- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #23.421
Nasil oldu kasilmalarin canim nasilsin7 den beri kasılmam vae baya hissedilir sertleşiyor karnım ya. Pek olmuyordu böyle. Tecrübeliyim güya ama bı panik oldum. Napsam ki taş oluyor karnım bı maden suyu icicem bakalim. Bugün tam 36+0 im
Günaydın. Ben sudocrem aldım.Günaydın kizlar pişik kremi olarak ne aldiniz acaba
Muslera aldim, bepanthol de aldim. Ama eczaci muslerayi cok onerdi ve duzenli her alt degistirmede kullan, bepantholu de kivrilan bolgelerde kullan dedi.Günaydın kizlar pişik kremi olarak ne aldiniz acaba
Difteri boğmaca tetenoz üçlüsü olan aşı toplatılmış. Biz gebeler sadece tetenoz aşısı oluyoruz. Toplatılan aşıyı olmadık. Ben öyle anladım.Sağlık bakanlığı tetanoz aşılarını toplatma kararı almış kızlar gördünüz mü
Hastanede bephanten pişik kremi hediye olarak verdiler onu denecem sonra bakarız. Büyük boy hiç birsey almadımGünaydın kizlar pişik kremi olarak ne aldiniz acaba
Ben de sudocrem almıştım aynı zamanda kantaron yağı da vardı evde ama benim kızı kantaron pek iyi gelmedi nedense. Sudocrem daha iyi geldiGünaydın kizlar pişik kremi olarak ne aldiniz acaba
Canım ben mustela, incia, bir de bepantene aldım , en iyisi bepantene geldi , ama bebekten bebeğe değişiyor benceGünaydın kizlar pişik kremi olarak ne aldiniz acaba
Evet iki si bir arada olan tanıdıklarım kurutm özelliğini kullanmıyor kiristiriyormus.Ikisi bir arada olanlardan pek verim alinmadigini, camasirlari cok yiprattigini, cok kiristirdigini duydum hep cevremden. Ama yeni son teknolojiler vardir belki, iyidir onu bilemiycem. Canim hic mi yer yok? Sonucta tahliye borusu vs yok. Bi fise takicaksin, bi yer balkon vs ayarlanamaz mi? Bi kucuk dolap yaptir gerekirse koy istedigin yere.
Kızlar günaydın. O kadar su içiyorum ama çok fazla tuvalete çıkmıyorum. 9 ay o kadar çok gitmeye alışmışım ki acaba normali bu muydu diyorum
Günaydın kizlar pişik kremi olarak ne aldiniz acaba
GünaydınPopolin diye bir pişik kremi var organik ondan aldım ben.
Şimdiye kadar 3/4 defa oldu, doktora söylemiştim geçen bebek baskı yapabilir demişti üst bölgeye ayakları oralardaydı, geçmişti takmamıştım. Ama internette araştırırken preeklampsi (gebelik zehirlenmesi) diye birşey okudum, sadece bu belirti var bende o yüzden tansiyonu da dikkate aldım kontrol ediyorum evde.. Idrarım her kontrolde bakılıyor. Araştırıp okurken insan korkuyor, bilmek istedim başkasında varsa doktor ne dediTam olarak aynı ağrı bendede oldu dün ama geçti 5 dk içinde. Bir daha tekrarlamadı ya. O yüzden gitmedim ben. Yarın gidince onuda sorcam doktora. İnşallah önemli bişi değildir. Çok mu tekrarladı?
Bir yerde okumuştum .Kızlar sütünü sağarak verenler , her emişte kaç ml veriyorsunuz? Bazen yarım saat emip doyuyor basen hiç doymuyor bende anlayamıyorum ne kadar verilmesi lazım mesela ml olarak , en azından geceleri bazen sağdığımı vereyim , geceleri hiç doymuyor uykuya geçemiyor
Tabi, yoksa panik yapıyorum İnternette araştırıpTansiyonunda bir şey yok canım tabii ekstra tansiyonla ilgili yaşadığın bir sorun yoksa. Üst karın bölgenin ağrısı da sık ve şiddetli şekilde devam etmiyorsa bence acile gitmene gerek yok bende 2 gündür gün icinde ara ara adet sancısı gibi sancı vuruyor karnıma onu çekiyorum nedendir anlamadım ama çok sık aralıklarla olmadığı için de dikkate almadım gebelik evresinde bu tarz ağrılar sık ve şiddetli olmadığı sürece zararsız görülüyor.
Bende küçük boy mustela aldım. Bebeğe iyi gelirse onunla devam edeceğiz.Hastanede bephanten pişik kremi hediye olarak verdiler onu denecem sonra bakarız. Büyük boy hiç birsey almadım
Bende öyle düşünüyorum, önlem amaçlı öyle diyorlar belki ama benim şimdiki düşüncem bebeğin birşeyi yoksa kullanmamayı düşünmüştüm her seferinde kremi..Bende sudocrem alsam mi diye dusunuyorum kizimda bebentol kullandim iyi geliyordu mustelayada bakayim tafsiyelerimizden ama kendimce bir düşünce soyliyim bana her alt degistirmede Sur denildi ama yanlis bir tafsiye bazi bebeklerin cok hassas ve pişik oluyor onda her seferinde kullanilabilir ama diger turlu bosu bosuna bir ilac kullanmak yanlis bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?