- 11 Nisan 2022
- 3.062
- 2.706
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #22.721
35+0 da benim de 2800 ve 1 hafta önde olması normal demişti. Boyunu sormayı unutmuştumBu arada seninki ne güzel poz vermiş bizimki döndü arkasını yandan yüzü gözükmesin diye de eli ile kapadı35+0 da 2750 dedi bana fazla geldi ama iyi dedi valla birde Allahım bu nasıl saç dedi ama bakalım cidden saçlı mı olur çok rahattı ya artık hiç korkma modunda ama hala coraspirin kesmedi
Ya Benim doktorum 34+0 da kestirdi coraspirini. Zaten pihtilasma sorun um yoktu, onlem amacli Ben istedim diye kullandiriyordu. Sonraki muayenelerde bebisin kilosu 200 Gram geriden gidiyor hepBu arada seninki ne güzel poz vermiş bizimki döndü arkasını yandan yüzü gözükmesin diye de eli ile kapadı35+0 da 2750 dedi bana fazla geldi ama iyi dedi valla birde Allahım bu nasıl saç dedi ama bakalım cidden saçlı mı olur çok rahattı ya artık hiç korkma modunda ama hala coraspirin kesmedi
Gerçekten üzüldüm ama zaten yol parası bile ona göre o kadar nts için para mı alınır ee bak hocanın özel klinik o da 100 alıyor seninki ne öyle, gerçekten bu grup olmasa ben de kasılır kasılır gitmezdim doktora şimdi gittim içim rahat etti inan beynim boşaldı ya o kadar korktum ki,oysa yarım saat 2 dk da bir bile olabilir dedi önemli olan yanında durmaz hafiflemez bir ağrı olur ve zaten ardına suyun gelir dedi sen geçip geçmediğine bakacaksın dediBenimki haftada bir dedi yaacaba bende mi iki hafta da gitsem. Her hafta antalyaya gitmek de sıkacak. Mesela önümüzdeki hafta nst ye gideyim burdaki devlete sonraki haftada antalyaya ozele gitsem. Bakıyorum da herkesin doktoru haftada bir cagirmiyor demek doktora gore degisiyor.
Valla bu grupdan cok sey öğreniyorum yokda bir yere bagli kalip her denilene inanicaz (nst de oldugu gibi)
Valla biz de unuttuk boyu öyle de geldik gittik neyse artık bugün yeni bilgi baya saçı var dedi bakalım ne çıkar35+0 da benim de 2800 ve 1 hafta önde olması normal demişti. Boyunu sormayı unutmuştumben de heyecanla dr kapısında bekliyorum
İcin rahatlamistir canim. Bende bir iki gittim senin gibi kasilmadan korkup ayni seyi dediler artik korkmuyorum canim hatta iki gun once gece sertlesmenin acisiyla bir kac uyandim agri yok diye onemsemedim.Gerçekten üzüldüm ama zaten yol parası bile ona göre o kadar nts için para mı alınır ee bak hocanın özel klinik o da 100 alıyor seninki ne öyle, gerçekten bu grup olmasa ben de kasılır kasılır gitmezdim doktora şimdi gittim içim rahat etti inan beynim boşaldı ya o kadar korktum ki,oysa yarım saat 2 dk da bir bile olabilir dedi önemli olan yanında durmaz hafiflemez bir ağrı olur ve zaten ardına suyun gelir dedi sen geçip geçmediğine bakacaksın dedi
Digeri detaysizfionawoody buna bak nst 756 tl diyor
Ben de hiç anı kalacak yüz görmeden bitireceğim gibi dediğin gibi bir öncekinde de ayağı vardıYa Benim doktorum 34+0 da kestirdi coraspirini. Zaten pihtilasma sorun um yoktu, onlem amacli Ben istedim diye kullandiriyordu. Sonraki muayenelerde bebisin kilosu 200 Gram geriden gidiyor hepacaba ondan mi diyorum bazen. En son 36+1 de 2700 gramdik. Yarin son kontrolum var bakalim. Insallah 3 kg olmusuzdur. Bizim de hic fotomus yok gibi bisey. Ya bacagi yuzunde ya eli
Bak gece de oluyor hatta beyninden damar çekilir gibi oluyor uyanıyorsun öyle bariz oluyor bende de var ama herşey düzgün çıktı demekki rahat olmalıyız sende artık 32.hafta doğum yaptım korkularını unut bak senin bay dudak sana tecrübe etmediğin son haftaları gösterecek hepİcin rahatlamistir canim. Bende bir iki gittim senin gibi kasilmadan korkup ayni seyi dediler artik korkmuyorum canim hatta iki gun once gece sertlesmenin acisiyla bir kac uyandim agri yok diye onemsemedim.
Ben de hiç anı kalacak yüz görmeden bitireceğim gibi dediğin gibi bir öncekinde de ayağı vardıbenim genler sorun olunca son bir hafta kala bırakacağım riske atamam buraya kadar gelen bebeği dedi iğne de son akşam kesecekmiş onun zaten 12 saat sonra etkisi yok diyorlar, coraspirin ile ilgisi varmıdır ki kan akışında sıkıntı olsa söyler beslenemiyor der hiç canını sıkma bence
Ay Cok az kaldi , dusuk yapanlar grubundan hatirliyorum seni. Ben kürtajdan sonra bu aci gececek mi diye yazmistim gruba sen tatli bir cevap vermistin.Ben de hiç anı kalacak yüz görmeden bitireceğim gibi dediğin gibi bir öncekinde de ayağı vardıbenim genler sorun olunca son bir hafta kala bırakacağım riske atamam buraya kadar gelen bebeği dedi iğne de son akşam kesecekmiş onun zaten 12 saat sonra etkisi yok diyorlar, coraspirin ile ilgisi varmıdır ki kan akışında sıkıntı olsa söyler beslenemiyor der hiç canını sıkma bence
Küçük çerçeveli bir resmi bize çok gördülerMerak etme yalnız değilsin bende bebeğimi hiç göremedimne çıkacak tamamen sürpriz
Rabbim kimseyi oralara bir telaş soru sormak için uğratmasın cidden hiç kolay değil, bekleyen arkadaşlarım da inşallah güzel haberler alır bol bol dua edelim ben de orası sayesinde öğrendim ne öğrendimseAy Cok az kaldi , dusuk yapanlar grubundan hatirliyorum seni. Ben kürtajdan sonra bu aci gececek mi diye yazmistim gruba sen tatli bir cevap vermistin.sag salim kucagimiza alsaydik hepimiz de rahat bir Nefes alsaydik.
Biz de Anne bana kivircik bol sacli tipleriz ama bebis sacsiz olursa buyuk bir surpriz olur
Anaa ne kaldı desene sağlıkla gelsin minikKızlar bende çıktım muayeneden sonunda çok şükür37+0 ım bugün. Bebeğim 3 kg 200 gr. olmuş 5 gün sonra tekrar gel sezeryan için gün vereceğim dedi salı günü tekrar geleceğim. Nst'ye girdim düzensiz sancılar çıktı sen bir şey hissediyor musun dedi hayır dedim sancılar da düzensiz zaten ve az sende hissetmiyorsan gidebilirsin dedi öyle çıktım.
Ben bu konuda çok katıyım canım ciğerim kız kardeşim 1,5 saat bile değil uzağımda istese sık sık gelir evimin işini de yapar ama şu ara hastalık aldı gitti diye asla gelme dedim bu hafta sonu gelecek ama iş yerinde çift maske takıyor kimse takmaz iken sırf benim için onda da mecburum diye evi birlikte bitirmemiz lazım , ufacık bebek hasta olsa o gelemedik diye üzülen akrabaların sana ne hayrı olacakKızlar ben salgından çok korkuyorum. Şehir dışında aile üyeleri var 40'ı çıksın öyle gelin dedim ama üzülüyor onlar da. Nasıl bir önlem alabiliriz ki? Bir tek annem görecek çok mu abarttım acaba?
Tanıdığın bebeğine virüs bulaştı 3 haftadır yoğun bakımda. Ondan sonra daha da korktum
Şuan kaçıncı haftadasin ne çıktı kilosuBen de gün aldım beklerse 4 ocak, normal nasıl olsa diye diye yedim tatlıları, bebek 3 hafta önde çıktı
Unuttum unuttumBak gece de oluyor hatta beyninden damar çekilir gibi oluyor uyanıyorsun öyle bariz oluyor bende de var ama herşey düzgün çıktı demekki rahat olmalıyız sende artık 32.hafta doğum yaptım korkularını unut bak senin bay dudak sana tecrübe etmediğin son haftaları gösterecek hep
Aynen öyle düşünüyorum ben de canım. Akraba arkadaş filan asla almam zaten, aile bireylerinden bahsediyorum ben. Annem ve eşim çok dikkatli maske ve mesafe konusunda ve bir tek onlar görecek gibi görünüyor. Kardeşim de çok gelmek istiyor gelme dedim artık ama bilmiyorum ısrarcı olur gibiBen bu konuda çok katıyım canım ciğerim kız kardeşim 1,5 saat bile değil uzağımda istese sık sık gelir evimin işini de yapar ama şu ara hastalık aldı gitti diye asla gelme dedim bu hafta sonu gelecek ama iş yerinde çift maske takıyor kimse takmaz iken sırf benim için onda da mecburum diye evi birlikte bitirmemiz lazım , ufacık bebek hasta olsa o gelemedik diye üzülen akrabaların sana ne hayrı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?