2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Tam olarak benimde karnım böyle

O çizgi herkeste oluyor sanırım canım, bende de var işte bir de göbek deliğimin içi kararmış diye gördüm ama normalmiş.

Kızlar çatı kemiklerim ağrıyor, arada da regl sancısı gibi bacaklarımın üstü ağrıyor. Cumartesi doktora gidicem sanki bana da rahminde yumuşama var diyecek. Ama akıntı vs normal

Kızlar bebek çıkıverecekmiş gibi aşağı baskı yapıyor canım yanıyor bazen. Sanırım doğum pozisyonunda başıyla itiyor. Birde geceleri tüm bedenini sol tarafa doğru dayıyor karnım resmen orada toparlanıyor. Birkaç saniye sonra geri çekiliyor. Tüm bunlar birleşince korkmam gereken bir durum var mı ki?

Bu yumuşama nedir anlamadım. Başka bir doktora da görün bakalım inşallah bir sıkıntı olmaz da güzel haberle gelirsin canım

Kizlar cok canım sıkıldı ya. Gecen seferki gibi erken doğum magduru olmamak icin iki tane doktorun var. İnsanlar bir sürü para dokuyorlar hastanelere yaptıklarına bakin. İkisinede mesaj attim ikisi de cevap vermedi( biri yakinimda biri bir saat uzaklikta) .devlet hastanesinde açılma ve nst sanci yok rahimde yumusama olmus burdan cikinca doktorunuzla görüşün durumu haber verin dediler.bende onlardan cevap gelmeyince burdakine gittim. Veznedeki doktoru aradi anlatti durumu . sakıncalı bir durum yok anlattiklarinda ama icleri rahat edecekse mesai dışı ucret konusunda bilgi verin ona göre gelip muayene edeyim demis.resmen parayla korkutur gibi hayir insan bi ebeyi cagirtir baktirir duruma gore yatis verir ya da gidebilir der dimi
Eve geldim bende kasilma disinda sancim olursa direkt merkeze gidicem.
32 de doğum yaptim ben ya devlet hastanesi bile durumu onemserken özel hastanelerin yaptığına bak . Aglayasim geldi.

Bu yumuşama nedir anlamadım. Başka bir doktora da görün bakalım inşallah bir sıkıntı olmaz da güzel haberle gelirsin canım
Bende bilmiyorum canim alttan muayene ederek soylediler yumusama var nst de sancin cikmadi ama burdan cikinca da olmaz diyemeyiz doktorun ile görüş dediler.doktorlardan randıman alamayinca nete baktim düzenli kasilma ve rahim yumusamasi acilmaya sebep olarak erken doguma sebep olur diyor .

Gerçekten çok enterasan. Resmen gelmek istememiş gibi

Canım için rahat değilse bence şimdiden çık merkeze git zaten yakın bir yer değil, sancın olursa yola o an çıkarsan belki panik yaparsın ulaşana dek. Bir şey olmazsa da yola çıkana kadar çok vardı der geçersin merkezdeki hastaneye. Allah korktuğunu yaşatmasın tekrardan inşallah ki bence olmayacak öyle bir şey de ama senin kendini rahat ve iyi hissetmen için belki de merkeze gitmek daha güzel olabilir

Canım sancin yok ama bende ertufrula git senin durumun farklı biliyorsun bekleme

Geçen gittiğim de bana da doktorun özel muayene parası söylendi bende önce ebe baksin nst çekilsin gerek olursa doktor da gelir dedim o şekilde ebe bakmisti. Eltime de gecen gün rahminde yumuşama var dikkat et demiş. İşte bu yüzden ilçeyi sevmiyorum. Merkezde olsak kadın doğum açılın giderdik kesinlikle.orqda nöbetçi kadın dogimcu oluyor... Allah yardımcımız olsun sen dikkat et kendini biliyorsun farklı bir şey hissettiğin an hemen git beklme e canım

Hayır kafama takilan ben daha once bu adama kasilma icin gittigimde beni yatirdi hastaneye nst ,progestan,proluton ciger gelistirici yapti.
Simdi kasılma+rahim yumusama diyorum verdiği cevap enterasan geldi.
Merkezdeki yarın dönüş yapsin da duruma gore hareket etcem artık cnm. Oglum da var burda gereksiz birakmayayim burda.Kasilma disinda sancim olursa oyle gidicem artik canim.

Bende dedim ebe gelmisti daha once diye.siz diğer hastanede nst ve acılmaya bakilmis ebelik durum yok dediler esimde buraya 1500 verecegimize direkt antalyaya gideriz dedi bana mantıklı olarak. rahimde yumusama olunca herhangi bir tedavi uyguladilar mi canim?
Ben bilmiyorum hic o ne demek.ama nette acilma olur diyor

Geçmiş olsun yumuşama nasil anlaşılıyor. Yine elle mi muayne ettiler. Kendi doktorunuzun hastenesi varsa ona ulaşırlar
Bende yabanciyim bu konuya.elle muayene edip söylediler. Nst ye bakmadan direkr elle muayene ettiler daha once erken doğum yaptigim dan mi böyle yapıyorlar anlamiyorum.
Rahimde yumusama baslamis simdi nst sanci cikmamasi demek burdan gidincede çıkmayacağı anlamina gelmiyor dedi. RAHİM YUMUŞAMASI yasayanlar varsa grupta bi tedavi uygulandi mi bilgi verebilirler mi?

Çok haklısın canım. Ama üzme kendini doktorunu arasan mesaj yerine olmaz mı ki.
Bu rahim ağzını ve yumusamayi ölçüyorlar usg ile de bildiğim kadariyla. Belki hmn ilerleyen birşey değildir sabaha mutlaka dönerler içini ferah tut. Baska devlet hast yok dimi orada

Yakin ilcede var cnm. Ama yarini bekleyeceğim artık doktor dönüş yapsin ona gore hareket edecegim.

Benim rahim ağzı yumuşaması 26 hafta bile söylediler o zaman hastanede yattım ya .zar zor peser takmışlar hemen doğruyorum dediler .şuan burda bakmiyorlar çünkü peser takılı durumu bilmiyorum ama daha 2 hafta dayanmak lazım. Bazen kızlar 2-3 cm açılma ile 2 hafta dolaşıyorlar bilemezsin ama dikkatli olması lazım tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…