• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
aynen ben de sanırım bi 7 8 gün bekledim
özellikle gün ve saat kaçta randevu açılacağını sor istersen. çünkü 10 da aradım,
10 u 5 geçe resmen randevu alınamıyordu sistemden baktığımda. anında doluyor o yüzden tam saatini bilmek önemli :)
Aaa o kadar çabuk mu doluyor, hemencecik.
5 Kasım saat 10 da ara dedi. Öyle yapcam bende inşallah bir sıkıntı olmaz

Kızlar selam herkese bende bir kız annesi oluyorum 😍 bugün kontrolden çıktım sağlıklıydı çok şükür artık ultrasonda tam gözükmüyor baya büyümüş vücudunu ayrı ayrı gördük 🎈🎈🎈
Gözünüz aydın hayırla sağlıkla gelsin prenses 🥰

Wee baby satılıyodu sanırım, ben e bebekten falan almıstım daha önce wee baby cam olanları güzeldir. Biberonlarda 0-6 ay grubunda uçtaki delik daha küçük oluyor, akış hızı ona göre ayarlanıyor, bebeğin o aydaki damak yapısına göre daha kolay tutacağı emeceği şekilde oluyor sonradan da kullanabilirsiniz tabi. Hatta avent in biberonlar için sadece uç kısmı da satılıyor 0-6, 6-12 artık nereye kadar biberon kullanılrsa o kadar kullanır cocuk kolay kolay kırılmıyor da aventin cam biberonları.
Evet o markalardan almayı düşünüyordum ben de. Bimde görünce baktım cam biberon. Alayım dedim çok pahalı da değildi. Ama bilemedim kullanılır mı sağlıklı mıdır

B Beybiumutlari canım nasılsın? Nasıl oldun? Girebilirsen haber et bize. Dualarımız seninle ve miniğinle🌸🥰🙏
Kızlar çok şükür ameliyatim başarılı geçti 🤲 bende yavrum da çok iyiyiz elhamdülillah 🤲 sadece ağrı kesici kullanamıyorum diye ağrılarım var o da geçer Allah'ın izniyle inşallah 🤲 çok teşekkür ederim dua eden herkese

Kızlar böyle wp grubu kursak çok güzel olur aslında yasak mi bilmiyorum ama siz ne dersiniz 🤍
Canim yasak, bu grupta öyle bir wp grubu kuruldu ve sonucunda 10 kişiye yakın süresiz banlandı.O dönemlerden aktif 3-5 kişi kaldik bu kalanlarda o gruba katilmayanlar diye biliyorum 🌸

Kızlar çok şükür ameliyatim başarılı geçti 🤲 bende yavrum da çok iyiyiz elhamdülillah 🤲 sadece ağrı kesici kullanamıyorum diye ağrılarım var o da geçer Allah'ın izniyle inşallah 🤲 çok teşekkür ederim dua eden herkese
Sonuçlarinda tertemiz gelecek Allahin izniyle, duamizdasin canim 🌸

Evet Aytül Hanım. Ahmet Bey i de duydum çok iyi diyolar. Bakalım hayırlısıyla inş bi sıkıntı çıkmaz. Gidicem bi kaç yere.
Nasil anladım varya tanımadığım perinatolog kalmadı 🤣🤣 ahmet hoca en iyilerden birisi ona güvenebilirsin recep has var bir de varsa vardır yoksa yoktur net konuşur ikiside hele ahmet hocanın asla maddiyat kaygılı yönlendirmeleri hic yok

Hep birşeyler yemek istiyorum yaa. Acıktığımdan değil hani ağzım boş kalmasın sıkılıyorm canım istiyor hemen. abur cubur özellikle. Meyveyle faln geçiştirmeye çalışıyorum da bı bakıyor abur cuburuda arada götürüyorum 😒

Aktif bi 10 kisi banlandi canim cok daha aktif bir gruptu bizde çok üzüldük bide süresiz banlandilar ona da şaşırdık
Sağlık olsun, onlar da bizler de sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza 🤲🏻 kısa süreli, uyarı şeklinde olsaydı ne güzel olurdu aslında

Hep birşeyler yemek istiyorum yaa. Acıktığımdan değil hani ağzım boş kalmasın sıkılıyorm canım istiyor hemen. abur cubur özellikle. Meyveyle faln geçiştirmeye çalışıyorum da bı bakıyor abur cuburuda arada götürüyorum 😒
Benim canım hep ev yemekleri çekiyor 😋 sağlıklı atıştırmalıklar baksan mesela, elinin altında olacak şekilde

Ya ne güzel. Ben yemek görsem Canm ister yoksa yok. Meyveyle falan oyalanıyorum da başka ne yiyeceğimi de bilmiyorum hiç
Meyvenin de fazlası zararmış şeker yüzünden 😐 doktorum bir porsiyon dedi ama ben de bir porsiyonla kalamıyorum maalesef.. Karışık çerez alsan hep elinin altında bulunsun badem, ceviz vs hem yararlı da

Meyvenin de fazlası zararmış şeker yüzünden 😐 doktorum bir porsiyon dedi ama ben de bir porsiyonla kalamıyorum maalesef.. Karışık çerez alsan hep elinin altında bulunsun badem, ceviz vs hem yararlı da
Aslında hamileligin ilk zamanları yiyordum hep sonra ceviz gözümde karardı onun yüzünden diğerlerini de almadm hiç 🙈 Yarın biraz alayım diğer çeşitlerden teşekkürler.

Back
X