- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 63
- 30
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #23.361
Böyle bebek tekme attıkça gezindikce canım aciyoKasılma da bebek hareketi değilde top gibi olur karnım sert ve canın yanar canim
Gezindikce sorun yok bildiğim kaç haftaliksin?Böyle bebek tekme attıkça gezindikce canım aciyo
Haberdar et canım bizi de ve gecmezse kesin git7 den beri kasılmam vae baya hissedilir sertleşiyor karnım ya. Pek olmuyordu böyle. Tecrübeliyim güya ama bı panik oldum. Napsam ki taş oluyor karnım bı maden suyu icicem bakalim. Bugün tam 36+0 im
Yarın benimde 36 oluyo canım düzenli değil şimdilik bakalım pazartesi kontrolümGezindikce sorun yok bildiğim kaç haftaliksin?
Alta mi vuruyor? Öyleyse o bendede oluyor.
Düzenli olan kasılmalar top gibi ve sert olunca ve can yakan kasılmalar önemli. O gelince kalakaliyorum zaten
Onlar taşımıyor ki rahatlık abidesi onlar tabiiKızlar eslerinizi takmayın. Şahsen ben esimi dinleseydim şu an çok kötü bir durumda olabilirdim. Bana doktora erken gittiğimi bir kaç gün sonra gitmemi söyledi boşa stres yaptığımı söyledi ve ben gittiğim de suyum bitmiş, preeklemsiye girmişim her an yoğun bakımlık olabilirmişim... O yüzden eşleri sallamamak en iyisi
Canım suyun nasıl bitmişKızlar eslerinizi takmayın. Şahsen ben esimi dinleseydim şu an çok kötü bir durumda olabilirdim. Bana doktora erken gittiğimi bir kaç gün sonra gitmemi söyledi boşa stres yaptığımı söyledi ve ben gittiğim de suyum bitmiş, preeklemsiye girmişim her an yoğun bakımlık olabilirmişim... O yüzden eşleri sallamamak en iyisi
Bugün kocalara kurulma günüydü galiba, benimki de benden daha çok hamile. Hormonları zıplıyor sanırım.Onlar taşımıyor ki rahatlık abidesi onlar tabii
İnşallahValla sürece başlayınca öğreneceğiz diye umut ediyorum bakalım
Aspiratör değil mi? Biz de aldık onlardan bakalım artık doğunca deneyeceğiz umarım faydalı olurben oğlumda şu otribebeyi kullandım hep canım ve faydalıydı yani. o dediğin tür temizlemeyi ben de yapamam sanırım ki kendime bile o kadar su fışkırtamam
Esim telefonda kayınpederle konusurken köye ev yaptırıyordu evin altına fırın yaptırdığını soyledi bende şakasına eşime fırın yaptircaklrina bana doğum hediyesi alsalarmış ya dedim.esimde nasıl olduysa söyledi . Bak böyle böyle diyor diye. Alırız kızım dedi. Ama lafta kalicak biliyorum. Inş beni utandirirlarda yazarım. Ilkinde de söyledim biz de öyle adet yok dedi eşim. Bu adet heryere özgü değil mi kizlar eşim samsunlu bu aradaGelinlerimizekız bize niye hiç takan olmadı gelin değil miyiz biz
Danis bilgi al bencede ben kemdim hafif kafasini yan tutar sıkardim serum fizyolojik her iki burna sonra yuz ustu dondurur sirtina hafif vururdum cikardi temizlenirdi nadir temizleme aparati kullanirdimBen de kesinlikle en çok o kısmı merak ediyorum. İnternetten videoları izledim serum verip yan yatırıp çıkarıyorlar falan nasıl yapacağım bebeği boğar mıyım (Allah göstermesin) diye düşünüyorumçevremdeki birkaç kişiye sordum biz yapmadık öyle şeyler dediler ama bir sürü videoda burun temizliği çok önemli mutlaka yapılmalı diyorlar, yapmadan önce mutlaka çocuk doktoruna danışacağım
Bana para veren de yokNapoleon‘a sormuşlar , bu görgüyü adabı kimden öğrendiniz diye: Terbiyesizlerden demiş.bize yapılmamış olması gelinlerimize yapmayacağımız anlamına gelmez. Bana da yapılmadı para verildi , oysa ki bu da benim anneannemden kalma yüzük al kızım sen tak demesini çok isterdim ama napalım : kısmet
İki böbrekte de var sağda ki daha çok büyümüş 13 mm olmuş bizim de doğunca hemen ultrasona girecek inşallah sağlıkla kucağımıza alırız geçer gider bütün bunlar hiç bir şeye gerek kalmadan. İnşallah canımÇok şükür iyi canım
Bebişin böbreği de düzelmedi 13 mm olmuş ama geçen gün başka bir doktorun daha görüşünü almak için muayeneye gitmiştim bana dedi ki ben 28 mm ile doğup böbreğine hiç zarar gelmeyen de gördüm sadece bir yıla yakın takip edilmiş bebek dedi. Bu da en yüksek gördüğüymüş. Şimdiden canını sıkma doğduktan sonra belli olacak dedi içimi epey rahatlattı. 10 mm sınır değer, üzerine çıkınca tehlikeli dedikleri için canım çok sıkılıyordu.
Doğduktan birkaç gün sonra ultrasonla bakılacakmış böbreklerine, haber veririm canım.
Senin bebişin kaç mm büyümesi? Her iki böbrekte de var mı bir tanesinde mi?
Çok zor biliyorum ama mümkün olduğunca içini ferah tutmaya çalış inşallah bu konu da bizi boşuna üzen tedirgin eden bir hatıra olarak kalır gider mazide
Ya bu cocugu biz bile tanidik artik nsil para veriyorlarBen hediye şöyle dursun valla eşimin ailesi kendi yerinde sakin olsun şükür diyecek moddayım ya başka hiç isteğim yoken basiti bugün on ayrı insan ile telefonda konuşmak zorunda kaldım neden 2 yeni gündem hepsi de kaynım olacak kişi yüzünden millete doğuma 8 günü kaldı ama yatak döşek hepsi hasta bir aydır çok kötüler ilden ile onları takip etmeye gitmekten işlerim aksadı demiş yetmemiş milletten para istemiş işte abim bebeğe baya pahalı bir otokoltuk istedi onu aldım dardayım diye
Ben hasta değilim, kardeşi hiç bize gelmedi, eve alınmış bir otokoltuk yok bu aradadoğuma da 8 gün yok o da ayrı bir konu
Parol ic migren tasi kullan yada ensene masaj ya ne diye tartisti senle son aydasin bu eşleri anlamiyorum kadin zaten son ayda kendinden bezmis oluyor hakli haksiz alttan al isteKızlar bugün eşimle tartıştım sabahtan beri de dogru duzgun bi sey yemedim simdi de migrenim tuttu. Nasil gececek bu ağrı
Ahahah bizim kocalar o kadar babalik izni almadilar o da neyin nesiOnun yüzünden stres olmayı bırakalı çok oldu ama ne bileyim artık şaşırtmaz dediğim her seferde bir üst seviyeye geçiyorkendince patronundan doğum sonrası için izin almış erkenden bizde 2 hafta kalıp rahatça yeğen seveceğim dedim demiş eşime bak bide 2 hafta hemde doğum arkası
İşlerine gelince adet, gelmeyince adet değil :////Esim telefonda kayınpederle konusurken köye ev yaptırıyordu evin altına fırın yaptırdığını soyledi bende şakasına eşime fırın yaptircaklrina bana doğum hediyesi alsalarmış ya dedim.esimde nasıl olduysa söyledi . Bak böyle böyle diyor diye. Alırız kızım dedi. Ama lafta kalicak biliyorum. Inş beni utandirirlarda yazarım. Ilkinde de söyledim biz de öyle adet yok dedi eşim. Bu adet heryere özgü değil mi kizlar eşim samsunlu bu arada
Benim ılkinde şükür sürüm yetti ama yetmeseydi de direnmezdim verirdim mamayı. Ac kalıncaya sarılık oluyorlar yazık, eğer yetmiyorsa doktorun diretmesi de sacma bence. ıkiz bebeği olan anneler napsın mecbur veriyorlarHayır mama vermedi, mamayı sevmeyen doktorlardan sanırım çünkü 2. Gün kontrolünde de sütüm yetmezse ne yapacağım demiştim o ağladıkça emzireceksin demişti mama hiç demedi. 36 haftalık doğdu canım, biraz erken geldi normale göre. Ama tekrar kontrole de gerek yok dedi mesela o garip geldi, emzirdikçe geçer dedi.
Bebeğe taktılar yarim altin ama beni tatmin hiç etmedi.o zaman altın bu kadar pahalı değildi zaten. Görümce ve kayın bekar. Benim çocuk ilk torun 4 kişi yarim altın takmış oldu bence küçük de olsa ayrı almalılardı.(yakin düğüne gittiklerinde hepsi ayrı çeyrek takıyor torun dah onemli degil mi) Benim annem de ablam da ayrı taktı.İşlerine gelince adet, gelmeyince adet değil :////
Tüm TR de adet bence bebişe en azından bişey takmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?