• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ana kucağı mutfakta iş yaparken falan çok rahat oluyor pratik taşınabilir bir şey olduğu için.Ama beşik aynı işlevi gormeyebilir.Bebekler uyanık olduğu her an annesini görmek yanında olmak istiyor 😍
Ana kucağını da 6 ay kullanabiliyoruz dimi. Bebek hareketlendikce işlevsiz kalır

benımde bebeğimin 11. haftasındaa aense kalınlığı 4.5 mm cıkmıştı doktorumuz fetal dna yada amiyosentez dedi bizde farklı doktorada gittik bır hafta sonrra oda baktı bu defa kafasının heryeri ödemdi kistik hıgroma dedi çam sakuya gönderdi orda perinatoloji baktı o zaman 14. haftalıktık kalbı durmustu bbebeğimin alaçla düşük yaptırıp kürtaja aldılar benı bir hafta once yasadım bunu rabbım kımseye yasatmasın yenıden anne olmak ıstıyorum
Kaybınız için üzgünüm 😞 en kısa zamanda sağlıklı gebelikler yaşayıp evlatlarınızı kucağınıza alırsınız umarım🙏

Bana bugün gyno ferro sanol başlandı. Sat’a göre 15. Haftadayım. Kan değerlerim baya düşük çıkmış, ilk gebelik tahlillerinde iyiydi halbuki. Hatta günde iki defa dedi ama midemin alışması için bir tane ile başlıcam. kullanamazsam damardan serum olarak verilecek. Sizler kan ilacına başladınız mı, kullanıyor musunuz?

Bana bugün gyno ferro sanol başlandı. Sat’a göre 15. Haftadayım. Kan değerlerim baya düşük çıkmış, ilk gebelik tahlillerinde iyiydi halbuki. Hatta günde iki defa dedi ama midemin alışması için bir tane ile başlıcam. kullanamazsam damardan serum olarak verilecek. Sizler kan ilacına başladınız mı, kullanıyor musunuz?
Ben kullanıyorum kan değerim 13 çıkmasına rağmen hamile iken kullanılması gerekiyor, doğumda kan kaybı çok olacağı için.

Ben kullanıyorum kan değerim 13 çıkmasına rağmen hamile iken kullanılması gerekiyor, doğumda kan kaybı çok olacağı için.
Haklısınız, kullanmak gerektiğini biliyordum ama bu kadar hızlı düşmesine şaşırdım. Başta gerek görüşmemişti çünkü. Demek ki bebek gerçekten depolarımızı son hız boşaltıyor.

Haklısınız, kullanmak gerektiğini biliyordum ama bu kadar hızlı düşmesine şaşırdım. Başta gerek görüşmemişti çünkü. Demek ki bebek gerçekten depolarımızı son hız boşaltıyor.
Evet gebelikte de düşüş oluyor maalesef,ve hepsinde doğumdan sonra kansızlık ile uğraştım.Duzenli kullanmakta fayda var.İhmal etmeyin sakın💕

Ben de kullanıyorum canım, gyno ferro çok fazla mide bulantısı yapmıştı bende, doktorum oroferon yazdı şimdilik iyi gidiyor ☺️

Geçen sene ne hayallerle almıştım :KK200: Dolabımda gördükçe acaba nasip olacak mı diyordum...

IMG_20221101_193421.webp

benımde bebeğimin 11. haftasındaa aense kalınlığı 4.5 mm cıkmıştı doktorumuz fetal dna yada amiyosentez dedi bizde farklı doktorada gittik bır hafta sonrra oda baktı bu defa kafasının heryeri ödemdi kistik hıgroma dedi çam sakuya gönderdi orda perinatoloji baktı o zaman 14. haftalıktık kalbı durmustu bbebeğimin alaçla düşük yaptırıp kürtaja aldılar benı bir hafta once yasadım bunu rabbım kımseye yasatmasın yenıden anne olmak ıstıyorum
Çok geçmiş 8lsun rabbim bir daha yaşatmasın... Benimde 2 yavrumu farklı nedenlerle kaybettim. Çok zor bilirim. Kğrtajlardan sonra hep ağladım ben doktorlara bir daha asla falan diyerek.. Doktorum o zaman çok güzel teselli vermişti🙏 rabbim bim bir an önce kucağınızı doldursun inşallah

Ahhh canım kızlar :KK68:Beğenileriniz ve güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim hepinize.:KK200:
Kızım olacağı fikrine iyice adapte oldum. Çok güzel bir hismiş bu.
Cinsiyet bilince hayal kurması da çok güzel oluyor.
Artık pembeli morlu çiçekli tavşanlı tatlı desenleri olan kıyafetlere bakabiliyorum.
Net olarak bilince özgür oluyor insan. Büyük rahatlıkmış bu. :KK51:

Ve yoğun birkaç günü geride bıraktım.
Dinlenme moduna geçtim. O yüzden sayfayı yeni inceleyebiliyorum.
Bugün 16+5 oldum. Hiçbir hareket hissetmiyorum. Bu haftada olup hissettiğini söyleyenler var ama erken gibi sanki.
Doktorum da sordu hissediyor musun diye.
Hayır dediğimde 20. hafta ve sonrası hissetmeye başlarsın dedi.
Cinsiyeti öğrendikten sonra da onu hissetmek için sabırsızlanmaya başladım.
O günlerimizi de paylaşırız umarım burada. :dua::KK200:

Back
X