- 10 Nisan 2015
- 708
- 910
- 303
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #20.081
Ben gecen hafta iki gun oturdum ne var ne yok yikadim utuledim. Ilk gun aksam yemeginden sonra oturup gece uce kadar, etiketlerini kes, minik minik utule utule derken canim cikti. Koltukta oturup masayi kendime gore ayarladigim halde belim catliyordu. Ertesi gun de battaniye ortu vs gibi seyleri yikadim ki onlar yormadi. Kendi giyeceklerimi de ayni sekilde hallettim. Bebisinkileri hurclara koydum. Bir hemsireye verilecek yaptim hemen dogunca, bir de sonrasi icin hazirladim yedek vs. Pisik kremi koydum, kendime lohusa pedi, kullan at kulodu, meme kremi, gogus pedi onlari koydum.Benim canyada hazr degil:)) biseyide yikamadim henüz. Hafta ucu yikyacam. Eksikler var. Alt acma ortusu,bez,gogys pedi ve emsik alinqdal baska var mi hatilamiyorum hahaja giysiler var tam isteara ara hazirlayanlar soyle hazirladim diye yazsin. Kendiminki hazır heralde. Gecelik,pijama, havlu .filan heralde ay gerçketen oglummda iki canta gittim bunea ne yapacsgimi bilmiyorum
Araştırdığımda tümör kanser vs insanın canını sıkan şeyler çıkıyor. Öyle olsa şimdiye çoktan ohooooo… dediğim gibi hep vardı. O yüzden doktora sorana kadar araştırmak istemiyorum. Bilgisi olan yada benim gibi bu durumu yaşayan varsa yazarsanız sevinirimKızlar bir şey sormak istiyorum. Bu bir tek bende mi oluyor merak ediyorum. Normalde benim göğüs ucum yok. Ama hiç yok değil, dokununca, duş alırken yada üşüyünce çıkıyor. Neyse ben kendimi bildim bileli göğüs ucumda beyaz bir şeyler oluyor. Siliyorum duşta da temizliyorum ama yine oluyor. Açıkçası şimdiye kadar hiç merak etmemiştim ne olduğunu çünkü ne bir ağrı ne bir rahatsızlık veren bişey yaşamadım. Daha önce anne olmadım. Süt desen değildir. Ama son zamanlarda arttı bu. Sol göğsümde çok az ama sağ göğsümde devamlı o bembeyaz şeyden oluyor. İçten geldiğini düşünmüyordum ama kendi kendine nereden gelecek. Bu nedir ki sizde de oluyor mu? Dediğim gibi kendimi bildim bileli var. Süt olma ihtimali aklımın ucundan bile geçmemişti ama şimdi anne olucam artması aklıma başka bir seçenek getirmiyor.
Ben gecen hafta iki gun oturdum ne var ne yok yikadim utuledim. Ilk gun aksam yemeginden sonra oturup gece uce kadar, etiketlerini kes, minik minik utule utule derken canim cikti. Koltukta oturup masayi kendime gore ayarladigim halde belim catliyordu. Ertesi gun de battaniye ortu vs gibi seyleri yikadim ki onlar yormadi. Kendi giyeceklerimi de ayni sekilde hallettim. Bebisinkileri hurclara koydum. Bir hemsireye verilecek yaptim hemen dogunca, bir de sonrasi icin hazirladim yedek vs. Pisik kremi koydum, kendime lohusa pedi, kullan at kulodu, meme kremi, gogus pedi onlari koydum.
Biberonlari kaynatmadim daha.
Bir de kendim icin tarak dis fircasi vs vs onlari eklemedim. Bana tuhaf geliyordu ama sanirim o minik kabin boy valizle gidecegim ben de :))
Aslinda dusununce hastane bebek icin gerekli her seyi veriyor. Acaba luzumsuzluk mu yapiyorum da diye dusunmeden edemedim.
Neyse herkes yapiyor, racon bu diye yaptim ben de :))
Bu arada benim ailem uzakta baska sehirde. Esimin ailesi ise ayni sokakta bizimle. Hicbir kotuluklerini gormedim ama avantajlarini da yasamadim. butun her seyi tek basima yapiyorum. Onlari bile daha dune kadar yemege davet eden tatlisindan tuzlusuna yapan yediren bendim. Ama artik ben de agirlastim. Karnim tas kesiliyor ara ara. Bacaklarim ciddi manada agriyor yorulunca, ayak tabanlarim aciyor misafir agirladigim gunlerde ve dinlendirmesi artik eskisi gibi kolay olmuyor.
Biraz gariban hissetmiyor degilim kendimi zaman zaman ama sonra diyorum ki allahim sen bana saglik ver, huzurumi eksik etme her seye yeterim evelallah
Not: diyorum ki bazen kizimi baska sehire gelin vermiycem ya da ben de gidicem.
Tabi allah bilir gaybi bir tek
Araştırdığımda tümör kanser vs insanın canını sıkan şeyler çıkıyor. Öyle olsa şimdiye çoktan ohooooo… dediğim gibi hep vardı. O yüzden doktora sorana kadar araştırmak istemiyorum. Bilgisi olan yada benim gibi bu durumu yaşayan varsa yazarsanız sevinirim
Allah kolaylik versin simdiden :) Eger yardimci olabilrcek birileri varsa, bana gore kesinlikle, tek basina yapilmasa daha guzel ve kolay olabilecek isler, bu nedenle yalniz yapma ve kendini yorma derim.Eş ailesi insana ikinci aile olacakken genelde el kapısı oluyor o durum gerçekten çok üzücü ama yalnız değilsin çok kişi böyle maalesef ben çok şükür o konuda çok ama çok şanslıyım o yüzden köstek olan eş ailelerine yorum yapamıyorum hiçbir zaman herkes yaşattığını yaşar. Kızınla ilgili de umarım hersey gönlüne göre olur ve hiç ayrılmak zorunda kalmazsınızbu arada baya baya bitirmişsin çantayı bende hastane çıkışının gelmesini bekliyorum başlayacağım inşaAllah
Sikintili bir sey oldugunu hic sanmiyorum ama illaki bir aciklamasi vardir. En dogru cevabi doktorundan alirsin canim. Bence hic aklini bulandirmadan doktoruna danisKızlar bir şey sormak istiyorum. Bu bir tek bende mi oluyor merak ediyorum. Normalde benim göğüs ucum yok. Ama hiç yok değil, dokununca, duş alırken yada üşüyünce çıkıyor. Neyse ben kendimi bildim bileli göğüs ucumda beyaz bir şeyler oluyor. Siliyorum duşta da temizliyorum ama yine oluyor. Açıkçası şimdiye kadar hiç merak etmemiştim ne olduğunu çünkü ne bir ağrı ne bir rahatsızlık veren bişey yaşamadım. Daha önce anne olmadım. Süt desen değildir. Ama son zamanlarda arttı bu. Sol göğsümde çok az ama sağ göğsümde devamlı o bembeyaz şeyden oluyor. İçten geldiğini düşünmüyordum ama kendi kendine nereden gelecek. Bu nedir ki sizde de oluyor mu? Dediğim gibi kendimi bildim bileli var. Süt olma ihtimali aklımın ucundan bile geçmemişti ama şimdi anne olucam artması aklıma başka bir seçenek getirmiyor.
Az kaldi hepsi gelicekler insallahKızlar akşamdan beri belim adet olcakmisim gibi ağrıyor. Geliyor olabilir mi acaba
Canım kızını uzağa vermezsin ama tayinci olurBen gecen hafta iki gun oturdum ne var ne yok yikadim utuledim. Ilk gun aksam yemeginden sonra oturup gece uce kadar, etiketlerini kes, minik minik utule utule derken canim cikti. Koltukta oturup masayi kendime gore ayarladigim halde belim catliyordu. Ertesi gun de battaniye ortu vs gibi seyleri yikadim ki onlar yormadi. Kendi giyeceklerimi de ayni sekilde hallettim. Bebisinkileri hurclara koydum. Bir hemsireye verilecek yaptim hemen dogunca, bir de sonrasi icin hazirladim yedek vs. Pisik kremi koydum, kendime lohusa pedi, kullan at kulodu, meme kremi, gogus pedi onlari koydum.
Biberonlari kaynatmadim daha.
Bir de kendim icin tarak dis fircasi vs vs onlari eklemedim. Bana tuhaf geliyordu ama sanirim o minik kabin boy valizle gidecegim ben de :))
Aslinda dusununce hastane bebek icin gerekli her seyi veriyor. Acaba luzumsuzluk mu yapiyorum da diye dusunmeden edemedim.
Neyse herkes yapiyor, racon bu diye yaptim ben de :))
Bu arada benim ailem uzakta baska sehirde. Esimin ailesi ise ayni sokakta bizimle. Hicbir kotuluklerini gormedim ama avantajlarini da yasamadim. butun her seyi tek basima yapiyorum. Onlari bile daha dune kadar yemege davet eden tatlisindan tuzlusuna yapan yediren bendim. Ama artik ben de agirlastim. Karnim tas kesiliyor ara ara. Bacaklarim ciddi manada agriyor yorulunca, ayak tabanlarim aciyor misafir agirladigim gunlerde ve dinlendirmesi artik eskisi gibi kolay olmuyor.
Biraz gariban hissetmiyor degilim kendimi zaman zaman ama sonra diyorum ki allahim sen bana saglik ver, huzurumi eksik etme her seye yeterim evelallah
Not: diyorum ki bazen kizimi baska sehire gelin vermiycem ya da ben de gidicem.
Tabi allah bilir gaybi bir tek
Mutlaka öğrenince yazarım canımYa sen internete bakma oraya kolum kırık yazsan kanser çıkıyorsun zaten benim göğüs uçlarımda da kahverengi kabuklanmalar oluyordu hep bende onemsemedim hiç soyuluyordu zaten ama soyunca acıyordu ellemiyordum bende ilk doğumda emzirme döneminde geçti o kabuklanmalar emzirme donemi bitince tekrar başladı ağrım yok sen gibi o yüzden önemsemiyorum bende doktora da sormadım ama sen sor icin rahat etsin istersen bize de haber ver neymiş bakalım
Yani evet sıkıntılı bir durum olsa mutlaka kendini hissettirirdi şimdiye kadar. İlk randevumda danışıcam canımSikintili bir sey oldugunu hic sanmiyorum ama illaki bir aciklamasi vardir. En dogru cevabi doktorundan alirsin canim. Bence hic aklini bulandirmadan doktoruna danis
O nereye ben oraya o zaman :)))Canım kızını uzağa vermezsin ama tayinci olur
Hayırlı olsun çantan güle güle kullansın kuzucuk
Belden sonra kasiklarina da inerse agri o zmn doktoruna da söyle canim haftan ileri senin de baya dikkat et .Kızlar akşamdan beri belim adet olcakmisim gibi ağrıyor. Geliyor olabilir mi acaba
10 gunde ödeme olmuyor..benim daha önce gittiğim doktorda öyleydi. Mesela smdi 2 haftaya düştü kontrol, doktor 12 günde gidersen ucret almiyormus ama biz tam 2 hafta olduğu. Icin ödüyoruzArkadaşlar özel hastanede 10 gün içinde tekrar muayeneye gidersek ücret ödemiyor muyuz? Daha önce hiç 10 gün aralıkla gitmedim artık son haftalarımdayım doktor 10 gün sonra tekrar gel dedi. Muayene ücreti ödeyecek miyim merak ettim
Havuc suyu suyu çoğaltıyor diye biliyorumKızlar randevudan cıktım. 32 hafta 2100 gr rahim agzı 40 mm kafası 3 hafta büyük bir kızkafa büyüklüğüne alışkınım oğlumun sa böyleydi genetik ama suyu azalmış su içimim azdı bu aralar onu artır dedi doktorum
Canim sen arastitma netten ama doktorada git. Memeden sut gelmesi c9k onceden hipofiz beziyle alakali olabilir ,sut hormonuyla vs ama.doktora muhahkak danışmakta fayda var.Araştırdığımda tümör kanser vs insanın canını sıkan şeyler çıkıyor. Öyle olsa şimdiye çoktan ohooooo… dediğim gibi hep vardı. O yüzden doktora sorana kadar araştırmak istemiyorum. Bilgisi olan yada benim gibi bu durumu yaşayan varsa yazarsanız sevinirim
o zaman çok iyi canım ya çok iyi oldu bu yoruyor artık muayene ücretleri :/10 gunde ödeme olmuyor..benim daha önce gittiğim doktorda öyleydi. Mesela smdi 2 haftaya düştü kontrol, doktor 12 günde gidersen ucret almiyormus ama biz tam 2 hafta olduğu. Icin ödüyoruz
Dur korkutmaGünaydın kızlar kavuşmalar yaklaşıyor geliyo gelmekte olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?