2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben smdi 32 oldum 31 de kontrole gitmiştim artik 2 haftada bir geleceksin dedi bu cuma gidecem . Hayır sadece nts ye mi vereceğiz ücret
Bizimkinin 10 günmüş randevu ücreti almama süresi o süre içinde gidip ultrason ile baksa onun parasını almaz ama her nts de para alıyorlar galiba, yalnız bu gidişle ben zaten kaç kez nts çektireceğim ki adam Aralık sonu gel dedi o zamana 36. Hafta girer

Canım 32 den sonra 2 haftada bir çağırıyor benim doktorum,
Haricim ben geçen çarşamba gittim tam 32. Hafta bitti. Doktor bundan sonra kontroller 2 haftada bir dedi. 14unde tekrar çağırdı. Ama beni nts baglamadi ultrasonda baktı.
Yine benimkinin her zamanki rahatlığı desenizeen ufak bi rahatsızlık olursa gel dedi ama 2 hafta lafı geçmedi Aralık sonu gel dedi hatta 29 Aralık demişti eşimin boş günü değil diye iki gün mü ne öne aldık sadece geriye ne kalacak da ani bişey olmaz ise 18 ocak gibi de bebeği alırım demişti

Son haftalarda tansiyon,kordon va sorunları oluyor ya canım gitmekte fayda var diye düşünüyorum aslında seni korkutmak gibi olmasın da

Kızlar akşamdan beri belim adet olcakmisim gibi ağrıyor. Geliyor olabilir mi acaba

O ağrı bence çatal kemiği ağrısıdır çünkü artık son haftalardayız bebek ağırlaştı, rahim kocaman oldu kemiklere ağrı yapıyor hemen kötü düşünüp strese sokma kendini zamanında gelsin inşaAllah

9 gün içerisinde gidersen muayene ücretsiz oluyor yani 9. Günde gitsen ücret ödemezsin ama 10. Gün gidersen ücret isterler devlet hastaneleri öyle mesela 9 gün içinde tekrar gitmen gerekirken randevu almana gerek kalmıyor aklında olsun canım. Benim olduğum yerdeki hastaneler böyle

Akşam sürekli kopucak gibi agriyinca korkmadım değil açıkçası 36+3 olduk her an her şey olabilir gibi hissediyorum uyudum az da olsa hafifledi. hala ağrıyor ama kasıklara inmedi. Bizimki bizi yokluyor herhalde

Akşam sürekli kopucak gibi agriyinca korkmadım değil açıkçası 36+3 olduk her an her şey olabilir gibi hissediyorum uyudum az da olsa hafifledi. hala ağrıyor ama kasıklara inmedi. Bizimki bizi yokluyor herhalde

Galiba öyle çünkü aynı şiddette bende yaşıyorum o ağrıyı uzanınca hafifliyor ama ikinci hamilelik olduğu için anlayabiliyorum ne ağrısı olduğunu o yüzden paniklemiyorum

3 gündür böyle içim daralıyor canım hiçbir şey istemiyor hamilelikten aşırı derece sıkıldım. Çalışmaktan ağlayıp şikayet ediyordum ama çalışmayı özledim. Sanırım evde uzun süre kalmak beni yoruyor. İki çocuğa nasıl yetişecegim korkusu sardı. Eşime dediğimde de çok istiyordun şimdi şikayet etme diyor... Ay adama da sinir oluyorum. Bu ara oğlum dışında herkese sinir oluyorum

Al benden de o kadar

Herkes nasıl yapıyor, bir şekilde hallolur, kv de bakıyor ilgileniyor mis gibi. Şimdiden hem kendini hem eşini strese sokmasan, gebeliğin biraz da keyfini çıkarsan keşke :) zaten sıkıntılı bir gebelik geçirdin, sonunu güzel yaşa bari iyi düşün iyi olsun

Ya ben gebeliği sevemiyorum sanirim kendimi fil gibi hissediyorum yine uykusuz geceler geliyor diye korkuyorum oğlan zaten hala uykuda problemli ha Allah var kızım için kalbim çok rahat sakin bir çocuk ve uyumlu bir çocuk olacak.gibi ama oğlum çok hareketli meraklı her ortamda kendini gösterir. Kızıma nasıl alışacak vs. Ya bilmiyorum belki de lohusa psikolojisi erken geldi.

Güzel anneler ben simdi kontrolden geldim ve günümüzü aldık cumartesi günü 10.30 da epidural olacağım kanlarımı verdim anestezi uzmanı gördü , 1. Doz ciger gelirstirici mi vuruldum yarinda 2. Dozu olacağım ben belki değerler düşerse bekler diyordum ama toksit atıklardan sebep riske atamam ikinizide dedi doktorum . 3200 olmuşuz hafifte sancı çıktı nst de öksürükten sebep olabilir belki kızlar dua edin biraz tedirgin oldum heyecanda bastı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…