda bi arkadaşımız söylemişti burda hatırlayan veya tutan var mı
evet doğru hatırlıyosun.gerçeklik payı ne kadar doğru bilmiyorum ama .benim 49 çıktı ve sonuç erkek

Kızlarr gebelikte kıllar ile nasıl baş ediyorsunuz?
ben daha önce bı 8 seans fln lazer epilasyona gidiyordum hamile kalınca bıraktım tekrar geri geldiler ama tabi eskisi kadar koyu değil

Ağrı'daydm misafirlik bitti evime İstanbula dönüyorm 😢 küçük şehir doktor Yok olan ozlellere de güvenim yok. İstanbul Zeynep Kamil de aldım randevu kesin birşey demesede beklerim artk yapcak birşey yok 😏 eşim çok hevesli birşeyler alma konusunda öğrenelim de bi kaç parça alalım dio 😀❤️

3 boyutlu nasıl oluyor acaba 🙈
3 boyutlu renkli ultrason oluyo daha derin açılı canım daha net gozukuyor hayırlısıyla öğrenirsin inşallah Zeynep Kamil dogum hastanesi orda daha iyi ilgilenip soyleyebilirler hayırlısıyla öğrenirsin insallah :KK200: :KK68:

Öncelikle hayırlı olsun. Kızda nasıl belirtilerin vardı canım? Yeme içme, bulantı vs
Çoğunlukla ekşi tuzlu yedim canım hep göğüs hassasiyeti çok daha fazla oğlanlara göre bire kasık kalça ağrım çok fazla oluyor diğerlerine göre tabi kişiden kişiye değişir ama benim farkliliklarim bunlar oglanlara göre :KK66: :KK200:

Kızlar selam. Umarım hepinizin hamileliği çok güzel geçiyordur🙏 Yazdıklarınızı okuyorum çoğu kişi heyecanla cinsiyet bekliyor😍 umarım herkesin gönlündeki olur🙏 Benim cinsiyet belli oldu KIZIM geliyor🙏🤗 allah gönlüme göre verdi🙏 Öncelikle şunu söylemek istiyorum ben de hiçbir teori tutmadı. Çin rus kan yenileme ve nubb hepsı erkek dıyordu. Bu teorılere cok takılmayın o yuzden🤗

Kızlar bu arada bu ikili test sonucuna görede bi cinsiyet tahmini yapılıyordu ya hcg yazan kısım 50 nin üstünde olunca kız mıydı ne tamda hatırlamıyorumda bi arkadaşımız söylemişti burda hatırlayan veya tutan var mı

50nin üstü olursa kız oluyormuş sözde. Ama doğru olmadığını kanıtlayan birçok mesaj okudum forumda. Cinsiyeti vaktinden önce net olarak belli edebilecek hiçbir şey yok.
Bana herkes çirkinleşmediğin için erkek çocuğun olacak diyor. Ona da inanmıyorum. Kuzenim kız doğurdu cildi ışıl ışıldı mesela.
Bu arada benim değeri 50 üzeri ama hissettiğim erkek.

Back
X