2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
hastanenin kendisin mi arıyorsunuz
yoksa 182 den mhrs den mi randevu alıyorsunuz
Yok 182 den.
Bende Çorum da baktım randevuya direk perinatolojiye randevu alamıyorsun önce kadın doğuma muayene olacaksın sonra o yönlendirecek galiba, nasıl olacak bilemedim 😏
Geçen haftalarda gayette veriyordu randevuyu şimdi ne değişti ki

kızlar bebeklerin içine giyilen düz beyaz zıbınlardan sizce uzun kollumu almak lazım nisan da doğacaklar ama hava gene çok ısınmış olmuyor ya ve kaç tane almak lazım sizceeeee ???

Selam kizlar arada girip okuyorum ama buaralar çok yoğunum bazı mesajları atlıyorum okuyamıyorum umarım hepiniz iyisinizdir. Bugün kontrolüm vardı cinsiyetini öğrendim bebeğimin kızım oluyormuş doktor son gittiğimde erkeğe benzetmisti baya erkek modunda gitmiştim kız deyince hem şaşırdım hem sevindim. 1 oğlum var şimdi de kızım olacak inşallah çok güzel bı duyguymus sağlıkla doğarlar hepimizinki inşallah 🥰😍

kızlar bebeklerin içine giyilen düz beyaz zıbınlardan sizce uzun kollumu almak lazım nisan da doğacaklar ama hava gene çok ısınmış olmuyor ya ve kaç tane almak lazım sizceeeee ???
Ben kısa kollu almayı düşünüyorum belki her ihtimale karşı 1 tane uzun kollu alırım gerekli görürsem doğduktan sonra da alırım artık

Ana kucagi arastirdinmi acaba canim bende zamlar gelmeden alayim diye bakiyorumda babybjörn ve 4 moms arasinda gidip geliyorum bazi bebekler 4 momsa hic alisamamislar aslinda kendi kendine sallanmasi ve beyaz gurultu olayi benim cok icime sinmisti oysaki, bi taraftanda manuel olan babybjörn den herkes cok memnun arada kaldim vallahi bosu bosunada o kadar para vermek istemiyorum hangisi daha kullanisli bilemedim
Bakıyorum ama ben de çok kararsızım bir yandan da almasam mı diyorum aldığım mama sandalyesi de tamamen yatıyor ve yarıya kadar iniyor geri hareket etmiyor onda da öyle bir eksik var. Bana da kendinden hareket edenler cazip geliyor ama çok kararsızım :/

Bir haftadır temizlik yapıyorum kızlar, dünden beri göbek deliğim ve çevresi ağrıyor. Böyle bir ağrı çeken var mı?

Büyüğün 12 altında olması iyi bir şey 👍 insan her şeye katlanabiliyormuş, bu süreçte onu tecrübe ettim. şu an hepimiz için önemli olan bebeğimizin iyi olması 😇 keşke ağrısız acısız ilaçsız tehlikesiz gebelikler yaşasak ama malesef hepimizin çeşitli sorunları var. Yine de buna şükür diyelim, beterinden korusun 🙏
Büyük tansiyon iyi ama önemli olan küçük tansiyonun 90 ve üzeri olmaması . Bol su içmek limon suyu tüketmek hareket etmek en önemlisi de stresten uzak olmak lazım . Preeklampsi tecrübem var ordan biliyorum

Ben 1 tane aldım 10lu ama ikincisine gerek yok. 1 tane alma sebebim de içinde battaniyesi olmasını seviyorum. Tam takım halinde olsun istedim.😇 Ama şimdi trendyoldan aldığım da 10lu. Almazdım normalde de 250 tl olunca.😂 ve yorumlarının çok iyi olduğunu görünce biraz da kuşku içinde sipariş ettim. 😁 beğenirsem ilk doğduğunda giymesini istiyorum üstünde nakışlar var diye. Çünkü normalde en az 500 tl oluyor çoklu takımlar. 🥰 puanı yüksek diye cesaret ettim de nolcak bakalım.
Böyle şeyler de çok tatlı duruyor aslında. Müslin kumaştan. Bi makyözde gördüm imstagramda. Bebeğine pembesini giydirmiş. Çok güzel olmuştu. 😍 3 veya 5 parça olarak satılıyor. Bakınıyorum bunlara da.
Eki Görüntüle 3159353
Attığın çok tatliymis🥰🥰🥰bayildim ,hemen bakacağım

Ben 1 tane aldım 10lu ama ikincisine gerek yok. 1 tane alma sebebim de içinde battaniyesi olmasını seviyorum. Tam takım halinde olsun istedim.😇 Ama şimdi trendyoldan aldığım da 10lu. Almazdım normalde de 250 tl olunca.😂 ve yorumlarının çok iyi olduğunu görünce biraz da kuşku içinde sipariş ettim. 😁 beğenirsem ilk doğduğunda giymesini istiyorum üstünde nakışlar var diye. Çünkü normalde en az 500 tl oluyor çoklu takımlar. 🥰 puanı yüksek diye cesaret ettim de nolcak bakalım.
Böyle şeyler de çok tatlı duruyor aslında. Müslin kumaştan. Bi makyözde gördüm imstagramda. Bebeğine pembesini giydirmiş. Çok güzel olmuştu. 😍 3 veya 5 parça olarak satılıyor. Bakınıyorum bunlara da.
Eki Görüntüle 3159353
Acaba üşürler mi nisan da muslinle

Ben bunu aldim simdilik bu renklerde bi battaniyeyle bunu yaparim gibi geliyo hastane cikisi eger daha hosuma giden bisey gorup fikrim degismezse, ustunde gordugum gunleri de goreyim insallah 💕

Eklentiler

• 20221110_191521.webp
    20221110_191521.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 97
Canım harika gözüküyor ellerine sağlık. Bizde öğrensek kolay mı? 1 yaş için mi bu🌸❤️
Ben ilk defa yaptim cok kolaydi kendinden ilmekli ip parmaklarinla oruyosun yenidogan icin bu ufak tek yumaktan oldu. Buyuk ihtimal mart sonu falan olucagi icin benim evim de soguk oluyo biraz ilk zamanlar giyer diye ufak yaptim 🌸

Back
X