2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Hiç alamadım daha parmağına bile dokunamadim
Canım benim , yüreğim sızladı bu sözüne
Çok dua edeceğim sana, inşallah bir an önce geçer bu süreç ve mis kokusunu içine çekip mutlulukla bize yazarsın canım
En geç 1 hafta içinde alacaksın bence canım , azıcık daha sabır annesi

Canım haftan iyi değilmi?
Kaç haftalık olacaksın doğumda?
Beni doktor 37+3 de alacak ciğer geliştirici falan hiç bahsi geçmedi
Belli bir haftadan sonra gerek olmuyor diye biliyodum ben
Bugun 35+3 oldum canım cumartesi 36+1 olacagim bebek bi tık önden de gidiyor gibi ama vuralım diyince bir sey demedim canım o daha iyi bilir diye sana gore ufagız ama bende 37 yi asla beklemeyecekti

Bugun 35+3 oldum canım cumartesi 36+1 olacagim bebek bi tık önden de gidiyor gibi ama vuralım diyince bir sey demedim canım o daha iyi bilir diye sana gore ufagız ama bende 37 yi asla beklemeyecekti
Anladım canım , doktorunun vardır bir bildiği
Beni de hoca 37+3 de alacak 12 aralıkta
Bir yanım diyor erken
Diğer yanım diyor benim bebek iyice aşağı inmiş beklemezdi zaten iyi olacak
Annelik şimdiden delilik

Ben de haftaya perinatolog bakana kadar ekstra bi dikkat etcem beslenmeye bakalım bi fark olcak mı ‍♀Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Anladım canım , doktorunun vardır bir bildiği
Beni de hoca 37+3 de alacak 12 aralıkta
Bir yanım diyor erken
Diğer yanım diyor benim bebek iyice aşağı inmiş beklemezdi zaten iyi olacak
Annelik şimdiden delilik
Ne güzel bizim kızda 10 aralıkta gelecek inşallah valla çok araştırmadım doktora bıraktım artık beynim yoruluyor sonra

Ay bı büyük kafalı bebiş daha benimde aynı

Bende döndüm 2 haftada bire kuzum

Canım allahin izniyle al kucağına inşallah Allah yardımcınız olsun
Ay evet canım ama korkma koca kafa olmayacaklar doğunca

minezmn41 ayy cok heyecanlandım canım allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

Ben iyiyim canım yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek sadece bir haftadır her şeyi çıkarıyorum o yoruyor doktor da bir şey yapamam demişti artık bitsin diye dua ediyorum Allah affetsin çok uğraştık olsun diye şükür Allah’ıma ama gece uykumda bile uyanıp çıkarıyorum

Ben havuç suyu bol bol marul falan yemiştim abartmışsın bu sefer de su fazla demişti

Epidural dediler canim belden uyuşma dedi o hic bilgim yok ciger gelirstiriciyi bile kalcadan mi diye sordum dogumhanede spinalle ne farkı var
Bilmiyorum kuzu uyusturma tarzlari farkli diye biliyorum ama ablam ikisini de oldu epiduralda bel agrisi yasamamis spinal de bel agrisi yasamis.
Ben daha önce spinali bildigim icin ondan mi yapsam diyorum güzel geçmişti ama.yarin doktorla konuscam arasindaki fark ne diye

Epidural yazmis kuzum kagida bakalım nasil olacak

Epidural yazmis kuzum kagida bakalım nasil olacak

9. Gün pazara denk geliyor doktor çalışmıyor. İnternette de araştırdım 10 gün yazıyor ama

Nasil yakiyor ama dimi ciger gelistirici

Uff patır patır doğumlar başlıyor heyecanlanma ya başladım Allah'ım hepinizin yardımcısı olsun inşallah sağlıkla alalım bebislerimizi kucağımıza
Gerçekten Aralık gelince canlanma da başladı buralarda diğer topikler gibi, her topik bir ay önceden aksiyona girdi ben hala bir deli umudu ile 15 ocak sonrasını göreceğime umutlu olumlu düşünmeye çalışıyorum

Kızlar düşünen için şoka 7 Aralık sonrası oda nemlendirici geliyor düşünen var ise haber vereyim dedim yorumlara vs bakın aklınıza yatarsa

Eklentiler

• Screenshot_20221205_202230_edit_38209652545730.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…