- 11 Temmuz 2019
- 1.003
- 1.151
- 133
- 37
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #24.161
Hepsi de miadlarını doldurup doğmuşlar maaşallah bu kez de öyle olur inşallah canımEvet bir yandan hemen gelsin istiyorsun bir yandan az daha dursun diyor insan. Abileri 38+5 ve 38+3 te doğdu ama belki daha dururlardi planlı sezeryan olunca. Kızımda duracak gibi hissediyorum ya bakalım. Bugün 38.haftaya girdikbu haftada sakince dursun bari
O da güzelBenim de 3 hafta önde 38+3 te alacak. Sırf yılbası geçsin 2023 cocugu olsun diye bekliyoruzyine de ağrı olur ya da suyun gelirse hemen gel dedi
Aynen öyle canım evde enerjilerini atamıyorlar uykularinin düzeni bile değişti okula gondermeyeli ama şu süreçte yapacağım başka birşey yokeskiler nasıl basetmis dimi onca çocuk kynana falan valla bizde mi iş yok yeni nesil mi zor. Geçen eşime dedim ki büyük senin küçük benim olur sorumlulugu sana ait. Yıka yatır doyur vs. Kaynanam da vardı. He soba yskilmicak elde çamaşır yikanmicak dedi hemen. Bende otomatik gelinler böyle işte dedim hatırlatmasalar olmaz kendi zamanlarını. Bizim herşeyi makina yapıyor diye insana ihtiyacımız olmasın istiyorlar galiba. Makinayı robot mu calistrcak doldurcak bilmiyrm ki evde bı katya mi varda benim haberim yok acaba
Öyle yapayım canım epey aklıma yattıBence öyle yap en azından annen gidene kadar hastalık bitmiyor çünkü ne kadar geç olursa o kadar iyi olur canim
düzeldi canım çok şükürOğlunun herşey düzeldi demi değerleri filan Sorun yok?
Harim senin ne zaman randevunBende çok merak ediyorum artık tam netleşse daha rahat olacağım
Benzer canım. Belden kasıklara dogru pik yapıp azalan sonra belli bir süre sonra yine aynı şekilde olan agrı sancıdırKızlar doğum sancısı ile adet sancısı benzer mi? Sabahtır kasıklarıma ağrı giriyor da
Kasıklarımdan bacaklarıma doğru inen bir ağrım var son yarım saattir arttı biraz. Gün içinde kasıklarım ağrıyordu sadece. Belimde herhangi bir ağrı hissetmiyorum ne yapsam bilemedim acile gidip nst mi çektirsemBenzer canım. Belden kasıklara dogru pik yapıp azalan sonra belli bir süre sonra yine aynı şekilde olan agrı sancıdır
Ben de aynı şeyi yaşadığım için foruma bakıyorduk tam. İlk kez bu kadar sık aralıklarla kasığıma sancı giriyor. Bunun için acile gidilir mi bilemedim. Kontrolüm cumartesi günü.Kasıklarımdan bacaklarıma doğru inen bir ağrım var son yarım saattir arttı biraz. Gün içinde kasıklarım ağrıyordu sadece. Belimde herhangi bir ağrı hissetmiyorum ne yapsam bilemedim acile gidip nst mi çektirsem
Bence git acile canım haftan da az değil çünküKasıklarımdan bacaklarıma doğru inen bir ağrım var son yarım saattir arttı biraz. Gün içinde kasıklarım ağrıyordu sadece. Belimde herhangi bir ağrı hissetmiyorum ne yapsam bilemedim acile gidip nst mi çektirsem
Dk sıklıgına bak canım düzenliyse git mutlakaKasıklarımdan bacaklarıma doğru inen bir ağrım var son yarım saattir arttı biraz. Gün içinde kasıklarım ağrıyordu sadece. Belimde herhangi bir ağrı hissetmiyorum ne yapsam bilemedim acile gidip nst mi çektirsem
Dk aralıklarınız sabitse gidin mutlakaBen de aynı şeyi yaşadığım için foruma bakıyorduk tam. İlk kez bu kadar sık aralıklarla kasığıma sancı giriyor. Bunun için acile gidilir mi bilemedim. Kontrolüm cumartesi günü.
Aynıları bende de var canım hiç sorma benimki iki gün önce 3700 dü doğuma daha bir hafta var 4 kilonun üzerine çıkabilir dedi. Şekerim de normal 125 in üstüne çıkmıyor tokluk ben zayıfladım ama bebiş neden bu kadar büyüyor bilemiyorum doğum kaçıncı haftada oluyor sizinBugün 3600. 4 gün sonra doğum var, daha kilo alır mı diye sordum, makineye göre yanılma payı da da var 3500 3600 gibi doğacağını söyledi. Ben de zorlanıyorum. Bel kalça ağrısı çok. Bir markete girsem 15 20 dk dan fazla yürüyemiyorum. Kalçam yerinden çıkmış gibi oluyor basamıyorum. Evi temizlemeye kadın geldi doğum öncesi son temizliğimi yaptı. Bir kuaför işim kaldıkuaför bile iş gibi geliyor. Giyinip çıkmak zor, eğilemiyorum, ayağımı kaldırıp don giyemiyorum
Salı gün tam 37 girinceHarim senin ne zaman randevun
Salı gün tam 37 girince
Ay arka arkaya gün alacağız ben de aşırı heyecanlıyımPazartesi günüde ben gidip gün alicam çok heyecanlı
Hayırlısıyla inşallah kuzu vallahiAy arka arkaya gün alacağız ben de aşırı heyecanlıyımtüm kıyafet işi bitti bakıyorum gözüme çok az geliyor ama neyse aldığım bir pijama uzun onu kestirip bu hafta sonu valizi de kapatıyorum artık geriye gün gelip kavuşmak kaldı
Bende var öyle bir ağrıBenzer canım. Belden kasıklara dogru pik yapıp azalan sonra belli bir süre sonra yine aynı şekilde olan agrı sancıdır
Doğum gelmiş olabilir mi canım git çok uzak değilse için rahat ederKasıklarımdan bacaklarıma doğru inen bir ağrım var son yarım saattir arttı biraz. Gün içinde kasıklarım ağrıyordu sadece. Belimde herhangi bir ağrı hissetmiyorum ne yapsam bilemedim acile gidip nst mi çektirsem
Yaa haftan dolmamış ama dinlenme ve yurumeyle geçmiyorsa bi git canım sen deBende var öyle bir ağrı
Bende belden kasıklara iniyordu zaten ağrıdan duramıyordum kıvranıyordum nefesim kesiliyordu hep diyorlardı doğum sancısını anlarsın diye doğru diyorlar herkeste farklı tabi ama şimdi anlıyorum boşuna gittiğim zamanlarda olmuş eğer sürekli tuvalete çıkma hissi falan varsa sancıların düzenliyse olabilir CanımKasıklarımdan bacaklarıma doğru inen bir ağrım var son yarım saattir arttı biraz. Gün içinde kasıklarım ağrıyordu sadece. Belimde herhangi bir ağrı hissetmiyorum ne yapsam bilemedim acile gidip nst mi çektirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?