- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 83
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #22.701
Yok canim valla durum bu.Kız zaten artık haftada bir gel dediyse muayene ücreti ödemeyeceksin sadece nst ücreti de 432 TL değildir herhalde? 324 muayeneyse ve senden bugün nst dahil 756 TL aldılarsa nst 432 TL olmuş oluyor başka bir işlem de yaptılar mı? Tahlil vs. Sadece nst icin 432 TL çok fazla bence o para verilmez yani. Ayrıca devlet hastanesine normal muayene için geldim dersin oda senden bu haftalarda nst isteyeceği için bedavaya nst ye girmiş olursun
Çok fazla. Belki kızarlar söylediğime ama elektrik ve kağıt parası gibi geliyor banaDigeri detaysizfionawoody buna bak nst 756 tl diyor
Kizlar simdi aradim hastaneyi dedim ce remdeki hamileler maksimum 100-200 tl veriyormus diye .Çok fazla. Belki kızarlar söylediğime ama elektrik ve kağıt parası gibi geliyor banadr a ilk defa gidenlerden yüksek alıyorlar, ama benim baştan beri aynı dr, ücret de artmadı, nst için de ayrıca para almadı. Devlet e gitmeden önce bir dr ile görüşsen belki bir açıklama vardır. Ya da bir yanlışlık vardır.
Yok artık madem yapabiliyorlar niye yapmıyorlar resmen para tuzağına dönüştürmüşler. Hakkını aramasan paşa paşa ödetecekler. Ay çok sinirlendim gerçekten. Keşke devlet hastaneleri de özeller gibi olsa muhtac olmasakKizlar simdi aradim hastaneyi dedim ce remdeki hamileler maksimum 100-200 tl veriyormus diye .
Sizin sgkniz yok banka calisanisiniz ozel sigortada bu sekilde çıkıyor dedi.
Ben de sigorta limitimin bittigini kendi cebimden odedigimi soyledim bu sekilde mi devam edeceğim yapacak bir sey yok mu dedim.
Benim yanima gelin ben 150 tl olarak ayarlayayim size dedi , bugünkü ucreti de anca gun icinde gidersem iade edebilecegini soyledi ama hastane 1 saat uzaklikta esimde işte gidemem artik.
Valla sormasak yolcaklar insanizaten bankaci gorunce resmen el ovusturuyorlar yahu
Devlette öyle sorun olmaz son haftasin gidip nst te baktirabilirisn keske bu tur seyper icin devlettede gitseydin birine arada kuzum. Bizim burda ozelde 50 tl muane 215 ben devlete gidiyorum genelde ama nstye bukadar fiyat cok fazla saglik bakanligina sikayet etmeni oneririmKizlar nst ye basladik artik haftada bir gidecekmisim muayene 324 tl normal de nst 756 tl aldilar cok degil mi ya? Her hafta cok olur buSizde nasil durumlar? Devlete gitsem nst icin yaparlarmi ki ,yokda doktorun biz degiliz diye yapmazlar mi ?kafamda deli sorular
Evet ya ben bugün de sorardim ama arabaya gitmistim odeme yapilirken .esimde nerden bilsin nst ne kadar aklina gelmemis bu kadar olacagi , bugün bosa 600 tl fazladan odemis olduk yapcak bir sey yok artık.Yok artık madem yapabiliyorlar niye yapmıyorlar resmen para tuzağına dönüştürmüşler. Hakkını aramasan paşa paşa ödetecekler. Ay çok sinirlendim gerçekten. Keşke devlet hastaneleri de özeller gibi olsa muhtac olmasakben şuan hastanede çalıştığım halde düşünemedim kendi hastanemde doğumu şartları zorladım özele mecbur
Maşallah ağzına burnuna ama gerçekten. Kiloyu görünce için rahatlamıştı senindeKizlar randevudan ciktim nst deyim.
Oglusum su an sisman ve tıknaz34+0 im bugün 2900 kilo ve 43 cm. doktora cok degilmi dedim yoo dedi ama telefon uygulamasina göre 2 hafta önde oluyor.
Artik premature kiyafetleri dogum cantamdan cikarayim diyorum
Doktor kofte dudakli dedi bebegime.Dudaklara bakın
Nst ekstra para mı anlamadım. Toplam 756 mı? Ben ilk hamileligimde doktorum il deydi ben ilcedeydim. Bikere nst çektir foto at dedi devlette yaptırdım canımKizlar nst ye basladik artik haftada bir gidecekmisim muayene 324 tl normal de nst 756 tl aldilar cok degil mi ya? Her hafta cok olur buSizde nasil durumlar? Devlete gitsem nst icin yaparlarmi ki ,yokda doktorun biz degiliz diye yapmazlar mi ?kafamda deli sorular
Ah bu doktorlarA Aklimtrakyada o nasıl bir nts parasıbugün bende artık bu kasılmalar tam aklıma yer etti dayanamadım bir hafta önce doktora gitmiş oldum tam 35+0 baktı 2 hafta sonraya çağırdı çok ilginç bir şekilde kiloma iyi dedi bebeğin kilosu iyi dedi boyunu sormayı unuttuk suyu ne eksik ne fazla tam olması gerektiği gibi dedi, bu yalancı kasılmanın olması iyi bişey sonrasında rahimin toparlanması ve kanama riskin az olur dedi. Hem bide gülüyor artık kasılma durmasa da korkma suyum geldi de alır seni gideriz diyor
Aynen ya doktor da iyi dedigi icin sevindim kilosunaMaşallah ağzına burnuna ama gerçekten. Kiloyu görünce için rahatlamıştı seninde
Devlette normal doğumda ebeler ysptiriyormus önemli birşey gelişmedikce o an. Sezeryani zaten doktor yapıyor benim sezeryan olur daha konuşmadık ama ilki de sezeryandi çünkü.buranin şehir hast baya özel gibi tek kişilik odalar ferah temiz yeni bina. Tanıdık hemşire ebe de var birkaç doğum katında o yüzden bu kez şehirde yspicam.insallah pişman olmam. İlkinde özelde doğum yptim perişan oldum ama olacağı varsa heryerde olur diye düşünüyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun kolaylık versin mis gibi doğum hikayelerimiz olsun inşallahDevlette doğumu kim yapar? Ben prof a randevu aldım devlette. Doğumu o yapmaz sanırım. Asistanlar mi yapıyor?
Bu arada seninki ne güzel poz vermiş bizimki döndü arkasını yandan yüzü gözükmesin diye de eli ile kapadıAh bu doktorlarneyin kafasini yasiyorlar acaba 34. Hafta icin 2900 nasil normal yahu resmen iki hafta onde gidiyor. Amaan sorun olmuyorsa hic onemli değil ben severim tombis cocuk. Eeee sana kac dedi kilosunu
Allahiimmm dudislere bak maşallahKizlar randevudan ciktim nst deyim.
Oglusum su an sisman ve tıknaz34+0 im bugün 2900 kilo ve 43 cm. doktora cok degilmi dedim yoo dedi ama telefon uygulamasina göre 2 hafta önde oluyor.
Artik premature kiyafetleri dogum cantamdan cikarayim diyorum
Doktor kofte dudakli dedi bebegime.Dudaklara bakın
Muayne disinda sadece nst icin 756 tl aldilar cnm konustum 150 yapariz bundan sonra demislerdi ama olmuyormus. Devlet hastanesinden yaptirim bundan sonra nst leri 756 veremem haftada bir. Devlette nasil yaptiriliyor canim ilk once kadin dogumcuya mi gidiyorsun.Nst ekstra para mı anlamadım. Toplam 756 mı? Ben ilk hamileligimde doktorum il deydi ben ilcedeydim. Bikere nst çektir foto at dedi devlette yaptırdım canım
Benim muayene 500 TL nst icin ücret yok hiç duymadım eşimden sormadım da ama yok yani. İlk dogumumda da yoktu. Ya sizi hftada cgrdilae beni özelde devlette 3 hftada çağırdı çok garip neden kiKizlar nst ye basladik artik haftada bir gidecekmisim muayene 324 tl normal de nst 756 tl aldilar cok degil mi ya? Her hafta cok olur buSizde nasil durumlar? Devlete gitsem nst icin yaparlarmi ki ,yokda doktorun biz degiliz diye yapmazlar mi ?kafamda deli sorular
Eee senin ki kız nazli olurBu arada seninki ne güzel poz vermiş bizimki döndü arkasını yandan yüzü gözükmesin diye de eli ile kapadı35+0 da 2750 dedi bana fazla geldi ama iyi dedi valla birde Allahım bu nasıl saç dedi ama bakalım cidden saçlı mı olur çok rahattı ya artık hiç korkma modunda ama hala coraspirin kesmedi
Gerçekten hiç göstermeden bitirecek bence artıkEee senin ki kız nazli olurBen progstandan kurtuldum ..coraspirin icin darisi basina artik
Benimki haftada bir dedi yaGerçekten hiç göstermeden bitirecek bence artıkvalla günler yaklaşıyor hadi iğne son güne kadar vurulur da coraspirin için hala devam demesi az ürkütüyor şimdi 37.hafta da çağırdı şükür bir ay sonra demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?