- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #20.141
Cok heyecanlı hadi inşallah saglikla gelir minik bebekGüzel anneler ben simdi kontrolden geldim ve günümüzü aldık cumartesi günü 10.30 da epidural olacağımkanlarımı verdim anestezi uzmanı gördü , 1. Doz ciger gelirstirici mi vuruldum yarinda 2. Dozu olacağım ben belki değerler düşerse bekler diyordum ama toksit atıklardan sebep riske atamam ikinizide dedi doktorum . 3200 olmuşuz hafifte sancı çıktı nst de öksürükten sebep olabilir belki kızlar dua edin biraz tedirgin oldum heyecanda bastı
Bizimki daha aceleci cıktı sen doğururum diyordun bakCok heyecanlı hadi inşallah saglikla gelir minik bebek
Ay bı büyük kafalı bebiş daha benimde aynıKızlar randevudan cıktım. 32 hafta 2100 gr rahim agzı 40 mm kafası 3 hafta büyük bir kızkafa büyüklüğüne alışkınım oğlumun sa böyleydi genetik ama suyu azalmış su içimim azdı bu aralar onu artır dedi doktorum
Bende döndüm 2 haftada bire kuzum2 haftada bir kaçıncı haftada başlıyor ben şimdi 32 de bir gittim ilk nts ye bağladı bir daha kontrol Aralık sonunda yine
Canım allahin izniyle al kucağına inşallah Allah yardımcınız olsunGüzel anneler ben simdi kontrolden geldim ve günümüzü aldık cumartesi günü 10.30 da epidural olacağımkanlarımı verdim anestezi uzmanı gördü , 1. Doz ciger gelirstirici mi vuruldum yarinda 2. Dozu olacağım ben belki değerler düşerse bekler diyordum ama toksit atıklardan sebep riske atamam ikinizide dedi doktorum . 3200 olmuşuz hafifte sancı çıktı nst de öksürükten sebep olabilir belki kızlar dua edin biraz tedirgin oldum heyecanda bastı
Yaa ikiniz için de herşey çok güzel ilerlesin inşallah aklım sendeydiGüzel anneler ben simdi kontrolden geldim ve günümüzü aldık cumartesi günü 10.30 da epidural olacağımkanlarımı verdim anestezi uzmanı gördü , 1. Doz ciger gelirstirici mi vuruldum yarinda 2. Dozu olacağım ben belki değerler düşerse bekler diyordum ama toksit atıklardan sebep riske atamam ikinizide dedi doktorum . 3200 olmuşuz hafifte sancı çıktı nst de öksürükten sebep olabilir belki kızlar dua edin biraz tedirgin oldum heyecanda bastı
Ben hala aynı 27 de randevuAy bı büyük kafalı bebiş daha benimde aynı
Bende döndüm 2 haftada bire kuzum
Canım allahin izniyle al kucağına inşallah Allah yardımcınız olsun
Öyle cidden ama maşallah kilosu gelişimi guzell bizim kız da beklerse ayın 23un de gelecek bakalımBizimki daha aceleci cıktı sen doğururum diyordun bak
O zamana dogururuzBen hala aynı 27 de randevu
Ayy ben bile Heyecanlandım. Ne kadarlık olmuştu bebek canım?Güzel anneler ben simdi kontrolden geldim ve günümüzü aldık cumartesi günü 10.30 da epidural olacağımkanlarımı verdim anestezi uzmanı gördü , 1. Doz ciger gelirstirici mi vuruldum yarinda 2. Dozu olacağım ben belki değerler düşerse bekler diyordum ama toksit atıklardan sebep riske atamam ikinizide dedi doktorum . 3200 olmuşuz hafifte sancı çıktı nst de öksürükten sebep olabilir belki kızlar dua edin biraz tedirgin oldum heyecanda bastı
Harika haberlerGüzel anneler ben simdi kontrolden geldim ve günümüzü aldık cumartesi günü 10.30 da epidural olacağımkanlarımı verdim anestezi uzmanı gördü , 1. Doz ciger gelirstirici mi vuruldum yarinda 2. Dozu olacağım ben belki değerler düşerse bekler diyordum ama toksit atıklardan sebep riske atamam ikinizide dedi doktorum . 3200 olmuşuz hafifte sancı çıktı nst de öksürükten sebep olabilir belki kızlar dua edin biraz tedirgin oldum heyecanda bastı
Tövbe deO zamana dogururuz
Bekleyecek seninki merak etme bak sakince büyüyorlar içerdeÖyle cidden ama maşallah kilosu gelişimi guzell bizim kız da beklerse ayın 23un de gelecek bakalımbenim ki gereksiz adrenalin seviyor
Maşallah senle satimiz aynı sen erkenci çıktın hayırla gelsin inşallahGüzel anneler ben simdi kontrolden geldim ve günümüzü aldık cumartesi günü 10.30 da epidural olacağımkanlarımı verdim anestezi uzmanı gördü , 1. Doz ciger gelirstirici mi vuruldum yarinda 2. Dozu olacağım ben belki değerler düşerse bekler diyordum ama toksit atıklardan sebep riske atamam ikinizide dedi doktorum . 3200 olmuşuz hafifte sancı çıktı nst de öksürükten sebep olabilir belki kızlar dua edin biraz tedirgin oldum heyecanda bastı
Öyle canımBekleyecek seninki merak etme bak sakince büyüyorlar içerde
Canim mesela 33+1 oldun ya 34 haftanin icinde olduğu icin 34 olarak gosteriyor. Hamilelik programlarinda da oyle .mesela benim 31+6Canım benim bebek 33 haftalık ama gebelik imzasında 34 görünüyor sizin de öylemi
36+3 de olmuş olacak canım kiloyu da beğendi doktor 1 hafta önden gidiyor gibiAyy ben bile Heyecanlandım. Ne kadarlık olmuştu bebek canım?
Şimdiden çok kolay sağlıklı musmutlu bir doğum diliyorum. İnşallah ikinizde sağlıkla hayırla evinize dönersiniz
Sağlıkla kavuşun canım inşallahGüzel anneler ben simdi kontrolden geldim ve günümüzü aldık cumartesi günü 10.30 da epidural olacağımkanlarımı verdim anestezi uzmanı gördü , 1. Doz ciger gelirstirici mi vuruldum yarinda 2. Dozu olacağım ben belki değerler düşerse bekler diyordum ama toksit atıklardan sebep riske atamam ikinizide dedi doktorum . 3200 olmuşuz hafifte sancı çıktı nst de öksürükten sebep olabilir belki kızlar dua edin biraz tedirgin oldum heyecanda bastı
Canım ben bahsedince hemen kan istedi istersen söyle doktoruna bende ufak baslamisti kasinti ama tabi meraklanma her kasinti benimki gibi olacak degil aç karnına kan veriyorsun o kadarTövbe deo değil şimdi minezmn41 de de olunca aklıma takıldı benim eller de minik minik kaşınıyor bazen ama aşırı şiddetli yada gece aşırı artan bir durum yok soğuktan etkileniyor bide gece şişip ödem gibi sabah iniyor ondandır diye düşünüyordum ama kan mı versem diye düşünmedim değil, doktora da randevuda sormayı unutmuşum hangi akıl ile gidiyorum bilmiyorum bazen
Beklemek istemiyor canim doktor yer bulabilseydi cuma günü alacaktı persembe tekrardan kontrole cagirdi nst girecegimMaşallah senle satimiz aynı sen erkenci çıktın hayırla gelsin inşallah
Kaçıncı çocuk senin canim36+3 de olmuş olacak canım kiloyu da beğendi doktor 1 hafta önden gidiyor gibi
Sen hele güzelce bir şu süreci atlat ilk öncelik sensin minikleCanım ben bahsedince hemen kan istedi istersen söyle doktoruna bende ufak baslamisti kasinti ama tabi meraklanma her kasinti benimki gibi olacak degil aç karnına kan veriyorsun o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?