2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Hiç alamadım daha parmağına bile dokunamadim

Ayy çok heyecanlı dualarımız sizinle, sağlıkla çıktığınızın haberlerini alalım inşallah

Çalışmaya alışınca evde çok sıkılıyor insan ben bugün başladım tekrar çalışmaya aksilik olmaz inşallah 2-3 haffa daha gitsem

Biz bugun saskin ordek yavrusu gibiydik esimle kuzum halimizi gorsen doktor adım adım anlatti anlamadik bir daha anlatirmisiniz dedik
Tatli saskinliklar bunlar.anladiniz mi bari epidural doktor mu onerdi sizin tercih mi? Spinal ile ikisinin arasinda kararsizim bende ilki spinal di herhalde bildigim yoldan giderim yine yarin randevum var sorcam bakalim bende

Ayyy ne diyosun ne çabuk geldik biz bu günlere yaa hadi hayırla sağlıkla kolaylıkla kucakla inşallah canım.. güzel haberlerini bekliyoruz cumartesi

Tatli saskinliklar bunlar.anladiniz mi bari epidural doktor mu onerdi sizin tercih mi? Spinal ile ikisinin arasinda kararsizim bende ilki spinal di herhalde bildigim yoldan giderim yine yarin randevum var sorcam bakalim bende
Epidural dediler canim belden uyuşma dedi o hic bilgim yok ciger gelirstiriciyi bile kalcadan mi diye sordum dogumhanede spinalle ne farkı var

Benim doktorum 32de baktı. 3hafta sonra dedi ultrason ve nst güzel çıkınca. 35+ da gideceğim. Ozaman nst durumuna göre yine zaman belirler muhtemelen

Ay maşallah kuzucuk güzel büyümüş. Yavaş yavaş başlıyor yani bizim topikte doğum haberleri çok heyecanlı Hepimiz sağlıkla kolaylıkla kavusalim inşallah

Yaaa sana bir sarılasım geldi şuanburdan hissettim o telaşı resmen
Hep birlikte sevgi pıtırcığı olalım ya dogumhanede beklerken bebiş geldi gozumun onunde giydirdiler Allahim dedim ne kadar kucuk sonra esim ciger gelistiriciye aşı diyip duruyor hemsireler yanliş anliyor dedim ası degil bu iğne o da ne fark eder diyo iyice tuhaflaştık bugun

Kıyamam yaa ama ben eşine hak verdim ne fark edecek gerçekten heyecanlı stresli öyle karışık bir süreç ki Rabbim ikinize de sağlıkla eve gitmeyi nasip etsin sonra gelsin minik kuş ile bize tecrübe anlatma süreçleri

Canım haftan iyi değilmi?
Kaç haftalık olacaksın doğumda?
Beni doktor 37+3 de alacak ciğer geliştirici falan hiç bahsi geçmedi
Belli bir haftadan sonra gerek olmuyor diye biliyodum ben

Iyi günler kızlar bugün hastaneye gittim sabah kan aldırdım kontrol için inşAllah herşey yolundadır. İşe gitmedim bugün, öğlen de uyudum biraz sanırım hafta sonu yorulmuşum, Allah hepimize güç versin. Bazen enerjim yüksel oluyor, bazende yerimden kalkmaya gücüm yetmiyor sanki, neyse sabah çamaşır mutfak işlerini hallettim ama akşam yemeğini hazirlayamadım diye üzülüyorum, koltuğa uzandım yine bebek kıpır kıpır ama karnımda kasılma başladı sadece uzanmak iyi geliyor.

İki hafta önceki doktorda da geriden geliyordu ama dediğin gibi doktorların bakışına göre değişiyor inşallah sadece panik yapmıştır dr
Benimki de 32de 31haftalik çıkmıştı ölçümleri. Ama bir o çekine baktım ben orada da 5gun geriymis doktor söylememişti. Önemli değil şuanda ama protein tuket dedim hatta hiç yemedigim kadar et köfte tüketiyorum buara. Haftada 2gun yeşil mercimek 1gun kurufasulye yapıyorum. Gün içinde ceviz çiğ badem muz tüketiyorum. Kaşar peyniri de aldım bakalım gerçekten etkileyecekmi bu yediklerim merak ediyorum. Ama bu doktorum 2.oglumda da doğuma son kontrolde kilosunu az söyledi canım sıkılmıştı hatta. Sonra oğlum bir doğdu 400gr fazla söylediğinden. Oyuzden pekte güvenmiyorum ama sen yinede görün istersen farklı görüş almak icini rahatlatır canım enazindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…