2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
canım ben de özele gidiyorum bulunduğum şehirdeki pahalı özellerden bir tanesi hem de ama nst sadece 56 lira. bir yanlışlık olmasın sen de çok fazla geldi bana.

Kızlar malum bebeklerimiz kış bebeği astronot tulum almak istiyorum neye dikkat etmeliyim 0-3 ay küçük mü olur içine de kalın giyineceğinden
0-3 ay icin bence en uygunu kundak battaniyeler canim. Astronot tulumdan o minnak kollari cikarmak cok zor olur.birde 40 gün çıkılmaz zaten astronot tulum bizim bebeklere seneye alinir artik diye düşünüyorum.

devlete gitsen de yapar ayrıca bence o kadar para verme bana 36. haftada başladı doktor bana aşırı çok geldi seninki

devlete gitsen de yapar ayrıca bence o kadar para verme bana 36. haftada başladı doktor bana aşırı çok geldi seninki
Bende sgk yok ozel sandık var galiba sgksi olanlar ucret ödemiyor. Kötü oldu bu durum her hafta bu ucret yorar insani. Devlette sansimi deneyeyim ben bari bundan sonra

HH
Baya çokmuş ya bizim burda nst 50 lira oluyor benim muayene 450 tl nst ile beraber 500 oluyor

Benim de 40tl canım. Sgk ile...

Oyhh büzdüğü dudakları seveyim masallah canımm ama bu doktorları anlamıyorum neye göre fazla az diyolar aklım almıyo akışına bırakalım en iyisi

Doğum paketi yok muydu hastanenin keşke onu alsaydın daha avantajlı oluyor

Benimde muayene 800 du artik 2 haftaya bir. Gidiyorum 2 hafta önce 1000 verdik . Cumaya gidecem artik haftalik gidecez ama o zaman belki tek nst alir

0-3 ay icin bence en uygunu kundak battaniyeler canim. Astronot tulumdan o minnak kollari cikarmak cok zor olur.birde 40 gün çıkılmaz zaten astronot tulum bizim bebeklere seneye alinir artik diye düşünüyorum.
ay ben astronot aldım hem de 3-6 ay icin olmadi kollarini kullanmam deneyimsizlik böyle bisey

Özel e gidiyorum. Ben 2 kere nst ye girdim. Artık her gittiğimde nst sonra dr yanına geçiyorum. Ekstra para ödemiyorum. Özel e gitsen aynı parayı ödersin. Bir randevu bir kontrol olur. Fiyat çok yüksek geldi

Nst bu kadar pahalli değil canım bı yanlışlık var

Devlette doğumu kim yapar? Ben prof a randevu aldım devlette. Doğumu o yapmaz sanırım. Asistanlar mi yapıyor?

Eğer tüp bebek tedavisi değilse veya perinatolog takipli riskli bir gebeliğin yoksa normal muayenehaneden gün alıp doğum yaptığında sana verilen gün ameliyat veya doğum için kim varsa o doktor yaptırıyor doğumu. Yani benim gittiğim ve oturduğum civardaki devlet hastanelerinde öyle.

Kız zaten artık haftada bir gel dediyse muayene ücreti ödemeyeceksin sadece nst ücreti de 432 TL değildir herhalde? 324 muayeneyse ve senden bugün nst dahil 756 TL aldılarsa nst 432 TL olmuş oluyor başka bir işlem de yaptılar mı? Tahlil vs. Sadece nst icin 432 TL çok fazla bence o para verilmez yani. Ayrıca devlet hastanesine normal muayene için geldim dersin oda senden bu haftalarda nst isteyeceği için bedavaya nst ye girmiş olursun

canım ben de özele gidiyorum bulunduğum şehirdeki pahalı özellerden bir tanesi hem de ama nst sadece 56 lira. bir yanlışlık olmasın sen de çok fazla geldi bana.
Bende anlamadim ve de şok oldum 150- 200 tl felan diye düşünmüştüm. Sen sgk li misin sgkli oldugun icin mi acaba. ? Sigortali olmasa. Bile cok fazla ya . Devlet kabul ederse orda yaptiririm bundan sonra.her hafta bu ucret odenmez.

Canim ben normalde bankaciyim ozel sigortam var oglumda bir kurus ödemedim ama bu hamileligimde kanamadan cok yattim hastanede limitim 1000 tl kaldi bu da bitince gerisini kendim öducem.boyle birsey basima gelecegini bilseydim ona gore onlem alirdim

Özel e gidiyorum. Ben 2 kere nst ye girdim. Artık her gittiğimde nst sonra dr yanına geçiyorum. Ekstra para ödemiyorum. Özel e gitsen aynı parayı ödersin. Bir randevu bir kontrol olur. Fiyat çok yüksek geldi
Yok canim orda cümle devrikligi olmus. Ben ozele gidiyorum. Muayene ucreti 324 aldilar bu cok normal ama ekstra nst 756 tl yazıyor toplam 1080 ödemis esim. Ben kasaya gitseydim sorardim ama eşim nst ne kadar bilmedigi icin odemis geçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…