- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #23.381
Benim en yakın arkadaşım da senin esin gibi canım. Kız dört dörtlük biri ama anne ayrı tuhaf baba ayrı tuhaf abisi ayrı bi tuhaf. Harbiden öyle aileden nasıl çıkmış benim arkadaşım diyorum. Olunca oluyor demek ama onlar için çok zor.Küçük yaşta yatılı okuma şansı galiba benzememesi, biz evlenirken konu komşu dua ediyormuş sülaleyi aile çok fark etmeden evlenseler de şu çocuk kurtulsa karşı taraf ile bari yüzü güler bi arkası olur diye sen düşün
Bakalım bu defaki ganimetler nasıl olacak?Bebeğe taktılar yarim altin ama beni tatmin hiç etmedi.o zaman altın bu kadar pahalı değildi zaten. Görümce ve kayın bekar. Benim çocuk ilk torun 4 kişi yarim altın takmış oldu bence küçük de olsa ayrı almalılardı.(yakin düğüne gittiklerinde hepsi ayrı çeyrek takıyor torun dah onemli degil mi) Benim annem de ablam da ayrı taktı.
Ben bir iki saat önce alış veriş yapıyordum mağazada göz yaşlarım geldi kasılmadan dolayı.. Ne yaptın, seninki geçtimi?7 den beri kasılmam vae baya hissedilir sertleşiyor karnım ya. Pek olmuyordu böyle. Tecrübeliyim güya ama bı panik oldum. Napsam ki taş oluyor karnım bı maden suyu icicem bakalim. Bugün tam 36+0 im
Mutlaka beslen canım, sen iyi olursan bebekte iyi olur. Aç karna yatma sakınKızlar bugün eşimle tartıştım sabahtan beri de dogru duzgun bi sey yemedim simdi de migrenim tuttu. Nasil gececek bu ağrı
Denedim hareket etti maden suyu sonrası ama doktorumla konuştum yarın kontrole çağırdı. Çünkü karanlıkta ışık süzülmesi gibi şeylerde görüyorum tansiyon sorunum olmadığı haldeSon durum ne denedin mi
Kesinlikle bizim.evham yaptığımızı düşünüyorlarOnlar taşımıyor ki rahatlık abidesi onlar tabii
Ne çok etkiliyor değil mi benim eşim de hasta oldugundan çok gergindi bugün arabadayız tüm yoldaki arabalara hadi ,yürü ,onune bak diye soylenip durdukca karnim nasil kasildi.uyardim artık sakin ol diye.Canim neden yemiyorsun. Tartışma olur illaki karı koca arasında bende çok gerildim eşime bugün belki ondan kasılmam var şuansonucunu biz çekiyoruz onlara bişey olmuyor valla. Biseyler ye kalkıp parol iç kullanma da sakınca yoksa. Zaten bı onu kullsnabiliyoruz galiba.
Bir doz yaptırmıştım ben haberleri okumadım fırsatım olmuyor bu ara ama can sıkıcı bir durum umarım sonrasında bir sıkıntı yasamayizCanım suyun nasıl bitmişnereye gitmiş peki,bir de tetanoz alışı yaptırmış mıydın canım sen bakanlık toplatıyormuş sağlık sorunları çıkmış okuduğum kadarıyla
Son bir haftadır iç camasirima damla damla geliyordu ama ben akıntı gibi düşünmüştüm canımCanım suyun nasıl bitmişnereye gitmiş peki,bir de tetanoz alışı yaptırmış mıydın canım sen bakanlık toplatıyormuş sağlık sorunları çıkmış okuduğum kadarıyla
Evet, burası çok seviyor... Bana da eşimin ailesi bir şey takmadı o yüzden çokta umursamıyorum. Bebeğe bilezik almışlarBana para veren de yokbir de tek gelinim nolcak ki ayıp bee Dilyy ve @ha buralı değiller ama az çok biliyorlardır buranın halkının altın takıntısını. Doğurganlara neler takıyorlar burda benimkiler takmayinca kaldim oyle bombos
Ay nerden biliyorlar acaba üç kere doğurmuşlar daKızlar eslerinizi takmayın. Şahsen ben esimi dinleseydim şu an çok kötü bir durumda olabilirdim. Bana doktora erken gittiğimi bir kaç gün sonra gitmemi söyledi boşa stres yaptığımı söyledi ve ben gittiğim de suyum bitmiş, preeklemsiye girmişim her an yoğun bakımlık olabilirmişim... O yüzden eşleri sallamamak en iyisi
Canım peki sen nasıl oldun? Devam mı kasılmalar?7 den beri kasılmam vae baya hissedilir sertleşiyor karnım ya. Pek olmuyordu böyle. Tecrübeliyim güya ama bı panik oldum. Napsam ki taş oluyor karnım bı maden suyu icicem bakalim. Bugün tam 36+0 im
Toruna diye para geldiğinde kocama kollamıyorum bankacı anne olaraktan kimliği çıkar çıkmaz banka hesabı açtım hepsini atıyorum oraya bayram haçlılarıni felanBakalım bu defaki ganimetler nasıl olacak?. Bize baştan yine para gönderdiler biz de kış lastiği aldık o para ile . Annem de küpesi bizden dedi , başka da bişey gelmez.
Bana doktorum vermemisti cnim kasılmak çok oluyordu farklı sebepten doktor değiştirdim o verdi magnezyum iyi geldi bence.Kızlar benim gibi magnezyum kullanmayan var mı? Doktor bana hiç vermedi. Sadece magnezyumlu maden sodası iç demişti…
Ya işte ben buralı olunca kuzenlerim kv hep taktiği icin eksiklik oluyor bende. Bende esimden istedim onlar yerineEvet, burası çok seviyor... Bana da eşimin ailesi bir şey takmadı o yüzden çokta umursamıyorum. Bebeğe bilezik almışlar
Ben anlayamadim canim hamileliginiz boyunca da ödem var mıydı neden varis çorabı giydiniz. Ben hiç duymamıştım da. Onlem amaçlı giymek mi gerekir
Evet evet aspiratör canım. Once fizyolojikle ıslatıp sonra çekiyordum.İnşallah
Aspiratör değil mi? Biz de aldık onlardan bakalım artık doğunca deneyeceğiz umarım faydalı olur
bebeğin hareketleri nasıldı canım o süreçteKızlar eslerinizi takmayın. Şahsen ben esimi dinleseydim şu an çok kötü bir durumda olabilirdim. Bana doktora erken gittiğimi bir kaç gün sonra gitmemi söyledi boşa stres yaptığımı söyledi ve ben gittiğim de suyum bitmiş, preeklemsiye girmişim her an yoğun bakımlık olabilirmişim... O yüzden eşleri sallamamak en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?