2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Başladik kuzum ocean aldim çıktığımızdan bu yana kullanıyoruz . Bizimde oyle kaka yaparken sıkıyor kendini

Aminn inşaAllah

Secde pozisyonunda durabildiğin kadar durmak işe yarıyor diye okumuştum

Kızlar geçen sağlık ocağına gittim tansiyonuma baktılar 14-9 çıktı.. sonra yürüdün ya az dinlen tekrar bakalım dediler.. bu sefer 13-9 a düştü.. ertesi gün tekrar ölçtürdüm 13-8 di.. dün kontrolüm vardı doktoruma söyledim yüksek hemen bi kan idrar bakalım dedi..kanda sorun yok idrarda eser miktarda protein çıktı.. doktorumda emin olmak adına bende 24 saatlik idrar biriktirip laboratuvara getirmemi bir günde idrardaki protein miktarına bakacaklarını söyledi.. protein kaçağı var mı yok mu diye, biliyorsunuz ki gebelik zehirlenmesine sebep oluyor(Rabbim korusun) doktorum korkma bişe olmaz dedi ama ister istemez stres oluyorum, henüz 34+5 haftalığız..

İnşallah bişey olmaz . benimde ilk hamileliğimde yükseliyordu 28.haftadan beri, iki defa idrar toplama yaptik kaçak yoktu. 38+0 da doğum yaptım. Sizin bir kere olmuş bişey olmaz.. benim 13,. Haftada da.protein pozitif çıkmışti bişey o olmadi. Stresle yükselir tansiyon sakin ol

Bol yürüyüşler, merdiven çıkma , çömelmek, pilates topu , hurma ve ananas yemek diye duydum

Hiç bir şey olmaz inşallah kuzum merak etme .

Bi kadin vardi youtube da ecrin diye onun videolari var canim bi bak istersen kuzenim onun sayesinde normal doguma hazirladi kendi bi avazda da çıkardi

Zaten kafaya bi taktım yine mi tansiyon yüksek çıkıcak diye, çıkmıyorsa bile benim stresten çıkıyodur.. umarım benim idrarda da çıkmaz güzel haberlerle gelirim buraya
Hiç bir şey olmaz inşallah kuzum merak etme .
İnşallah canım benim inşallah

Ben büyük oğluma penaten kullanmıştım, hic pişik olmadı. Simdi bebeğe de aldım aynısını. Kullananlar da hep cok memnun. Umarim yine ise yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…