2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kizlar simdi merkezdeki doktorum donus yapti.
Agrin yok merak etme evde dinlen ve bol su ic dedi. Ben istanbuldayim gece 11 de döneceğim dedi. bekleyeceğim mecbur sali randevum var zaten. allah razi olsun desteginiz icin
Şimdi okudum valla şu ilçede olmamızın sıkıntıları geçen iki günlük kasılma sonrası yüz kez sordum Mehmet hocaya yine böyle olursa gece ben ne yapacağım ortada da mı kalacağız hocam mesaj atsam görmezsiniz sonuçta diye, hayır direk ararsın özel yada devlet nst çekilir sonucu atar ona göre klinikte ben de bakarım bişey varsa birlikte Antalya ya gideriz dedi ama inşallah gerek olmaz böyle şeylere, bak sende numarası varsa için rahat etsin bi mesaj at istersen dün böyle böyle oldu diye sizde biliyorsunuz bu korkudan Antalya da hastahane ayarladım diye belki o da bi açıklama yapar

Bu paragöZ doktorları napmalı ya hiç mi vicdanları yok. Bi de ilcedesin yani 10 dksını alırdı gelip seni muayene etmek geri dönmek. Sen sakin ol canım bi git bakalım merkeze
Canim gelmesin ama en azından icimj rahatlatip gonderseydimmesai ucretinden bahsedecegine

Oxygen1 Pittik sertlesmem daha az canim dunki sıklıkta degil.agri olmadığı ici. Merak etme demis doktorun dinlenicekmisim.
Devlettekiler riske atma merkeze git oncede erken dogurmussun riske atma dedikleri icin korktum ama ozeldeki ikisi de mudahelelik bir durum görmedi. Sali detayli sorarim artik. Doktorum istanbuldaymis

Dönüş yaptilar kuzum. Mehmet hocaya kuzenim de gidiyor . O bi hastasini kendi arabasiyla merkeze bile götürmüş valla.antalyadaki de istanbuldaymis tatilde gormemis olabilir ya o yarim saatte dönerdi normalde.

Dönüş yaptilar kuzum. Mehmet hocaya kuzenim de gidiyor . O bi hastasini kendi arabasiyla merkeze bile götürmüş valla.antalyadaki de istanbuldaymis tatilde gormemis olabilir ya o yarim saatte dönerdi normalde.
Bak benim geçeceği mi vardı dikkat edip bir tane magnezyum alınca mı rahata erdi bilmiyorum ama bolca uzandım dedikleri gibi çok su içtim şimdi gün içinde bir kaç kez oluyor ama o kadar olurmuş zaten artık, magnezyumu da ilk gün içtim dün içmedim rahim yumuşar dediği için korkumdan. Su da cidden rahatlatıyor ona bile dikkat et sen randevun gelinceye kadar

Tamam canim benim magnezyum bittin 15 gundur felan içmiyorum. Sali gunu sorcam devam mi kullanmayayim mi diye .

Kızlar benim bacak aramdaki kemikler çok ağrıyor ya yatakta dönerken de çok ağrıyor. Dinlenmeye çalışacağım belki geçer diye bekleyeceğim. Bir yandan da bu ağrılar normal doğuma yaklaştırıyor diye seviniyorum

Bende plesanta previara var ama geçen nst de sancı çıktığı için doktor magnezyum verdi , erken doğuma yol açmaz de mi ya

Bende plesanta previara var ama geçen nst de sancı çıktığı için doktor magnezyum verdi , erken doğuma yol açmaz de mi ya
Benim tam tersi erken doğum olmasın diye magnezyum verdi, günde 4 tane kullanıyorum ben 36. Haftamda kesecek ilacı hatta ondan sonra doğum başlayabilir istediği zaman diye.

Bu bacak kemiklerim ortadan ikiye ayrılacak gibi oluyor
Aynı benim de böyle

Tamam canim benim magnezyum bittin 15 gundur felan içmiyorum. Sali gunu sorcam devam mi kullanmayayim mi diye .
Kızlar ben devlette sormuştum da bizim kullandığımız magnezyumların mg. I için o kadar yüksek değil dedi doktor. İnsanlar serumla magnezyum desteği alıyor.Çok bir etkisi olacağını sanmıyorum bir tane içsen yeterli dedi. Yani bu yumuşama yı da çok etkilemez gibi geldi o yüzden. Bu arada sıvı tüketiminin önemi çok büyük gerçekten ben günde 3 litreyi geçiyorum artık. Su meyve suyu maden suyu ne bulursanız için sancıyı ve kasılmaları çok etkiliyor.

Ben benim doktora bi bu magnezyum konusunda tersim zaten son dk verdi artık gece ayağımı sürüyorum diye suya bende çok dikkat ediyorum çünkü fark ettim ne zaman dışarı çıksak yada evde iş olup suyu azaltsam birde yorulsam bebek o zaman daha çok kasılıyor toplanıyor ama bol su içip daha dikkatli işlerimi kendimi yormadan yapınca günde bir kaç kez oluyor o kadarı da normal bence

Ya benim doktorada demişdim ben vajinal bacaklarım agrirken ne gerek dedi badem filan ye dedi bende eczaneden aldim eczaci verdi ictim smdi bıraktım .ilkinde de doktor vermemişti daha önce gittiğim bi doktor vermisti onu alıyordum. Smdi bitti kutu bıraktım artık

Ben zaten her gün kullanayım demedim adama ama yok vermedi ilk aynı badem ceviz devam modundaydıgeçen kontrolde verdi bir tane attım çünkü ayak ağrım şimdilik dayanılır seviyede bebek de aşırı kasılmıyor artarsa bir tane atar yine ara veririm, inanmadı galiba dikkat edeceğime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…