2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Canım sakin ol panik yapma ama bundan sonra dr değişsen mi bilemedim

Hayir hiçbir şey yapmadılar eltime. Ama işte senin durumun biraz daha farklı ya... Şu an ne durumdasın?

Genellikle gebelikte rahim yumuşaması doğumdan birkaç gün önce olur. Bu bir hafta da olabilir. Kasılmalar takip edilmeli düzenli olursa dr a bildirilmeli diye okudum İnternetten. İnşallah kasılma azalmıştır. Geçmiş olsun. Sabah kendi dr un cevap verir, 3 5 saatte dönüş yapar. Ama senin durum farklı, acil dönüş yapmalıydı. Allah yardımcın olsun.

Canim eminim durumunu okuyan herkes dua gonderiyordur sana Icini ferah tutmaya calis.. Inaniyorum ki evladin da sen de saglikla neseyle ayrilacaksiniz hastaneden. Allahim sifa versin, yardimciniz olsun, kolaylastirsin; zorlastirmasin

A Aklimtrakyada Gerçekten özel hastaneler bu risk konularına asla gereken hassasiyeti göstermiyorlar ya elbette istisnalar var ama işin içine tehlike, risk, aciliyet girince asla devlet hastaneleri kadar ilgili ve tedbirli olamıyorlar ben bu yüzden bu sefer devlet hastanesini seçtim hem anne hem bebek sağlığı için onlar daha ilgili ve tedbirli. Şu an 32 haftalık olduğun için tedirginsin ilkinde de 32 haftalikken doğurduğundan dolayı çok haklısın ama bakalım doktorun ne diyecek bize de mutlaka yaz insaAllah 37 leri görürsün bu kez

Canim senin durumun farkli anladigim kadariyla ihmale gelmez ama benim bir arkadasima da 37de rahim agzinda yumusama var dediler kiz 40. haftada ancak suni sanciyla dogum yapabildi.

Bu paragöZ doktorları napmalı ya hiç mi vicdanları yok. Bi de ilcedesin yani 10 dksını alırdı gelip seni muayene etmek geri dönmek. Sen sakin ol canım bi git bakalım merkeze

Günaydın canım çok şükür 35 haftalıksın neyse ki bebeğin de biraz daha kilo alsa artık senin ağrılarından korkmaya gerek kalmayacak doğarsa doğsun önemli değil aşamasına geçmiş olacaksın da işte o zamana kadar bu ağrılardan doğurmazsan tabii insaAllah ağrı kesici ile geçer artmaz da acillik olmazsın

Sağol canım amin şu an tek korkum kilosunun az olması biraz kilo da alsa artık korkulacak haftaları geçmiş olacagiz

Canım doktora sordum ara ara yapar dedi ama sürekli yaparsa belli periyodlarla o zaman sancı demek dedi

Sende yumusama disinda agri da olmustu dimi cnm?

Canım doktora sordum ara ara yapar dedi ama sürekli yaparsa belli periyodlarla o zaman sancı demek dedi
Her an çıkacakmış hissi dün gün boyu belki 10 kere olmuştur ama düzenli değildi. Toplarlanmada geceleri oluyor. Yada ben gece farkediyorum bilmiyorum. Yarım saat 40 dk sürmüştür düzenli olarak toparladı kendini. Nasıl diyim böyle içeride geriniyor gibi. Her zamanki hareketlerinden ve tekmelerinden farklı. İnşallah sancı değildir

Canim senin durumun farkli anladigim kadariyla ihmale gelmez ama benim bir arkadasima da 37de rahim agzinda yumusama var dediler kiz 40. haftada ancak suni sanciyla dogum yapabildi.
Ay insallah canim ya. Devlet hastanesi de ihmale gelmez dedi.birde sen yavas yavas merkeze git deyince korktum ama ozeldeki iki doktorda istiharat dedi agri olmadigi icin. Sali randevumj beklicem artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…