- 13 Eylül 2021
- 3.378
- 3.970
- 83
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #23.441
Başladik kuzum ocean aldim çıktığımızdan bu yana kullanıyoruz . Bizimde oyle kaka yaparken sıkıyor kendiniOy kıyamam ben onabenim arkadaşımın da öyle şimdi çocuğu hem mama içiyor hem meme emiyor, seninki de öyle olur inşallah memeyi de hiç bırakmaz.
Bizim öyle ağlama krizlerimiz olmadı, kakasını yaparken çok ama çok ağlıyor sancı giriyor herhalde ama doktor bir sıkıntı görmedi
Sen d vitamini başladın mı peki?
Tabi, yoksa panik yapıyorum İnternette araştırıpama gerçekten acı çektim o değilde bebeğe birşey olur diye korkuyorum şimdi not alıyorum ne zaman bebek hareketi hissetsem telefonun takvimine ekliyorum (kaçta başlıyor kaçta bitiyor) böylece içim rahatlıyor eğer ki üzün süre hissetmesem takvime bakıyorum en son ne zaman hareket etmiş diye böylece rahatlıyorum. Bunu Hergun değilde stresli geçen günlerde yaparım bazen, korkum o zaten bebeği hissetmemek. Son haftalar artık ucuna geldim sağ sağlım doğsun bebeğim
Hic duymadim bir onada bakayim canim birde hametan onerildi hatta hamileyken onu kullaniyorum muhendisinogluda tafsiye ettiklerinden fiyatida uygun da
Bepanthol ve sudocremGünaydın kizlar pişik kremi olarak ne aldiniz acaba
Secde pozisyonunda durabildiğin kadar durmak işe yarıyor diye okumuştumKızlar 38+6 yım bugün doktora geldim bebek kanala girmemiş. Bu saatten sonra da biraz zor girer dedi doktor moralim bozuldu. Çatı muayenesi de yaptı hiç yerleşme belirtisi yok dedi. Ne yapcam ben bu çocuğun kanala yerleşmesi için
Hayir, normaldi canım hiç suyla alakalı bir problemim yoktuDilyy dilek senin normalde suyun normal seviyedeydi dimi? Suyum bitmiş dedin ya normalde az veya çok değildi dimi senin
İnşallah bişey olmaz . benimde ilk hamileliğimde yükseliyordu 28.haftadan beri, iki defa idrar toplama yaptik kaçak yoktu. 38+0 da doğum yaptım. Sizin bir kere olmuş bişey olmaz.. benim 13,. Haftada da.protein pozitif çıkmışti bişey o olmadi. Stresle yükselir tansiyon sakin olKızlar geçen sağlık ocağına gittim tansiyonuma baktılar 14-9 çıktı.. sonra yürüdün ya az dinlen tekrar bakalım dediler.. bu sefer 13-9 a düştü.. ertesi gün tekrar ölçtürdüm 13-8 di.. dün kontrolüm vardı doktoruma söyledim yüksek hemen bi kan idrar bakalım dedi..kanda sorun yok idrarda eser miktarda protein çıktı.. doktorumda emin olmak adına bende 24 saatlik idrar biriktirip laboratuvara getirmemi bir günde idrardaki protein miktarına bakacaklarını söyledi.. protein kaçağı var mı yok mu diye, biliyorsunuz ki gebelik zehirlenmesine sebep oluyor(Rabbim korusun) doktorum korkma bişe olmaz dedi ama ister istemez stres oluyorum, henüz 34+5 haftalığız..
Bol yürüyüşler, merdiven çıkma , çömelmek, pilates topu , hurma ve ananas yemek diye duydumKızlar 38+6 yım bugün doktora geldim bebek kanala girmemiş. Bu saatten sonra da biraz zor girer dedi doktor moralim bozuldu. Çatı muayenesi de yaptı hiç yerleşme belirtisi yok dedi. Ne yapcam ben bu çocuğun kanala yerleşmesi için
Hiç bir şey olmaz inşallah kuzum merak etme .Kızlar geçen sağlık ocağına gittim tansiyonuma baktılar 14-9 çıktı.. sonra yürüdün ya az dinlen tekrar bakalım dediler.. bu sefer 13-9 a düştü.. ertesi gün tekrar ölçtürdüm 13-8 di.. dün kontrolüm vardı doktoruma söyledim yüksek hemen bi kan idrar bakalım dedi..kanda sorun yok idrarda eser miktarda protein çıktı.. doktorumda emin olmak adına bende 24 saatlik idrar biriktirip laboratuvara getirmemi bir günde idrardaki protein miktarına bakacaklarını söyledi.. protein kaçağı var mı yok mu diye, biliyorsunuz ki gebelik zehirlenmesine sebep oluyor(Rabbim korusun) doktorum korkma bişe olmaz dedi ama ister istemez stres oluyorum, henüz 34+5 haftalığız..
Bi kadin vardi youtube da ecrin diye onun videolari var canim bi bak istersen kuzenim onun sayesinde normal doguma hazirladi kendi bi avazda da çıkardiKızlar 38+6 yım bugün doktora geldim bebek kanala girmemiş. Bu saatten sonra da biraz zor girer dedi doktor moralim bozuldu. Çatı muayenesi de yaptı hiç yerleşme belirtisi yok dedi. Ne yapcam ben bu çocuğun kanala yerleşmesi için
Zaten kafaya bi taktım yine mi tansiyon yüksek çıkıcak diye, çıkmıyorsa bile benim stresten çıkıyodur.. umarım benim idrarda da çıkmaz güzel haberlerle gelirim burayaİnşallah bişey olmaz . benimde ilk hamileliğimde yükseliyordu 28.haftadan beri, iki defa idrar toplama yaptik kaçak yoktu. 38+0 da doğum yaptım. Sizin bir kere olmuş bişey olmaz.. benim 13,. Haftada da.protein pozitif çıkmışti bişey o olmadi. Stresle yükselir tansiyon sakin ol
İnşallah canım benim inşallahHiç bir şey olmaz inşallah kuzum merak etme .
Geçti canım stresle de çok alakali valla.sen nasılsınBen bir iki saat önce alış veriş yapıyordum mağazada göz yaşlarım geldi kasılmadan dolayı.. Ne yaptın, seninki geçtimi?
Naptın gittin mi canimDenedim hareket etti maden suyu sonrası ama doktorumla konuştum yarın kontrole çağırdı. Çünkü karanlıkta ışık süzülmesi gibi şeylerde görüyorum tansiyon sorunum olmadığı halde
İyiyim şükür canım şimdilik. Çok saolNasil oldu kasilmalarin canim nasilsin
Ya çok teşekkür ederim canım bende hesaplayayımBir yerde okumuştum .
Bebeğin kilosu x160 bölü 8 = her öğünde verilmesi gereken. Mesela bebek 3kg ise : 3000x160/8=60 ml .
Her öğünde 60 ml . Günde 8 öğün hesabı üzerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?