2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benim tam tersi erken doğum olmasın diye magnezyum verdi, günde 4 tane kullanıyorum ben 36. Haftamda kesecek ilacı hatta ondan sonra doğum başlayabilir istediği zaman diye.

Aynı benim de böyle
Grupta erken doğum olmasın diye magnezyum verenleri gördüm.benim ilk doktorum(hari nin de doktoru) rahmim gevsemesin diye vermedi magnzeyum.
Simdiki doktorum ise magnezyum verdi. Onceki doktorun dedigini söylediğim de de alakasi yok der gibi el hareketi yapti.

Canim bende bu hafta suya dikkat etmedim pek normal de dikkat ederim.

Takviyeye takıntılı galiba arkadaşıma hiç vermedi benden önce magnezyum kız erken doğum vs yapmadı tabi normal zamanında oldu ama ne bileyim bu kadar ağrıya bana güç bela verdi sağolsun

Canim bende bu hafta suya dikkat etmedim pek normal de dikkat ederim.
Kesinlikle artık et cidden aradaki farkı göreceksin birde dikkat etmedik mi malum enfeksiyon riski de artıyor bak ben bu renkli akıntı için fitil kullandım geçmedi şimdi tekrar verdi o renkli akıntı da suyu ihmal ettiğim dönem geldi başıma

Canim sertlesmelerim normale döndü. Sık degil gece oldugu gibi. Doktorum iyice dinlen bol su ic dedi.agrim olmadigi icin sali gunu olan kontrolde gorusecegiz
Sevindim canım inşallah salida güzel haberler le gel. 33 haftadasin sende dimi bu takvimde gitti kimseyi göremiyoruz ne durumda..
Benimde çarsmba kntrolüm merakla sabirsizlikla bekliyorum pek tarım yok bikac gündür.insallah herşey yolundadır. İlaclarida kestim ishalden dolayi

Takvim işi düzeltildi artık forum seçeneklerine gir profilden orada başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle var onu seç kaydet gözüküyor

Benim rahmim ciddi sert ve kasılmalarım vardı nereden baksan 26. 27. Haftadan beri erken doğum riskim vardı. Bence bana faydası oldu ama bilemiyorum tabi içmeseydim de belki bu haftalara kadar gelirdim orasını bilmiyorum.

Takviyeye takıntılı galiba arkadaşıma hiç vermedi benden önce magnezyum kız erken doğum vs yapmadı tabi normal zamanında oldu ama ne bileyim bu kadar ağrıya bana güç bela verdi sağolsun
Bencede gerekmedikce takviye hicbir sey istemiyor. Catlak kremi bile kullanma diyordu bana da dinlemedim kullandim

Edicem canim ben normaldede cok su icerim aslinda ama nedense bu hafta boslamistim 3 litre ve ustu icerken anca 2 lt iciyordum belki vucut alisik oldugu suyun altinda kalincada sertlesme cok olmuştur.

Yok canim 31+5 im ben .
Carsamba bizimle de paylaş inşallah guzel haberler alirsin
Ben hamileligimin basindan beri ilk defa bu kadar uzun kontrole gitmedim tam bir ay olacak o yuzden bende sabirsizlikla bekliyorum

Kızlar doğum çantalarınızı hazırladınız mı? Ben bu çatı ağrısından panik oldum hazırlayayım diyorum ama sanki çoğu ürün yok ne yapacağım eldekilerle bakacağım
Benim canyada hazr degil:)) biseyide yikamadim henüz. Hafta ucu yikyacam. Eksikler var. Alt acma ortusu,bez,gogys pedi ve emsik alinqdal baska var mi hatilamiyorum hahaja giysiler var tam iste ara ara hazirlayanlar soyle hazirladim diye yazsin. Kendiminki hazır heralde. Gecelik,pijama, havlu .filan heralde ay gerçketen oglummda iki canta gittim bunea ne yapacsgimi bilmiyorum

Öksürük gerçekten kötü canim ya .hele yatarken oksurunce kasiklarini ağrıtıyor insanin. Beni bir gece öksürük tutuyor 3 gun yok sonra tekrar hooop geri geliyor cok ilginc su an gelen oksurukler.ama pekmezli tereyagli karisimj yapmiyor musum canim gecici de olsa ben onda fayda buldum. En azindan gece oksuruk geldiginde yapiyorum sabaha kadar idare ediyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…