2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
İdrar tahlili verdin mi yakın zamanda? Büyüme olurkende ağrılar oluyor dinlenince gecen ağrılardan korkmayin diyo doktorlar
1 ay önce taş düşürdüm ben orda verdim idrar kültürü de verdim sorun yoktu. hadi karın ağrısı büyümeyle alakalı da sol kol uyuşması ve sırtımın ağrısı flan neden anlamadım. en az 5 kere uyandım gece kollarım uyuştu diye huzursuzluk yaptı çok

Dün ilk kez Babymall'a gittim ne kadar güzel şeyler vardı aklımı yitiricektim. Baya bişey aldım tuttamadım kendimi. Hem de aşırı indirimli kampanyalı şeyler de vardı mesela body, çoraplı tek alt gibi. onlardan 4'er 5'er stokladım taesi 15 tl'den
Büyükşehir avantajı işte ☺️

Sağol canım. 6000 lik Oksapar kullanıyorum hamileliğin başından beri. Ateş yok baş ağrım var. İnşallah geçer bir an önce.
Geçer canım, lütfen hastayım hastayım moduna girme ama iyi beslen. Bana doktor kendine bebek gibi bakmalısın demişti, tekrar çok geçmiş olsun 🌸

Cok geçmiş olsun doktoruna muhakkak bildir kan sulandirici başlıyor bazı doktorlar
canım çok geçmiş olsun ben oldum hemde daha kalp atışını duymamıştık 7 haftalıktı covid olduğumda. hiiiç korkulacak birşey yok doktorum bana ateş olmasın yeter demişti hiçbir ilaç içmedim kan sulandırıcı dahil. full c vitamini ve sarımsak yedim. tat koku gitti bende 2 gün sürdü düzeldi sonra. bak kemik kaynat ilikli etli çorba yap içine bol sarımsak limon karabiber acı biber koy sabah akşam öğlen iç sürekli bol terle. wicks yasaktı ilk 3 ay ben onu bile sürememiştim terlemek için. tavuk suyu çorba yap aynı şekilde sosla baharatla iç. çok iyi geliyor ben aksine çok enerjik geçirdim inşallah sende öyle olursun canım.

1 ay önce taş düşürdüm ben orda verdim idrar kültürü de verdim sorun yoktu. hadi karın ağrısı büyümeyle alakalı da sol kol uyuşması ve sırtımın ağrısı flan neden anlamadım. en az 5 kere uyandım gece kollarım uyuştu diye huzursuzluk yaptı çok
Kol uyusmasini bilmiyorum ama tahlili tekrarla csnim cok geçmiş olsun

Bende o kadar uygundan alma taraftarı değilim ya dediğin gibi küçülür, ben de pancodan memnun kaldım birde biorganic te çok güzel kaliteli geldi bana🌸

Bu konuyu konuşmuştuk ya. Burdaki anneler ilk zaman hiç öyle fotoğraf işleri hayal ettiğimiz gibi olmuyor dediler diye ben fikrimi değiştirdim.
Bi takım buldum trendyolda. Hem 10’lu hem de uygun fiyatlı. Yorumları da çok iyi.
Bir şans verdim ben de. Ama kız bebek için diye paylaşmıyorum burda. Seninki erkek çünkü.
Yani bence denenebilir. 😄 beğenmezsek iade ederiz napalım. Risk alıyorum. Öyle uygun bi takım yedeklemekte fayda var

Selam kizlar,
Basimdan gecen bir olayi anlatiyorum size.
Gebeligimin 17.haftasindayim.Karnimin buyumesi disinda hicbir belirti yasamadim,cok rahat geldim bu zamana kadar.
Haftaici drum bazi tahliller istemisti,toplu tasima ile hastaneye giderken bir anda basim donmeye,midem bulanmaya basladi.
Hemen ilk durakta inip,kusmak isterken gozumu actigimda yerde oturuyordum.Tansiyonum dusmus meger.Allahtan arac vs kullanmiyordum.Hayatimda ilk defa tansiyon dusuklugu yasadim.Allah korusun yolda vs ani bir dusus de olabilirdi.Aman cok dikkat edin,uzun sure ac kalmamaya dikkat edin.

Şu sıkıntısı bende de var ben içmediğimden değil midemi çok bulandırıyor bi yudum su içmek ölüm gibi. En fazla 1 lt içiyorumdur tabi geri çıkanlar da sayarsak kalmiyodur 😫 iş yeri hekimim su yerine geçecek şeyler iç süt iç meyve suyu iç sulu meyve ye dedi ne ksdar geçerli olur bilemedim🤔 ya bide bnm mide bulantim hala geçmedi aynı devam benin gibi olan var mi😔
🤚 malesef. İlk gebeliğimde 16 da azalmıştı 18 gibi bitmişti. Gün sayıyorum. Kadın dogumcular cok seviyor ama bulantıyı o yüzden dayanmaya calısıyorum. İlaç alıyor musun ben 2 tane prilam içiyordum geçen acile gidince 3 e cıkardı doktor. Az toparlayım 2 ye düşürcem yine.

Bu arada ben de birkac alisveris yaptim🤗
Bebek arabasini hallettik cok sukur(Babyzen aldim)
Tekli sut sagma pompasi aldim(Lansinoh-Amazondan 780 TL)
Meme ucu kremi(Lansinoh)
Ikea dan alt degistirme mati aldim.
Hastane cikisi olarak aylar evvel Chakra dan 2 set almistim.
Bebek monitoru bakiyorum,iyi fiyatli bulursam super olacak(Motorola bakiyorum)
Baska baktigim ve fiyatlarindan dolayi cok dusundugum urunler ise Ergobaby kanguru ve babybjorn ana kucagi.

Günaydın kızlar. Hastaydım acile gittik covid olmuşum. Hamilelikte covid olan var mı? İki gün hastanede yatmıştım oradan geçti herhalde.
Çok geçmiş olsun en kısa zamanda atlatırsın insallah 🙏

Ben de hiç bişey almadım daha. Alışveriş listesi yaptım bi kabaca bebek arabasından baslayacağız kısmetse. Almaya başlayınca duramicam bence 😂 bizim masraflar çifter çifter olacak malum 💙💙

VivaLaJuicy VivaLaJuicy kız bebişlerin herşeyi aşırı minnoş bence bütün fotoğraflar aşırı minnoş olur 💓 erkek bebişler için henüz çok bakmadım insallah güzel şeyler buluruz onlara da.

Geçer canım, lütfen hastayım hastayım moduna girme ama iyi beslen. Bana doktor kendine bebek gibi bakmalısın demişti, tekrar çok geçmiş olsun 🌸
canım çok geçmiş olsun ben oldum hemde daha kalp atışını duymamıştık 7 haftalıktı covid olduğumda. hiiiç korkulacak birşey yok doktorum bana ateş olmasın yeter demişti hiçbir ilaç içmedim kan sulandırıcı dahil. full c vitamini ve sarımsak yedim. tat koku gitti bende 2 gün sürdü düzeldi sonra. bak kemik kaynat ilikli etli çorba yap içine bol sarımsak limon karabiber acı biber koy sabah akşam öğlen iç sürekli bol terle. wicks yasaktı ilk 3 ay ben onu bile sürememiştim terlemek için. tavuk suyu çorba yap aynı şekilde sosla baharatla iç. çok iyi geliyor ben aksine çok enerjik geçirdim inşallah sende öyle olursun canım.
Çok sağol canım. Dediklerini yapacağım. Çok teşekkür ederim.

Selam kızlar. Bebişe alışverişe başladım bende bu kasım indirimlerinde alıyorum. Hastane çıkış seti olarak sizce kaç takım alınmalı? İlk aylarda giymesi için

Merhabalar. Umarım herkes iyidir. Ben de Kasım ayında indirimlerden alayım istiyorum. Her şey çok tatlı her şeyi almak istiyorum 🙈 ama 2. Durumdan dolayı da çok çok almak istemiyorum. Hastane çıkışlarını doğuma yakın almayı düşünüyorum. Oğlum iri bebek doğmuştu bazı kıyafetleri giydiremeeik bile. Bu ara 3 6 ay 6 9 ay alayım istiyorum. LCW da kupon filan da oluyor çok uynuna denk geliyor. Fiyat performans açısından bana en uybun o geliyor.

Yaa mide bulantısı kötü ya çok şükür ben hiç yaşamadım bazı arkadaşlar mide bulantısı için ilaç kullanıyor sizde bı doktorunuza sorun belki iyi gelir.
Meyveler faln illa su konusunda faydası olur da tam su içmek kadar olmaz bence

Ayy duyduğuma sevindim bi an korktum acaba neden diye 😁 aynen büyüyor diye galiba

Bende aynen hiç bir şey almadm 🙊
Ilacla ayakta duruyorum kuzu yoksa pertim 😅 ayy baba kalsa alican hem cinsiyet belli değil hemde eşim aldırmıyor, doğuma yakın alırız diyor. İlk bebeğimizi kaybettim, herseyi kaldi esimi kötü etkilemişti o yüzden istemiyor

Back
X