- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #20.181
Hiç alamadım daha parmağına bile dokunamadimCanim benim cok yipratici bir sey biliyorum ve cok iyi anlıyorum seni.guclu olmaya çalış.bebegine süt fazla geliyor diye sagmamazlik yapma.sutunu sagmayi ihmal etme benim sütüm cok boldu düzenli sagmadikca azalmisti.
Ayni asamadan geçti benimki de once sonradan süt vermeye basladilar insallah senin ki de saga salim çıkacak hastaneden
Yogun bakimda ilk zamanlar kucagima vermediler bir hafta sonra anca göğsüme koydular anne sicakligi hissetsin diye,sen alabildin mi kucağına?
Ayy çok heyecanlıGüzel anneler ben simdi kontrolden geldim ve günümüzü aldık cumartesi günü 10.30 da epidural olacağımkanlarımı verdim anestezi uzmanı gördü , 1. Doz ciger gelirstirici mi vuruldum yarinda 2. Dozu olacağım ben belki değerler düşerse bekler diyordum ama toksit atıklardan sebep riske atamam ikinizide dedi doktorum . 3200 olmuşuz hafifte sancı çıktı nst de öksürükten sebep olabilir belki kızlar dua edin biraz tedirgin oldum heyecanda bastı
Çalışmaya alışınca evde çok sıkılıyor insan ben bugün başladım tekrar çalışmaya aksilik olmaz inşallah 2-3 haffa daha gitsem3 gündür böyle içim daralıyor canım hiçbir şey istemiyor hamilelikten aşırı derece sıkıldım. Çalışmaktan ağlayıp şikayet ediyordum ama çalışmayı özledim. Sanırım evde uzun süre kalmak beni yoruyor. İki çocuğa nasıl yetişecegim korkusu sardı. Eşime dediğimde de çok istiyordun şimdi şikayet etme diyor... Ay adama da sinir oluyorum. Bu ara oğlum dışında herkese sinir oluyorum
Insallah canim ben ne yazık ki aksiliklerle karşılaştımÇalışmaya alışınca evde çok sıkılıyor insan ben bugün başladım tekrar çalışmaya aksilik olmaz inşallah 2-3 haffa daha gitsem
Biz bugun saskin ordek yavrusu gibiydik esimle kuzum halimizi gorsen doktor adım adım anlatti anlamadik bir daha anlatirmisiniz dedik
Hep onun iyiligi icin dışardan mikrop kapmasin diye biraz daha sabir canim.Hiç alamadım daha parmağına bile dokunamadim
Ayyy ne diyosunGüzel anneler ben simdi kontrolden geldim ve günümüzü aldık cumartesi günü 10.30 da epidural olacağımkanlarımı verdim anestezi uzmanı gördü , 1. Doz ciger gelirstirici mi vuruldum yarinda 2. Dozu olacağım ben belki değerler düşerse bekler diyordum ama toksit atıklardan sebep riske atamam ikinizide dedi doktorum . 3200 olmuşuz hafifte sancı çıktı nst de öksürükten sebep olabilir belki kızlar dua edin biraz tedirgin oldum heyecanda bastı
Epidural dediler canim belden uyuşma dedi o hic bilgim yok ciger gelirstiriciyi bile kalcadan mi diye sordum dogumhanede spinalle ne farkı varTatli saskinliklar bunlar.anladiniz mi bari epidural doktor mu onerdi sizin tercih mi? Spinal ile ikisinin arasinda kararsizim bende ilki spinal di herhalde bildigim yoldan giderim yine yarin randevum var sorcam bakalim bende
Bizim abla gelmek istiyor anlasılan valla bende doktor once cuma dedi ne dedim sonra yer yokmuş cumartesi sabaha yazdılarAyyy ne diyosunne çabuk geldik biz bu günlere yaa hadi hayırla sağlıkla kolaylıkla kucakla inşallah canım.. güzel haberlerini bekliyoruz cumartesi
Yaaa sana bir sarılasım geldi şuanBiz bugun saskin ordek yavrusu gibiydik esimle kuzum halimizi gorsen doktor adım adım anlatti anlamadik bir daha anlatirmisiniz dedik
Benim doktorum 32de baktı. 3hafta sonra dedi ultrason ve nst güzel çıkınca. 35+ da gideceğim. Ozaman nst durumuna göre yine zaman belirler muhtemelenBizimkinin 10 günmüş randevu ücreti almama süresi o süre içinde gidip ultrason ile baksa onun parasını almaz ama her nts de para alıyorlar galiba, yalnız bu gidişle ben zaten kaç kez nts çektireceğim ki adam Aralık sonu gel dedi o zamana 36. Hafta girer
Bundan sonra bende yazarım yoksa olacak gibi değilAynen adam odasina aldiginda o rahatlığı veriyor kalkin der gibi bakmiyor ama yazmayinca da unutuluyor iste .birde ben unutsam doktor uzakta o yuzden risk almıyorum
Bence de çünkü o haftadan sonra zaten bişey kalmıyorBenim doktorum 32de baktı. 3hafta sonra dedi ultrason ve nst güzel çıkınca. 35+ da gideceğim. Ozaman nst durumuna göre yine zaman belirler muhtemelen
Ay maşallah kuzucuk güzel büyümüş. Yavaş yavaş başlıyor yani bizim topikte doğum haberleri çok heyecanlıGüzel anneler ben simdi kontrolden geldim ve günümüzü aldık cumartesi günü 10.30 da epidural olacağımkanlarımı verdim anestezi uzmanı gördü , 1. Doz ciger gelirstirici mi vuruldum yarinda 2. Dozu olacağım ben belki değerler düşerse bekler diyordum ama toksit atıklardan sebep riske atamam ikinizide dedi doktorum . 3200 olmuşuz hafifte sancı çıktı nst de öksürükten sebep olabilir belki kızlar dua edin biraz tedirgin oldum heyecanda bastı
Hep birlikte sevgi pıtırcığı olalım yaYaaa sana bir sarılasım geldi şuanburdan hissettim o telaşı resmen
Kıyamam yaa ama ben eşine hak verdim ne fark edecekHep birlikte sevgi pıtırcığı olalım yadogumhanede beklerken bebiş geldi gozumun onunde giydirdiler Allahim dedim ne kadar kucuk sonra esim ciger gelistiriciye aşı diyip duruyor hemsireler yanliş anliyor dedim ası degil bu iğne o da ne fark eder diyo iyice tuhaflaştık bugun
Canım haftan iyi değilmi?Güzel anneler ben simdi kontrolden geldim ve günümüzü aldık cumartesi günü 10.30 da epidural olacağımkanlarımı verdim anestezi uzmanı gördü , 1. Doz ciger gelirstirici mi vuruldum yarinda 2. Dozu olacağım ben belki değerler düşerse bekler diyordum ama toksit atıklardan sebep riske atamam ikinizide dedi doktorum . 3200 olmuşuz hafifte sancı çıktı nst de öksürükten sebep olabilir belki kızlar dua edin biraz tedirgin oldum heyecanda bastı
Benimki de 32de 31haftalik çıkmıştı ölçümleri. Ama bir o çekine baktım ben orada da 5gun geriymis doktor söylememişti. Önemli değil şuanda ama protein tuket dedim hatta hiç yemedigim kadar et köfte tüketiyorum buara. Haftada 2gun yeşil mercimek 1gun kurufasulye yapıyorum. Gün içinde ceviz çiğ badem muz tüketiyorum. Kaşar peyniri de aldım bakalım gerçekten etkileyecekmi bu yediklerim merak ediyorum. Ama bu doktorum 2.oglumda da doğuma son kontrolde kilosunu az söyledi canım sıkılmıştı hatta. Sonra oğlum bir doğdu 400gr fazla söylediğinden. Oyuzden pekte güvenmiyorum ama sen yinede görün istersen farklı görüş almak icini rahatlatır canım enazindanİki hafta önceki doktorda da geriden geliyordu ama dediğin gibi doktorların bakışına göre değişiyor inşallah sadece panik yapmıştır dr
Canım ya yaşamayan seni asla anlayamaz hiç kolay değil. Ama hepimiz dua ediyoruz sizin için. İnşallah bu günler geçecek, kucağına alacağın günler çok yakındırHiç alamadım daha parmağına bile dokunamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?