2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ödenmiyor. 11 gün sonra gidersen ödemenin istiyorlar. Dr bilerek 10 gün demiş bence

10. Gün gidersen ödemiyorsun canım benim doktorum 15 te bir çağırdı

Canım benim bebek 33 haftalık ama gebelik imzasında 34 görünüyor sizin de öylemi

Karşılıklı gerçekten bu ilişkiler bazı gelinler de uzak duruyor el gibi görüyor eşinin ailesini, tam tersi de oluyor tabi çağırsam anne gel birlikte yapalım ütüleyelim bebeğin kıyafetlerini diye severek gelir eminim ama çağırmadan gelmez rahatsız etmemek için o da,şanslı olduğumu düşünüyorum çok şükür

36. haftaya girdim canım sen kaçtasın.
33 haftalık bitti bizim de 33+1 bugün biten haftayı sayacağız dedi doktorum bana çalışabilir raporu aldım bu arada cuma günü 32 göründü 2 gün sonra 33 oldum izne ayrılınca sanırım doğum sonrasına eklenecek

Ben de 36+1 im 1 hafta önceden ayrıldım mecburi doğum iznine çok zor oluyordu bana artık. Evet çalıştığın süreler doğum sonuna eklenecek

2 haftada bir kaçıncı haftada başlıyor ben şimdi 32 de bir gittim ilk nts ye bağladı bir daha kontrol Aralık sonunda yine
Ben smdi 32 oldum 31 de kontrole gitmiştim artik 2 haftada bir geleceksin dedi bu cuma gidecem . Hayır sadece nts ye mi vereceğiz ücret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…