2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benim en yakın arkadaşım da senin esin gibi canım. Kız dört dörtlük biri ama anne ayrı tuhaf baba ayrı tuhaf abisi ayrı bi tuhaf. Harbiden öyle aileden nasıl çıkmış benim arkadaşım diyorum. Olunca oluyor demek ama onlar için çok zor.

Bakalım bu defaki ganimetler nasıl olacak? . Bize baştan yine para gönderdiler biz de kış lastiği aldık o para ile . Annem de küpesi bizden dedi , başka da bişey gelmez.

7 den beri kasılmam vae baya hissedilir sertleşiyor karnım ya. Pek olmuyordu böyle. Tecrübeliyim güya ama bı panik oldum. Napsam ki taş oluyor karnım bı maden suyu icicem bakalim. Bugün tam 36+0 im
Ben bir iki saat önce alış veriş yapıyordum mağazada göz yaşlarım geldi kasılmadan dolayı.. Ne yaptın, seninki geçtimi?

Ne çok etkiliyor değil mi benim eşim de hasta oldugundan çok gergindi bugün arabadayız tüm yoldaki arabalara hadi ,yürü ,onune bak diye soylenip durdukca karnim nasil kasildi.uyardim artık sakin ol diye.

Canım suyun nasıl bitmiş nereye gitmiş peki,bir de tetanoz alışı yaptırmış mıydın canım sen bakanlık toplatıyormuş sağlık sorunları çıkmış okuduğum kadarıyla
Bir doz yaptırmıştım ben haberleri okumadım fırsatım olmuyor bu ara ama can sıkıcı bir durum umarım sonrasında bir sıkıntı yasamayiz

Canım suyun nasıl bitmiş nereye gitmiş peki,bir de tetanoz alışı yaptırmış mıydın canım sen bakanlık toplatıyormuş sağlık sorunları çıkmış okuduğum kadarıyla
Son bir haftadır iç camasirima damla damla geliyordu ama ben akıntı gibi düşünmüştüm canım

Evet, burası çok seviyor... Bana da eşimin ailesi bir şey takmadı o yüzden çokta umursamıyorum. Bebeğe bilezik almışlar

Ay nerden biliyorlar acaba üç kere doğurmuşlar da bir de karsisindaki hemşire yani

Bakalım bu defaki ganimetler nasıl olacak? . Bize baştan yine para gönderdiler biz de kış lastiği aldık o para ile . Annem de küpesi bizden dedi , başka da bişey gelmez.
Toruna diye para geldiğinde kocama kollamıyorum bankacı anne olaraktan kimliği çıkar çıkmaz banka hesabı açtım hepsini atıyorum oraya bayram haçlılarıni felan

Ben anlayamadim canim hamileliginiz boyunca da ödem var mıydı neden varis çorabı giydiniz. Ben hiç duymamıştım da. Onlem amaçlı giymek mi gerekir

Hamileliğim boyunca ödem vardı ayaklarımda doktor da bana genel anestezi uyguladıktan sonra eşimden varis çorabı istemiş ve ameliyat sırasında bana giydirmiş odama çıkartılıp uyandığım da ayaklarımda varis çorabı vardı ve o gün akşama kadar durdu akşam doktor çıkartabilirsiniz çorabı dedi ödem gitmişti belki varis çorabı ödem için işe yarar diye önereyim dedim

bebeğin hareketleri nasıldı canım o süreçte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…