- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 83
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #20.161
Canim benim cok yipratici bir sey biliyorum ve cok iyi anlıyorum seni.guclu olmaya çalış.bebegine süt fazla geliyor diye sagmamazlik yapma.sutunu sagmayi ihmal etme benim sütüm cok boldu düzenli sagmadikca azalmisti.Ben topladım çok şükür canm ama psikolojik olarak berbat haldeyim ama oğlum hala yatıyor zaten cihaza bağlı süt vermeye başladılar yavaş yavaş kanında enfeksiyon çıktı işte sarilikta başladı bilmiyorum çok dua ediyorum sizde edin
İlk cocuk kuzumKaçıncı çocuk senin canim
Kolum bu ay delik deşik olduSen hele güzelce bir şu süreci atlat ilk öncelik sensin miniklebende tamam aklımda söyleyip kan vereceğim sadece eşimin boş gününü beklemek zorundayım onsuz kan veremem açken önceki gibi cesaretim yok bazen kötü oluyorum
Güzel anneler ben simdi kontrolden geldim ve günümüzü aldık cumartesi günü 10.30 da epidural olacağımkanlarımı verdim anestezi uzmanı gördü , 1. Doz ciger gelirstirici mi vuruldum yarinda 2. Dozu olacağım ben belki değerler düşerse bekler diyordum ama toksit atıklardan sebep riske atamam ikinizide dedi doktorum . 3200 olmuşuz hafifte sancı çıktı nst de öksürükten sebep olabilir belki kızlar dua edin biraz tedirgin oldum heyecanda bastı
Dualarımız seninle merak etme içini ferah tutmaya çalış bebeğin sağlığına kavuşsun da evinize de gidersiniz beraber inşaAllahBen topladım çok şükür canm ama psikolojik olarak berbat haldeyim ama oğlum hala yatıyor zaten cihaza bağlı süt vermeye başladılar yavaş yavaş kanında enfeksiyon çıktı işte sarilikta başladı bilmiyorum çok dua ediyorum sizde edin
Benim gebelik öncesi hava değişiminde ellerim ayaklarım bide ne alaka anlamadığım dizim kırmızı pütür pütür bazen şiş şekilde kaşınırdı ama nasıl kaşınma gece uykusu uyuyamazdım şiddetinden bunda da elimde minik minik bu kaşınma hissi başlayınca o başlıyor diye düşündüm yalan yok ama uzun zamandır artmadı gece bir aksiyon da göstermiyor, gece genel olarak elim şişiyor zaten sabah iniyor, yok yok sakinim eşimin bir boş gününde yine de kan verir aklımdan çıkarırımKolum bu ay delik deşik olduama korkma illa olacak degil yani belki alerji hassasiyet bile olabilir seninki
Cok şükür canim beklesinler biraz daha disarda beslemesi daha zor oluyorBenimki de 32. Haftada 3 hafta sonra gel dedi, cumartesi gideceğim nstye bağlanacağım öncesinde de.
Çok şükür gece uyuyup dinlenince çatı ağrım azaldı kızlar. Çok korkmuştum valla bebek geliyor diye
Yaaaa bari bu sefer ki böyle emekleyen bebek olsun
Azıcık neselenelim
Oy masallahGüzel anneler ben simdi kontrolden geldim ve günümüzü aldık cumartesi günü 10.30 da epidural olacağımkanlarımı verdim anestezi uzmanı gördü , 1. Doz ciger gelirstirici mi vuruldum yarinda 2. Dozu olacağım ben belki değerler düşerse bekler diyordum ama toksit atıklardan sebep riske atamam ikinizide dedi doktorum . 3200 olmuşuz hafifte sancı çıktı nst de öksürükten sebep olabilir belki kızlar dua edin biraz tedirgin oldum heyecanda bastı
Canim telefonun notlar kismina tek tek yaziyorum sorcaklarimi cok iyi oluyor.onceleri en onemli soracagimi bile unutuyordumTövbe deo değil şimdi minezmn41 de de olunca aklıma takıldı benim eller de minik minik kaşınıyor bazen ama aşırı şiddetli yada gece aşırı artan bir durum yok soğuktan etkileniyor bide gece şişip ödem gibi sabah iniyor ondandır diye düşünüyordum ama kan mı versem diye düşünmedim değil, doktora da randevuda sormayı unutmuşum hangi akıl ile gidiyorum bilmiyorum bazen
Senin erken doğum geçmişin var canım endişelenmen çok normal yani. İnşallah bu sefer vaktinde doğar bebişin. Öncesinde ilgi çekmeyi seviyorlarCok şükür canim beklesinler biraz daha disarda beslemesi daha zor oluyor
Ben agrim sancim olursa esimden ve grupdan baskasina soylemem daha ya . Sen haftan yaklasti diye evham yapiyorsun ondan mi oluyor diyorlar
İnanki o sertlesmeyi yasadigim gün kuzenlerimle o kadar koyu bir sohbet vardi ki ozellikle vücudumu dinleme gibi bir sey aklima gelemezdi o an. Ve ayrica 9 dan 11 e kadar da sabrettim gecer diye .yok gecmedi sabaha kadar da devam etti. Devlettekiler de rahim yumusamis burdan cikinca doktorla görüşün deyince aglamakli oldum eyvah dogurcam diye
Rahim yumusamasi bu haftalarda olabilir dedi iki doktorumda ona sasirdim acikcasi devlettekiler neden korkulacak birsey gibi soyledi diye
Ben de öyle yapacağım ya bilmiyorum adamı görünce ne soracaksam gidiyor aklımdan oysa biliyorsun insanı stres eden biri de değil sor da hadi çık tarzı da yok ama bilmiyorumCanim telefonun notlar kismina tek tek yaziyorum sorcaklarimi cok iyi oluyor.onceleri en onemli soracagimi bile unutuyordum
Ben de öyle yapacağım ya bilmiyorum adamı görünce ne soracaksam gidiyor aklımdan oysa biliyorsun insanı stres eden biri de değil sor da hadi çık tarzı da yok ama bilmiyorumeşim de maşallah doktoru gördün mü senin akıl uçuyor diye dalga geçiyor yine sağolsun çoğunu o hatırlar sorar zaten
Biz bugun saskin ordek yavrusu gibiydik esimle kuzum halimizi gorsen doktor adım adım anlatti anlamadik bir daha anlatirmisiniz dedikCanim telefonun notlar kismina tek tek yaziyorum sorcaklarimi cok iyi oluyor.onceleri en onemli soracagimi bile unutuyordum
Benim kızım komando gibi emekledi süründü sonra biraz normal emekledi ardından yürüdü çok tatlıydıYaaaa bari bu sefer ki böyle emekleyen bebek olsunben cok seviyorum emekleyen bebegi bizimkiler tembeldi hem benimki hem yegenlerim.bi de gezinip emekledigi zaman cok sıkılgan olup ilgilenilmeyince agliyorlar
İki hafta çokta geri degik belki geç döllenme olmuştur bilmiyorum ama bence bazı doktorlar gereksiz panikler tabi yine bakılsın içiniz rahatlar ama canını sıkma.İlk Nst çekildi kızlar , 34 haftalığız ama gelişim geriliği var 32 ile uyumlu çıktı bebek haftaya perinatolog bakcak . Nst ile ilgili iyi kötü bi yorum yapmadı doktor gelişimine takıldı ama
İki hafta önceki doktorda da geriden geliyordu ama dediğin gibi doktorların bakışına göre değişiyor inşallah sadece panik yapmıştır drİki hafta çokta geri degik belki geç döllenme olmuştur bilmiyorum ama bence bazı doktorlar gereksiz panikler tabi yine bakılsın içiniz rahatlar ama canını sıkma.
İnşallah canım benim kız başından beri iki hafta geriden geliyordu simdi bir haftaya düşmüş ama doktor buna hiç takılmadı... İnşallah gereksiz bir panikte.İki hafta önceki doktorda da geriden geliyordu ama dediğin gibi doktorların bakışına göre değişiyor inşallah sadece panik yapmıştır dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?