2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ay göğüslerim bir yara oldu o kadar erkenden krem falan sürmeme rağmen artık resmen ölüyorum
Emzirme konusuna gelince 2 saatte bir emziriyorum ama gece 3 saat olmuş bir uyumuşum bebekte uyanmadı zor uyandırdım vuruyorum ediyorum yok üstünü çıkarınca anca uyanıyor öyle emziriyorum
Doğumdan sonra 6 kilo vermişim daha fazla gider diye düşünüyordum
Bu arada çocuğum gazını çok zor çıkarıyor daha doğrusu artık pes ediyorum yatağa yatırıyorum ağlamıyorda maşallah yatar yatmaz çıkarıyor bende öyle yapıyorum çok şükür
Bugün annem vura vura zorla uyandırdı sinir mi oldu ne altına yaptı annem değiştirken 3 kere eline yaptı kakasını sinirini çıkardı
Bende kalktım ayağa şükür yavaş yavaş odamı falan topladım iyiydim ama hala büyük tuvaletime çıkamıyorum korkuyorum patlar falan diye
Yarın ilk doktor kontrolümüz var bakalım doktor bebek için ne dicek

Çağırmamaya çalışsam da bir aklım orada ben artık diyeceğim net gün ver herşey belli olsun ailem ona göre gelecek
Saatine takilmamisim hic ama 9 a verdi randevuyu.Burdan 7 de cikmak lazim keske dha geç saate alsaymışım bugun elbise giyeyim demiştim muyayeneye giderken saat 7 de kalktım günaymamış simsiyah ve soğuk ..en kalin ne varsa giydim gittim titreyerek yıllarca ben işe nasil kalkmisim bu saatlerde diyorum hemen geç kalkma temposuna alismisim

Emzirirken hiç göğsüm yara olmadı diyenler var etrafımda şaşırıyorum onlara gerçekten mümkün mü inanamıyorum benim ilk dogumumda da çok çekmiştim ben inşaAllah bu sefer yaşamam diye dua ediyorum sana da çok geçmiş olsun bebeğine de canım umarım bir an önce gecer sarılığı

Bence öyle yap en azından annen gidene kadar hastalık bitmiyor çünkü ne kadar geç olursa o kadar iyi olur canim

Canım hic üstünü cikarcam diye ugrasma usutmesin. Hemsire soylemedi mi sana en hizli yolu çorabını çıkarıp parmaginda ayak tabanini oksamak ama biraz sert yapicaksin uyanmazsa.cok rhatsiZ oluyor bebeklere ayaklarindan
Doktor beni her gün çağırmaya başladı artık halbuki erken ama suyu azalmaya başlamış 2023 ü görseydi yavrum keşke
Insallah 2023 bebesi olur sağlıcakla
Benim de ılkinde olmadi canim ve vucudum kuru bi cilt aslında. Ama ilk bir ay hep lansinoh kremini emzirmeden sonra kullandim etkisi var midir bilemem

Mellon çikolatadan siparişler geldi. Draje güzel fakat poşeti yırtılmış kargo kutusunun içine dükülmüş, bı kısmı kırılmıştı. Çikolata da 5 üstünden 3 diyelim, bazısının üstüne yapıştırılan isimli etiketleri çıkmıştı. Neyse dağıtılmayacak kadar kötü değil

İyisiniz ya önemli olan o. Pamukcuga karbonat ile ağız içini siliyorlar yada bı ilaç var beyaz şurup gibi onu veriyorlar sizin nasıl geçti?
Sağol canım karbonatlı su ile ağzının içini temizledik. Şimdi de kabızlık çıktı galiba kendini sıkıyor yapamıyor bir türlü ek olarak mama veriyoruz. Az kilo almıştı başta.Galiba ondan oldu.Aptamil prematil veriyoruz. Şimdi yavaş yavaş azaltıcaz.

Rahatlığa gerçekten insan alışıyor 9 dedi ise doğru 7 de çıkmak ideal ay dediği saatte de alsa hemen

Oğlunun herşey düzeldi demi değerleri filan Sorun yok?

Var ya benim oğlan Ağustos doğumluydu cok sicakti zatej zibinla yatıyordu ama asla uyandıramiyorduk. Ayak, burun , soyma asla artik ağlıyordum Tam 1 saat uyandırmaya çalışıyordum. 2 aylık olunca doktor gece kendi uyabincs emsim dedi, en son 10.30 da emiyordu sabah 5 te kalkıyordu

Benim de 3 hafta önde 38+3 te alacak. Sırf yılbası geçsin 2023 cocugu olsun diye bekliyoruz yine de ağrı olur ya da suyun gelirse hemen gel dedi
Kaç kilo şuan bebeğiniz benim bebişte 3 hafta önden gidiyor biz de 38+3 e planladık sezeryanı. Zorlanmaya başladım artık siz de durumlar nasıl

Kaç kilo şuan bebeğiniz benim bebişte 3 hafta önden gidiyor biz de 38+3 e planladık sezeryanı. Zorlanmaya başladım artık siz de durumlar nasıl
Bugün 3600. 4 gün sonra doğum var, daha kilo alır mı diye sordum, makineye göre yanılma payı da da var 3500 3600 gibi doğacağını söyledi. Ben de zorlanıyorum. Bel kalça ağrısı çok. Bir markete girsem 15 20 dk dan fazla yürüyemiyorum. Kalçam yerinden çıkmış gibi oluyor basamıyorum. Evi temizlemeye kadın geldi doğum öncesi son temizliğimi yaptı. Bir kuaför işim kaldı kuaför bile iş gibi geliyor. Giyinip çıkmak zor, eğilemiyorum, ayağımı kaldırıp don giyemiyorum

Iyi akşamlar kızlar, kontrolden çıktım şimdi 36+3 kilosu 2.8kg . İki hafta sonra gideceğim yine, cerviksi bu sefer ölçmedi, alttan muayene yapıcakmış bir sonraki kontrolde (tam anlamadım detaya girmedim ama sanırım çatı muayenesi gibi birşey, fikrim yok şimdilik). Olursa vajinal doğum istiyorum. Umarim olur ve herşey güzel geçip gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…