2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Cok heyecanlı hadi inşallah saglikla gelir minik bebek

Ay bı büyük kafalı bebiş daha benimde aynı
2 haftada bir kaçıncı haftada başlıyor ben şimdi 32 de bir gittim ilk nts ye bağladı bir daha kontrol Aralık sonunda yine
Bende döndüm 2 haftada bire kuzum
Canım allahin izniyle al kucağına inşallah Allah yardımcınız olsun

Yaa ikiniz için de herşey çok güzel ilerlesin inşallah aklım sendeydi biz iyi düşünelim iyi olsun riske atmaması daha iyi gibi geliyor bana sonuçta ikinizi de nasıl etkilerdi bilmiyoruz

Ayy ben bile Heyecanlandım. Ne kadarlık olmuştu bebek canım?
Şimdiden çok kolay sağlıklı musmutlu bir doğum diliyorum. İnşallah ikinizde sağlıkla hayırla evinize dönersiniz

Harika haberler grubun 3. Annesi geliyor hayırla sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah

O zamana dogururuz
Tövbe de o değil şimdi minezmn41 de de olunca aklıma takıldı benim eller de minik minik kaşınıyor bazen ama aşırı şiddetli yada gece aşırı artan bir durum yok soğuktan etkileniyor bide gece şişip ödem gibi sabah iniyor ondandır diye düşünüyordum ama kan mı versem diye düşünmedim değil, doktora da randevuda sormayı unutmuşum hangi akıl ile gidiyorum bilmiyorum bazen

Maşallah senle satimiz aynı sen erkenci çıktın hayırla gelsin inşallah

Ayy ben bile Heyecanlandım. Ne kadarlık olmuştu bebek canım?
Şimdiden çok kolay sağlıklı musmutlu bir doğum diliyorum. İnşallah ikinizde sağlıkla hayırla evinize dönersiniz
36+3 de olmuş olacak canım kiloyu da beğendi doktor 1 hafta önden gidiyor gibi

Sağlıkla kavuşun canım inşallah

Canım ben bahsedince hemen kan istedi istersen söyle doktoruna bende ufak baslamisti kasinti ama tabi meraklanma her kasinti benimki gibi olacak degil aç karnına kan veriyorsun o kadar

Canım ben bahsedince hemen kan istedi istersen söyle doktoruna bende ufak baslamisti kasinti ama tabi meraklanma her kasinti benimki gibi olacak degil aç karnına kan veriyorsun o kadar
Sen hele güzelce bir şu süreci atlat ilk öncelik sensin minikle bende tamam aklımda söyleyip kan vereceğim sadece eşimin boş gününü beklemek zorundayım onsuz kan veremem açken önceki gibi cesaretim yok bazen kötü oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…