2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bencede gerekmedikce takviye hicbir sey istemiyor. Catlak kremi bile kullanma diyordu bana da dinlemedim kullandim
Oglumdaki doktorum da oyle biriydi canım neredeyse demir bile kullandırmayacaktı bana ama genel kansızlık oldugu için kullandım ben de iyiki kullanmışım. Şimdiki de herseyi veriyor cok rahat hangisi dogru bilemedim

Oglumdaki doktorum da oyle biriydi canım neredeyse demir bile kullandırmayacaktı bana ama genel kansızlık oldugu için kullandım ben de iyiki kullanmışım. Şimdiki de herseyi veriyor cok rahat hangisi dogru bilemedim
demir de vermemisti bana degerler iyi diye. Doğum yapacagim hastane bir doktora baslamak icin 24.Haftada yeni doktoruma geçtim ikisini de kullandiriyor simdi.

demir de vermemisti bana degerler iyi diye. Doğum yapacagim hastane bir doktora baslamak icin 24.Haftada yeni doktoruma geçtim ikisini de kullandiriyor simdi.
Bence kullanmak çok iyi hissettiriyor. Multivitamini de ben bunda ilk kez kullandım maşallah deyim cevremde herkes belirli zamanlarda hasta oldu çok şükür ben oyle ağur olmadım.

Tatlı çok tuketme dedi canım doktor karacigeri dinlendirmeye aldık ya biz kızartma seker hamur isi pek yok kaşıntı başlıyor

Tatlı çok tuketme dedi canım doktor karacigeri dinlendirmeye aldık ya biz kızartma seker hamur isi pek yok kaşıntı başlıyor
Anladim canim ama bence bi doktoruna sor yine de bir yemek kasigi uzum pekmezinden zarar gelmez herhalde benimde seker yasak normalde ama oksurmek daha zarar veriyor diye düşünüyorum

Benim öksürük de cok. Covit ten dolayı. Pekmez tereyağı ısıtıp, 1 2 tatlı kaşığı içince iyi geliyor. Bir de ılık duş iyi geliyor

Benim öksürük de cok. Covit ten dolayı. Pekmez tereyağı ısıtıp, 1 2 tatlı kaşığı içince iyi geliyor. Bir de ılık duş iyi geliyor
İyi gelir öksürüğe pekmez tereyağı ılık. Bende kızıma gece öksürük çok bogunca öyle yapıyorum. Kendi bile ister oldu rahatlatiyo demek ki kıyamam. Nasilsin sen biraz daha iyimisin

İyi gelir öksürüğe pekmez tereyağı ılık. Bende kızıma gece öksürük çok bogunca öyle yapıyorum. Kendi bile ister oldu rahatlatiyo demek ki kıyamam. Nasilsin sen biraz daha iyimisin
2 adım atınca yoruluyorum. İyi beslenmeye çalışıyorum ama kilo vermişim. Öksürük azalsa da nefes darlığı yaşıyorum, gündüzleri geceye göre daha iyiyim. Karantina bitince dr a gideceğim inşallah bebek sağlıklıdır ve kilo almıştır. Gün sayıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…