- 11 Mayıs 2014
- 1.357
- 1.541
- 333
- Konu Sahibi Papatya0593
- #16.121
Ben de varım. Daha cinsiyeti de öğrenemedik.Bebise bi çorap dahi almayan bir benmiyim acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de varım. Daha cinsiyeti de öğrenemedik.Bebise bi çorap dahi almayan bir benmiyim acaba
1 ay önce taş düşürdüm ben orda verdim idrar kültürü de verdim sorun yoktu. hadi karın ağrısı büyümeyle alakalı da sol kol uyuşması ve sırtımın ağrısı flan neden anlamadım. en az 5 kere uyandım gece kollarım uyuştu diye huzursuzluk yaptı çokİdrar tahlili verdin mi yakın zamanda? Büyüme olurkende ağrılar oluyor dinlenince gecen ağrılardan korkmayin diyo doktorlar
Büyükşehir avantajı işteDün ilk kez Babymall'a gittim ne kadar güzel şeyler vardı aklımı yitiricektim. Baya bişey aldım tuttamadım kendimi. Hem de aşırı indirimli kampanyalı şeyler de vardı mesela body, çoraplı tek alt gibi. onlardan 4'er 5'er stokladım taesi 15 tl'den

Geçer canım, lütfen hastayım hastayım moduna girme ama iyi beslen. Bana doktor kendine bebek gibi bakmalısın demişti, tekrar çok geçmiş olsunSağol canım. 6000 lik Oksapar kullanıyorum hamileliğin başından beri. Ateş yok baş ağrım var. İnşallah geçer bir an önce.

canım çok geçmiş olsun ben oldum hemde daha kalp atışını duymamıştık 7 haftalıktı covid olduğumda. hiiiç korkulacak birşey yok doktorum bana ateş olmasın yeter demişti hiçbir ilaç içmedim kan sulandırıcı dahil. full c vitamini ve sarımsak yedim. tat koku gitti bende 2 gün sürdü düzeldi sonra. bak kemik kaynat ilikli etli çorba yap içine bol sarımsak limon karabiber acı biber koy sabah akşam öğlen iç sürekli bol terle. wicks yasaktı ilk 3 ay ben onu bile sürememiştim terlemek için. tavuk suyu çorba yap aynı şekilde sosla baharatla iç. çok iyi geliyor ben aksine çok enerjik geçirdim inşallah sende öyle olursun canım.Cok geçmiş olsun doktoruna muhakkak bildir kan sulandirici başlıyor bazı doktorlar
Cok iyi bol bol c vitamini içeren meyveler tüket kemikli sulu çorbalar ic bol bol da su iç ins hemencecik geçsinTeşekkür ederim. Zaten kullanıyordum hamileliğin başından beri.
Kol uyusmasini bilmiyorum ama tahlili tekrarla csnim cok geçmiş olsun1 ay önce taş düşürdüm ben orda verdim idrar kültürü de verdim sorun yoktu. hadi karın ağrısı büyümeyle alakalı da sol kol uyuşması ve sırtımın ağrısı flan neden anlamadım. en az 5 kere uyandım gece kollarım uyuştu diye huzursuzluk yaptı çok
İnternet sitesi de var. Ama kalitesi nasıldır bilmiyorum. İstanbul’da yaşıyorum ama yeri bana ters. Hiç gitmedim.Büyükşehir avantajı işte
Bende o kadar uygundan alma taraftarı değilim ya dediğin gibi küçülür, ben de pancodan memnun kaldım birde biorganic te çok güzel kaliteli geldi bana
 beğenmezsek iade ederiz napalım. Risk alıyorum. Öyle uygun bi takım yedeklemekte fayda var
 beğenmezsek iade ederiz napalım. Risk alıyorum. Öyle uygun bi takım yedeklemekte fayda varŞu sıkıntısı bende de var ben içmediğimden değil midemi çok bulandırıyor bi yudum su içmek ölüm gibi. En fazla 1 lt içiyorumdur tabi geri çıkanlar da sayarsak kalmiyoduriş yeri hekimim su yerine geçecek şeyler iç süt iç meyve suyu iç sulu meyve ye dedi ne ksdar geçerli olur bilemedim
ya bide bnm mide bulantim hala geçmedi aynı devam benin gibi olan var mi

malesef. İlk gebeliğimde 16 da azalmıştı 18 gibi bitmişti. Gün sayıyorum. Kadın dogumcular cok seviyor ama bulantıyı o yüzden dayanmaya calısıyorum. İlaç alıyor musun ben 2 tane prilam içiyordum geçen acile gidince 3 e cıkardı doktor. Az toparlayım 2 ye düşürcem yine.
 malesef. İlk gebeliğimde 16 da azalmıştı 18 gibi bitmişti. Gün sayıyorum. Kadın dogumcular cok seviyor ama bulantıyı o yüzden dayanmaya calısıyorum. İlaç alıyor musun ben 2 tane prilam içiyordum geçen acile gidince 3 e cıkardı doktor. Az toparlayım 2 ye düşürcem yine.
Çok geçmiş olsun en kısa zamanda atlatırsın insallahGünaydın kızlar. Hastaydım acile gittik covid olmuşum. Hamilelikte covid olan var mı? İki gün hastanede yatmıştım oradan geçti herhalde.

bizim masraflar çifter çifter olacak malum
 bizim masraflar çifter çifter olacak malum 

VivaLaJuicy
 kız bebişlerin herşeyi aşırı minnoş bence bütün fotoğraflar aşırı minnoş olur

VivaLaJuicy
 kız bebişlerin herşeyi aşırı minnoş bence bütün fotoğraflar aşırı minnoş olur  erkek bebişler için henüz çok bakmadım insallah güzel şeyler buluruz onlara da.
 erkek bebişler için henüz çok bakmadım insallah güzel şeyler buluruz onlara da.Geçer canım, lütfen hastayım hastayım moduna girme ama iyi beslen. Bana doktor kendine bebek gibi bakmalısın demişti, tekrar çok geçmiş olsun
Çok sağol canım. Dediklerini yapacağım. Çok teşekkür ederim.canım çok geçmiş olsun ben oldum hemde daha kalp atışını duymamıştık 7 haftalıktı covid olduğumda. hiiiç korkulacak birşey yok doktorum bana ateş olmasın yeter demişti hiçbir ilaç içmedim kan sulandırıcı dahil. full c vitamini ve sarımsak yedim. tat koku gitti bende 2 gün sürdü düzeldi sonra. bak kemik kaynat ilikli etli çorba yap içine bol sarımsak limon karabiber acı biber koy sabah akşam öğlen iç sürekli bol terle. wicks yasaktı ilk 3 ay ben onu bile sürememiştim terlemek için. tavuk suyu çorba yap aynı şekilde sosla baharatla iç. çok iyi geliyor ben aksine çok enerjik geçirdim inşallah sende öyle olursun canım.
Arkadaş gittim yazmış ona binaen söyledim. Nette evet var ama bakıp almak gibi olmuyor maalesef.İnternet sitesi de var. Ama kalitesi nasıldır bilmiyorum. İstanbul’da yaşıyorum ama yeri bana ters. Hiç gitmedim.
diğer üyeye yazdığınızı biliyorum. alıntılamışsınız zaten.Arkadaş gittim yazmış ona binaen söyledim. Nette evet var ama bakıp almak gibi olmuyor maalesef.
Mesela nerelerden aldınız?diğer üyeye yazdığınızı biliyorum. alıntılamışsınız zaten.
Evet o yüzden ben de onlinedan almaya cesaret edemedim bilindik markalar ve bazı butikler hariç.
 ama 2. Durumdan dolayı da çok çok almak istemiyorum. Hastane çıkışlarını doğuma yakın almayı düşünüyorum. Oğlum iri bebek doğmuştu bazı kıyafetleri giydiremeeik bile. Bu ara 3 6 ay 6 9 ay alayım istiyorum. LCW da kupon filan da oluyor çok uynuna denk geliyor. Fiyat performans açısından bana en uybun o geliyor.
 ama 2. Durumdan dolayı da çok çok almak istemiyorum. Hastane çıkışlarını doğuma yakın almayı düşünüyorum. Oğlum iri bebek doğmuştu bazı kıyafetleri giydiremeeik bile. Bu ara 3 6 ay 6 9 ay alayım istiyorum. LCW da kupon filan da oluyor çok uynuna denk geliyor. Fiyat performans açısından bana en uybun o geliyor.Ilacla ayakta duruyorum kuzu yoksa pertimYaa mide bulantısı kötü ya çok şükür ben hiç yaşamadım bazı arkadaşlar mide bulantısı için ilaç kullanıyor sizde bı doktorunuza sorun belki iyi gelir.
Meyveler faln illa su konusunda faydası olur da tam su içmek kadar olmaz bence
Ayy duyduğuma sevindim bi an korktum acaba neden diyeaynen büyüyor diye galiba
Bende aynen hiç bir şey almadm
 ayy baba kalsa alican hem cinsiyet belli değil hemde eşim aldırmıyor, doğuma yakın alırız diyor. İlk bebeğimizi kaybettim, herseyi kaldi esimi kötü etkilemişti o yüzden istemiyor
 ayy baba kalsa alican hem cinsiyet belli değil hemde eşim aldırmıyor, doğuma yakın alırız diyor. İlk bebeğimizi kaybettim, herseyi kaldi esimi kötü etkilemişti o yüzden istemiyor