- 27 Eylül 2020
- 7.635
- 11.175
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #20.021
Şimdi okudum valla şu ilçede olmamızın sıkıntıları geçen iki günlük kasılma sonrası yüz kez sordum Mehmet hocaya yine böyle olursa gece ben ne yapacağım ortada da mı kalacağız hocam mesaj atsam görmezsiniz sonuçta diye, hayır direk ararsın özel yada devlet nst çekilir sonucu atar ona göre klinikte ben de bakarım bişey varsa birlikte Antalya ya gideriz dedi ama inşallah gerek olmaz böyle şeylere, bak sende numarası varsa için rahat etsin bi mesaj at istersen dün böyle böyle oldu diye sizde biliyorsunuz bu korkudan Antalya da hastahane ayarladım diye belki o da bi açıklama yaparKizlar simdi merkezdeki doktorum donus yapti.
Agrin yok merak etme evde dinlen ve bol su ic dedi. Ben istanbuldayim gece 11 de döneceğim dedi.bekleyeceğim mecbur sali randevum var zaten. allah razi olsun desteginiz icin
Canim gelmesin ama en azından icimj rahatlatip gonderseydimmesai ucretinden bahsedecegineBu paragöZ doktorları napmalı ya hiç mi vicdanları yok. Bi de ilcedesin yani 10 dksını alırdı gelip seni muayene etmek geri dönmek. Sen sakin ol canım bi git bakalım merkeze
Canim normal standart seklinde devam ediyor sertlesme .gece kadar sık degil. Diger doktorum iyice dinlen ve bol su ic agri olmadigi icin merak etme dedi.A Aklimtrakyada nasil oldun?
Dönüş yaptilar kuzum. Mehmet hocaya kuzenim de gidiyor . O bi hastasini kendi arabasiyla merkeze bile götürmüş valla.antalyadaki de istanbuldaymis tatilde gormemis olabilir ya o yarim saatte dönerdi normalde.Şimdi okudum valla şu ilçede olmamızın sıkıntıları geçen iki günlük kasılma sonrası yüz kez sordum Mehmet hocaya yine böyle olursa gece ben ne yapacağım ortada da mı kalacağız hocam mesaj atsam görmezsiniz sonuçta diye, hayır direk ararsın özel yada devlet nst çekilir sonucu atar ona göre klinikte ben de bakarım bişey varsa birlikte Antalya ya gideriz dedi ama inşallah gerek olmaz böyle şeylere, bak sende numarası varsa için rahat etsin bi mesaj at istersen dün böyle böyle oldu diye sizde biliyorsunuz bu korkudan Antalya da hastahane ayarladım diye belki o da bi açıklama yapar
Bak benim geçeceği mi vardı dikkat edip bir tane magnezyum alınca mı rahata erdi bilmiyorum ama bolca uzandım dedikleri gibi çok su içtim şimdi gün içinde bir kaç kez oluyor ama o kadar olurmuş zaten artık, magnezyumu da ilk gün içtim dün içmedim rahim yumuşar dediği için korkumdan. Su da cidden rahatlatıyor ona bile dikkat et sen randevun gelinceye kadarDönüş yaptilar kuzum. Mehmet hocaya kuzenim de gidiyor . O bi hastasini kendi arabasiyla merkeze bile götürmüş valla.antalyadaki de istanbuldaymis tatilde gormemis olabilir ya o yarim saatte dönerdi normalde.
Tamam canim benim magnezyum bittin 15 gundur felan içmiyorum. Sali gunu sorcam devam mi kullanmayayim mi diye .Bak benim geçeceği mi vardı dikkat edip bir tane magnezyum alınca mı rahata erdi bilmiyorum ama bolca uzandım dedikleri gibi çok su içtim şimdi gün içinde bir kaç kez oluyor ama o kadar olurmuş zaten artık, magnezyumu da ilk gün içtim dün içmedim rahim yumuşar dediği için korkumdan. Su da cidden rahatlatıyor ona bile dikkat et sen randevun gelinceye kadar
Canım kaçtı en son kilosu.Sağol canım amin şu an tek korkum kilosunun az olması biraz kilo da alsa artık korkulacak haftaları geçmiş olacagiz
Canim sertlesmelerim normale döndü. Sık degil gece oldugu gibi. Doktorum iyice dinlen bol su ic dedi.agrim olmadigi icin sali gunu olan kontrolde gorusecegizA Aklimtrakyada aklım sende kaldı. İyisin dimi?
Bende plesanta previara var ama geçen nst de sancı çıktığı için doktor magnezyum verdi , erken doğuma yol açmaz de mi yaBak benim geçeceği mi vardı dikkat edip bir tane magnezyum alınca mı rahata erdi bilmiyorum ama bolca uzandım dedikleri gibi çok su içtim şimdi gün içinde bir kaç kez oluyor ama o kadar olurmuş zaten artık, magnezyumu da ilk gün içtim dün içmedim rahim yumuşar dediği için korkumdan. Su da cidden rahatlatıyor ona bile dikkat et sen randevun gelinceye kadar
Bu bacak kemiklerim ortadan ikiye ayrılacak gibi oluyorÇatal dediğin çatı kemiği mi anlamadım vajina dudaklarında hissedilen
Bir çok insan kullanıyor sıkıntı olsa vermezdi benceBende plesanta previara var ama geçen nst de sancı çıktığı için doktor magnezyum verdi , erken doğuma yol açmaz de mi ya
Benim tam tersi erken doğum olmasın diye magnezyum verdi, günde 4 tane kullanıyorum ben 36. Haftamda kesecek ilacı hatta ondan sonra doğum başlayabilir istediği zaman diye.Bende plesanta previara var ama geçen nst de sancı çıktığı için doktor magnezyum verdi , erken doğuma yol açmaz de mi ya
Aynı benim de böyleBu bacak kemiklerim ortadan ikiye ayrılacak gibi oluyor
Bak benim geçeceği mi vardı dikkat edip bir tane magnezyum alınca mı rahata erdi bilmiyorum ama bolca uzandım dedikleri gibi çok su içtim şimdi gün içinde bir kaç kez oluyor ama o kadar olurmuş zaten artık, magnezyumu da ilk gün içtim dün içmedim rahim yumuşar dediği için korkumdan. Su da cidden rahatlatıyor ona bile dikkat et sen randevun gelinceye kadar
Kızlar ben devlette sormuştum da bizim kullandığımız magnezyumların mg. I için o kadar yüksek değil dedi doktor. İnsanlar serumla magnezyum desteği alıyor.Çok bir etkisi olacağını sanmıyorum bir tane içsen yeterli dedi. Yani bu yumuşama yı da çok etkilemez gibi geldi o yüzden. Bu arada sıvı tüketiminin önemi çok büyük gerçekten ben günde 3 litreyi geçiyorum artık. Su meyve suyu maden suyu ne bulursanız için sancıyı ve kasılmaları çok etkiliyor.Tamam canim benim magnezyum bittin 15 gundur felan içmiyorum. Sali gunu sorcam devam mi kullanmayayim mi diye .
Ben benim doktora bi bu magnezyum konusunda tersim zaten son dk verdi artık gece ayağımı sürüyorum diyeKızlar ben devlette sormuştum da bizim kullandığımız magnezyumların mg. I için o kadar yüksek değil dedi doktor. İnsanlar serumla magnezyum desteği alıyor.Çok bir etkisi olacağını sanmıyorum bir tane içsen yeterli dedi. Yani bu yumuşama yı da çok etkilemez gibi geldi o yüzden. Bu arada sıvı tüketiminin önemi çok büyük gerçekten ben günde 3 litreyi geçiyorum artık. Su meyve suyu maden suyu ne bulursanız için sancıyı ve kasılmaları çok etkiliyor.
Ya benim doktorada demişdim ben vajinal bacaklarım agrirken ne gerek dedi badem filan ye dediBen benim doktora bi bu magnezyum konusunda tersim zaten son dk verdi artık gece ayağımı sürüyorum diyesuya bende çok dikkat ediyorum çünkü fark ettim ne zaman dışarı çıksak yada evde iş olup suyu azaltsam birde yorulsam bebek o zaman daha çok kasılıyor toplanıyor ama bol su içip daha dikkatli işlerimi kendimi yormadan yapınca günde bir kaç kez oluyor o kadarı da normal bence
Ben zaten her gün kullanayım demedim adama ama yok vermedi ilk aynı badem ceviz devam modundaydıYa benim doktorada demişdim ben vajinal bacaklarım agrirken ne gerek dedi badem filan ye dedibende eczaneden aldim eczaci verdi ictim smdi bıraktım .ilkinde de doktor vermemişti daha önce gittiğim bi doktor vermisti onu alıyordum. Smdi bitti kutu bıraktım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?