- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #20.001
Canım sakin ol panik yapma ama bundan sonra dr değişsen mi bilemedimKizlar cok canım sıkıldı ya. Gecen seferki gibi erken doğum magduru olmamak icin iki tane doktorun var. İnsanlar bir sürü para dokuyorlar hastanelere yaptıklarına bakin. İkisinede mesaj attim ikisi de cevap vermedi( biri yakinimda biri bir saat uzaklikta) .devlet hastanesinde açılma ve nst sanci yok rahimde yumusama olmus burdan cikinca doktorunuzla görüşün durumu haber verin dediler.bende onlardan cevap gelmeyince burdakine gittim. Veznedeki doktoru aradi anlatti durumu . sakıncalı bir durum yok anlattiklarinda ama icleri rahat edecekse mesai dışı ucret konusunda bilgi verin ona göre gelip muayene edeyim demis.resmen parayla korkutur gibihayir insan bi ebeyi cagirtir baktirir duruma gore yatis verir ya da gidebilir der dimi
Eve geldim bende kasilma disinda sancim olursa direkt merkeze gidicem.
32 de doğum yaptim ben ya devlet hastanesi bile durumu onemserken özel hastanelerin yaptığına bak . Aglayasim geldi.
Hayir hiçbir şey yapmadılar eltime. Ama işte senin durumun biraz daha farklı ya... Şu an ne durumdasın?Bende dedim ebe gelmisti daha once diye.siz diğer hastanede nst ve acılmaya bakilmis ebelik durum yok dedileresimde buraya 1500 verecegimize direkt antalyaya gideriz dedi bana mantıklı olarak. rahimde yumusama olunca herhangi bir tedavi uyguladilar mi canim?
Ben bilmiyorum hic o ne demek.ama nette acilma olur diyor
Genellikle gebelikte rahim yumuşaması doğumdan birkaç gün önce olur. Bu bir hafta da olabilir. Kasılmalar takip edilmeli düzenli olursa dr a bildirilmeli diye okudum İnternetten. İnşallah kasılma azalmıştır. Geçmiş olsun. Sabah kendi dr un cevap verir, 3 5 saatte dönüş yapar. Ama senin durum farklı, acil dönüş yapmalıydı. Allah yardımcın olsun.Kizlar cok canım sıkıldı ya. Gecen seferki gibi erken doğum magduru olmamak icin iki tane doktorun var. İnsanlar bir sürü para dokuyorlar hastanelere yaptıklarına bakin. İkisinede mesaj attim ikisi de cevap vermedi( biri yakinimda biri bir saat uzaklikta) .devlet hastanesinde açılma ve nst sanci yok rahimde yumusama olmus burdan cikinca doktorunuzla görüşün durumu haber verin dediler.bende onlardan cevap gelmeyince burdakine gittim. Veznedeki doktoru aradi anlatti durumu . sakıncalı bir durum yok anlattiklarinda ama icleri rahat edecekse mesai dışı ucret konusunda bilgi verin ona göre gelip muayene edeyim demis.resmen parayla korkutur gibihayir insan bi ebeyi cagirtir baktirir duruma gore yatis verir ya da gidebilir der dimi
32 de doğum yaptim ben ya devlet hastanesi bile durumu onemserken özel hastanelerin yaptığına bak . Aglayasim geldi.
Canim eminim durumunu okuyan herkes dua gonderiyordur sanaKızlar selam ben bugün bira daha iyiyim yazım dedim dogumumu çok soranlar olmuş hızlıca özet geçtim size benim zaten 2 haftadır karnımda sürekli sertleşme kasılma vardı ama ben tam anlamayodum bebek hareketi sanıyodum hatta sizede sormuştum ama son 2 gündür de çok artmıştı en son gün hiç geçmeyen toplanma oldu ve vajinadan iple çekilme gbi his acile geçtim devletinkine hemen nst ve alttan baktılar altta yumsama var denildi nstde sancılar çıkınca devlet hastanesi bebek küçük diye araştırmaya yolladı beni bebek dogacak dendi ama araştırma bize çok uzaktı ve ilgisizler diye biz hemen özele doktoruma geçtik yatış verdiler ciğer geliştirici sancı durdurucu ilaç fitil yaptılar bir gece boyunca 3 saatte bir hap serum verdiler sürekli en sonunda sabah doktor nst gene iyi ama bir gün sabredebilmesi lazım ciğer geliştirici etki etsin dedi tam saat 12de geri bende sancılar çoğaldı oturamaz oldum nstde sancı 100 çıktı hemen doktor baktı bebek sıkıntıya geçecek alalım dogima dediler 1 buçukta dogurdim
Bebeğim 33 haftalık 2300 doğdu ama solunum sıkıntısı var ve ciğerleri hiç gelişmemiş makineye bağlı süt sağım yapıyoruz ama beslenme işi yok sakliyoruz suanlik bide ben grip geçirmiştim ondan dolayı crpsi yüksek çıkmış bugün antibiyotik başlamışlar bu kadar duaniza talibiz
Canim senin durumun farkli anladigim kadariyla ihmale gelmez ama benim bir arkadasima da 37de rahim agzinda yumusama var dediler kiz 40. haftada ancak suni sanciyla dogum yapabildi.Kizlar cok canım sıkıldı ya. Gecen seferki gibi erken doğum magduru olmamak icin iki tane doktorun var. İnsanlar bir sürü para dokuyorlar hastanelere yaptıklarına bakin. İkisinede mesaj attim ikisi de cevap vermedi( biri yakinimda biri bir saat uzaklikta) .devlet hastanesinde açılma ve nst sanci yok rahimde yumusama olmus burdan cikinca doktorunuzla görüşün durumu haber verin dediler.bende onlardan cevap gelmeyince burdakine gittim. Veznedeki doktoru aradi anlatti durumu . sakıncalı bir durum yok anlattiklarinda ama icleri rahat edecekse mesai dışı ucret konusunda bilgi verin ona göre gelip muayene edeyim demis.resmen parayla korkutur gibihayir insan bi ebeyi cagirtir baktirir duruma gore yatis verir ya da gidebilir der dimi
Bu paragöZ doktorları napmalı ya hiç mi vicdanları yok. Bi de ilcedesin yani 10 dksını alırdı gelip seni muayene etmek geri dönmek. Sen sakin ol canım bi git bakalım merkezeKizlar cok canım sıkıldı ya. Gecen seferki gibi erken doğum magduru olmamak icin iki tane doktorun var. İnsanlar bir sürü para dokuyorlar hastanelere yaptıklarına bakin. İkisinede mesaj attim ikisi de cevap vermedi( biri yakinimda biri bir saat uzaklikta) .devlet hastanesinde açılma ve nst sanci yok rahimde yumusama olmus burdan cikinca doktorunuzla görüşün durumu haber verin dediler.bende onlardan cevap gelmeyince burdakine gittim. Veznedeki doktoru aradi anlatti durumu . sakıncalı bir durum yok anlattiklarinda ama icleri rahat edecekse mesai dışı ucret konusunda bilgi verin ona göre gelip muayene edeyim demis.resmen parayla korkutur gibihayir insan bi ebeyi cagirtir baktirir duruma gore yatis verir ya da gidebilir der dimi
Kızlar gunaydin kötü bir gece geçirdim iki üç kere regli ağrısı gibi bir ağrıyla uyandım şükür kanama vs yoktu. Şimdi de belimde iğrenç bir ağrı var... Ağrı kesici ictim bakalım grcmezse acil beni bekliyor
Sağol canım amin şu an tek korkum kilosunun az olması biraz kilo da alsa artık korkulacak haftaları geçmiş olacagizGünaydın canım çok şükür 35 haftalıksın neyse ki bebeğin de biraz daha kilo alsa artık senin ağrılarından korkmaya gerek kalmayacak doğarsa doğsun önemli değil aşamasına geçmiş olacaksın da işte o zamana kadar bu ağrılardan doğurmazsan tabiiinsaAllah ağrı kesici ile geçer artmaz da acillik olmazsın
Canım doktora sordum ara ara yapar dedi ama sürekli yaparsa belli periyodlarla o zaman sancı demek dediKızlar bebek çıkıverecekmiş gibi aşağı baskı yapıyor canım yanıyor bazen. Sanırım doğum pozisyonunda başıyla itiyor. Birde geceleri tüm bedenini sol tarafa doğru dayıyor karnım resmen orada toparlanıyor. Birkaç saniye sonra geri çekiliyor. Tüm bunlar birleşince korkmam gereken bir durum var mı ki?
Sende yumusama disinda agri da olmustu dimi cnm?Benim rahim ağzı yumuşaması 26 hafta bile söylediler o zaman hastanede yattım ya .zar zor peser takmışlar hemen doğruyorum dediler .şuan burda bakmiyorlar çünkü peser takılı durumu bilmiyorum ama daha 2 hafta dayanmak lazım. Bazen kızlar 2-3 cm açılma ile 2 hafta dolaşıyorlar bilemezsin ama dikkatli olması lazım tabiki
Bunda dogum yapmayacagim canim zatem digeri uzakta oldugu icin kontrolden kontrole gidiyorum.Canım sakin ol panik yapma ama bundan sonra dr değişsen mi bilemedim
Her an çıkacakmış hissi dün gün boyu belki 10 kere olmuştur ama düzenli değildi. Toplarlanmada geceleri oluyor. Yada ben gece farkediyorum bilmiyorum. Yarım saat 40 dk sürmüştür düzenli olarak toparladı kendini. Nasıl diyim böyle içeride geriniyor gibi. Her zamanki hareketlerinden ve tekmelerinden farklı. İnşallah sancı değildirCanım doktora sordum ara ara yapar dedi ama sürekli yaparsa belli periyodlarla o zaman sancı demek dedi
Ay insallah canim ya. Devlet hastanesi de ihmale gelmez dedi.birde sen yavas yavas merkeze git deyince korktumCanim senin durumun farkli anladigim kadariyla ihmale gelmez ama benim bir arkadasima da 37de rahim agzinda yumusama var dediler kiz 40. haftada ancak suni sanciyla dogum yapabildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?