- 1 Eylül 2021
- 5.336
- 19.984
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #23.401
Ben götürüyorumArkadaşlar hastaneye emzirme yastığını da götürmeli miyiz?
Ya geçici ya da düzelebilir etkiler görüldü diyor. Acaba olur olmaz mı bi yan etki yaşandıCanım suyun nasıl bitmişnereye gitmiş peki,bir de tetanoz alışı yaptırmış mıydın canım sen bakanlık toplatıyormuş sağlık sorunları çıkmış okuduğum kadarıyla
Danis bilgi al bencede ben kemdim hafif kafasini yan tutar sıkardim serum fizyolojik her iki burna sonra yuz ustu dondurur sirtina hafif vururdum cikardi temizlenirdi nadir temizleme aparati kullanirdim
Evet evet aspiratör canım. Once fizyolojikle ıslatıp sonra çekiyordum.
Emzirme yastığı süper bişi ben götürecem çok büyük bir ihtiyaç ben ilk bebeğimde 16 ay kullandım..Arkadaşlar hastaneye emzirme yastığını da götürmeli miyiz?
Bir günlük idare ederim diye düşündüm tosun gibi benim yastık nereye koyayım onu ayArkadaşlar hastaneye emzirme yastığını da götürmeli miyiz?
Ben de sonradan şöyle düşündüm bu durumu gebelerde tespit etmek uzun bir süreç olur sanırım bebeklerde bir belirti verdi ondan toplatıldıYa geçici ya da düzelebilir etkiler görüldü diyor. Acaba olur olmaz mı bi yan etki yaşandı
Ben de bir doz oldum ikinci dozu olmaya bir türlü gidemedim annem de olma deyince o kararsızlıkla olmadım. ama olduğum ilk doz için tedirgin oldum şimdiYa geçici ya da düzelebilir etkiler görüldü diyor. Acaba olur olmaz mı bi yan etki yaşandı
Benimki de çok büyük o yüzden sordum :)Bir günlük idare ederim diye düşündüm tosun gibi benim yastık nereye koyayım onu ay
çok tedirgin oldum ya Allahım evlatlarımızı korusunBen de sonradan şöyle düşündüm bu durumu gebelerde tespit etmek uzun bir süreç olur sanırım bebeklerde bir belirti verdi ondan toplatıldıaçıklama yaparlar umarım, beşli karma aşılarında da var bildiğim tetanoz 2. ay aşısında eee ne yapacağız
Tam olarak aynı ağrı bendede oldu dün ama geçti 5 dk içinde. Bir daha tekrarlamadı ya. O yüzden gitmedim ben. Yarın gidince onuda sorcam doktora. İnşallah önemli bişi değildir. Çok mu tekrarladı?Iyi akşamlar, kızlar üst sağ karın bölgem ağrıyor, diken batar gibi o bölgeye, kontrole perşembe gidiyorum o zamana kadar acile mi gitsem, şimdi yine başladı bu ağrı sizlerde oluyormu? Tansiyonum şimdi evde ölçtüm 134/77 çıktı.
BenKızlar benim gibi magnezyum kullanmayan var mı? Doktor bana hiç vermedi. Sadece magnezyumlu maden sodası iç demişti…
Iyi akşamlar, kızlar üst sağ karın bölgem ağrıyor, diken batar gibi o bölgeye, kontrole perşembe gidiyorum o zamana kadar acile mi gitsem, şimdi yine başladı bu ağrı sizlerde oluyormu? Tansiyonum şimdi evde ölçtüm 134/77 çıktı.
Yoo hemşire olmamın onun için hiçbir önemi yoktuAy nerden biliyorlar acaba üç kere doğurmuşlar dabir de karsisindaki hemşire yani
Yani normal şimdi burada altın cok modaYa işte ben buralı olunca kuzenlerim kv hep taktiği icin eksiklik oluyor bende. Bende esimden istedim onlar yerine
Azalmıştı canım birazbebeğin hareketleri nasıldı canım o süreçte
Bana doktorum yaptirma demisti. Asinin koruyuculugunun bebege tam da etkisinin olmadigini soylemisti. Ben de madem oyle yaptirmamistim. Ama cevremde herkes yaptirdi. Tam olarak bizim anliyacagimiz dilden neymis, neden toplariliyormus, bilgi var mi?Sağlık bakanlığı tetanoz aşılarını toplatma kararı almış kızlar gördünüz mü
Ikisi bir arada olanlardan pek verim alinmadigini, camasirlari cok yiprattigini, cok kiristirdigini duydum hep cevremden. Ama yeni son teknolojiler vardir belki, iyidir onu bilemiycem. Canim hic mi yer yok? Sonucta tahliye borusu vs yok. Bi fise takicaksin, bi yer balkon vs ayarlanamaz mi? Bi kucuk dolap yaptir gerekirse koy istedigin yere.Kızlar ben de kurutma makinesi istiyorum ama evde yerim yok yıkama kurutma aynı anda yapan makineler nasıl kullanan var mı bazı olumsuz yorumlar okudum o yüzden kararsız kaldım. Evde yerim olsa hiç beklemicem sadece kurutma alcam ama maalesef
MasallajKızlar benim prensesim doğdusabah 7 de spinal sezeryanla kucağıma aldım darısı sizlere olsun inşallah biraz kendime gelirsem yazarım doğum hikayemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?