- 30 Ağustos 2015
- 267
- 318
- 103
- 31
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #22.681
canım ben de özele gidiyorum bulunduğum şehirdeki pahalı özellerden bir tanesi hem de ama nst sadece 56 lira. bir yanlışlık olmasın sen de çok fazla geldi bana.Kizlar nst ye basladik artik haftada bir gidecekmisim muayene 324 tl normal de nst 756 tl aldilar cok degil mi ya? Her hafta cok olur buSizde nasil durumlar? Devlete gitsem nst icin yaparlarmi ki ,yokda doktorun biz degiliz diye yapmazlar mi ?kafamda deli sorular
0-3 ay icin bence en uygunu kundak battaniyeler canim. Astronot tulumdan o minnak kollari cikarmak cok zor olur.birde 40 gün çıkılmaz zaten astronot tulum bizim bebeklere seneye alinir artik diye düşünüyorum.Kızlar malum bebeklerimiz kış bebeği astronot tulum almak istiyorum neye dikkat etmeliyim 0-3 ay küçük mü olur içine de kalın giyineceğinden
devlete gitsen de yapar ayrıca bence o kadar para verme bana 36. haftada başladı doktor bana aşırı çok geldi seninkiKizlar nst ye basladik artik haftada bir gidecekmisim muayene 324 tl normal de nst 756 tl aldilar cok degil mi ya? Her hafta cok olur buSizde nasil durumlar? Devlete gitsem nst icin yaparlarmi ki ,yokda doktorun biz degiliz diye yapmazlar mi ?kafamda deli sorular
doğru diyorsun canım0-3 ay icin bence en uygunu kundak battaniyeler canim. Astronot tulumdan o minnak kollari cikarmak cok zor olur.birde 40 gün çıkılmaz zaten astronot tulum bizim bebeklere seneye alinir artik diye düşünüyorum.
Bende sgk yok ozel sandık var galiba sgksi olanlar ucret ödemiyor. Kötü oldu bu durum her hafta bu ucret yorar insani. Devlette sansimi deneyeyim ben bari bundan sonradevlete gitsen de yapar ayrıca bence o kadar para verme bana 36. haftada başladı doktor bana aşırı çok geldi seninki
Öyle yap canım 10 15 dakikalık olay sonuçta ki yılbaşından sonra ona da zam gelir :/Bende sgk yok ozel sandık var galiba sgksi olanlar ucret ödemiyor. Kötü oldu bu durum her hafta bu ucret yorar insani. Devlette sansimi deneyeyim ben bari bundan sonra
Baya çokmuş ya bizim burda nst 50 lira oluyor benim muayene 450 tl nst ile beraber 500 oluyorKizlar nst ye basladik artik haftada bir gidecekmisim muayene 324 tl normal de nst 756 tl aldilar cok degil mi ya? Her hafta cok olur buSizde nasil durumlar? Devlete gitsem nst icin yaparlarmi ki ,yokda doktorun biz degiliz diye yapmazlar mi ?kafamda deli sorular
Benim de 40tl canım. Sgk ile...Kizlar nst ye basladik artik haftada bir gidecekmisim muayene 324 tl normal de nst 756 tl aldilar cok degil mi ya? Her hafta cok olur buSizde nasil durumlar? Devlete gitsem nst icin yaparlarmi ki ,yokda doktorun biz degiliz diye yapmazlar mi ?kafamda deli sorular
Oyhh büzdüğü dudakları seveyimKizlar randevudan ciktim nst deyim.
Oglusum su an sisman ve tıknaz34+0 im bugün 2900 kilo ve 43 cm. doktora cok degilmi dedim yoo dedi ama telefon uygulamasina göre 2 hafta önde oluyor.
Artik premature kiyafetleri dogum cantamdan cikarayim diyorum
Doktor kofte dudakli dedi bebegime.Dudaklara bakın
Benimde muayene 800 du artik 2 haftaya bir. Gidiyorum 2 hafta önce 1000 verdik . Cumaya gidecem artik haftalik gidecez ama o zaman belki tek nst alirKizlar nst ye basladik artik haftada bir gidecekmisim muayene 324 tl normal de nst 756 tl aldilar cok degil mi ya? Her hafta cok olur buSizde nasil durumlar? Devlete gitsem nst icin yaparlarmi ki ,yokda doktorun biz degiliz diye yapmazlar mi ?kafamda deli sorular
0-3 ay icin bence en uygunu kundak battaniyeler canim. Astronot tulumdan o minnak kollari cikarmak cok zor olur.birde 40 gün çıkılmaz zaten astronot tulum bizim bebeklere seneye alinir artik diye düşünüyorum.
Özel e gidiyorum. Ben 2 kere nst ye girdim. Artık her gittiğimde nst sonra dr yanına geçiyorum. Ekstra para ödemiyorum. Özel e gitsen aynı parayı ödersin. Bir randevu bir kontrol olur. Fiyat çok yüksek geldiKizlar nst ye basladik artik haftada bir gidecekmisim muayene 324 tl normal de nst 756 tl aldilar cok degil mi ya? Her hafta cok olur buSizde nasil durumlar? Devlete gitsem nst icin yaparlarmi ki ,yokda doktorun biz degiliz diye yapmazlar mi ?kafamda deli sorular
Nst bu kadar pahalli değil canım bı yanlışlık varKizlar nst ye basladik artik haftada bir gidecekmisim muayene 324 tl normal de nst 756 tl aldilar cok degil mi ya? Her hafta cok olur buSizde nasil durumlar? Devlete gitsem nst icin yaparlarmi ki ,yokda doktorun biz degiliz diye yapmazlar mi ?kafamda deli sorular
Devlette doğumu kim yapar? Ben prof a randevu aldım devlette. Doğumu o yapmaz sanırım. Asistanlar mi yapıyor?
Kizlar nst ye basladik artik haftada bir gidecekmisim muayene 324 tl normal de nst 756 tl aldilar cok degil mi ya? Her hafta cok olur buSizde nasil durumlar? Devlete gitsem nst icin yaparlarmi ki ,yokda doktorun biz degiliz diye yapmazlar mi ?kafamda deli sorular
Bende anlamadim ve de şok oldum 150- 200 tl felan diye düşünmüştüm. Sen sgk li misin sgkli oldugun icin mi acaba. ? Sigortali olmasa. Bile cok fazla ya . Devlet kabul ederse orda yaptiririm bundan sonra.her hafta bu ucret odenmez.canım ben de özele gidiyorum bulunduğum şehirdeki pahalı özellerden bir tanesi hem de ama nst sadece 56 lira. bir yanlışlık olmasın sen de çok fazla geldi bana.
Canim ben normalde bankaciyim ozel sigortam var oglumda bir kurus ödemedim ama bu hamileligimde kanamadan cok yattim hastanede limitim 1000 tl kaldi bu da bitince gerisini kendim öducem.boyle birsey basima gelecegini bilseydim ona gore onlem alirdimOyhh büzdüğü dudakları seveyimmasallah canımm ama bu doktorları anlamıyorum neye göre fazla az diyolar aklım almıyo akışına bırakalım en iyisi
Doğum paketi yok muydu hastanenin keşke onu alsaydın daha avantajlı oluyor
Benimde oglandan 3-6 ay var sıfır gibi kullanamadim premature dogmustu zaten 3-6 aylikkken yenidogan gibiydi pek kullanamadimay ben astronot aldım hem de 3-6 ay icin olmadi kollarini kullanmam deneyimsizlik böyle bisey
Yok canim orda cümle devrikligi olmus. Ben ozele gidiyorum. Muayene ucreti 324 aldilar bu cok normal ama ekstra nst 756 tl yazıyor toplam 1080 ödemis esim. Ben kasaya gitseydim sorardim ama eşim nst ne kadar bilmedigi icin odemis geçmişÖzel e gidiyorum. Ben 2 kere nst ye girdim. Artık her gittiğimde nst sonra dr yanına geçiyorum. Ekstra para ödemiyorum. Özel e gitsen aynı parayı ödersin. Bir randevu bir kontrol olur. Fiyat çok yüksek geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?