2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Hepsi de miadlarını doldurup doğmuşlar maaşallah bu kez de öyle olur inşallah canım

Benim de 3 hafta önde 38+3 te alacak. Sırf yılbası geçsin 2023 cocugu olsun diye bekliyoruz yine de ağrı olur ya da suyun gelirse hemen gel dedi
O da güzel bekler muhtemelen 38+3 çok ileri değil günü bilmek de hem iyi hem kötü benim 11 saat kaldı nasıl geçecek bilmiyorum

otomatik geline çok güldüm sggsgsgshshssh çok yaşa
Bence öyle yap en azından annen gidene kadar hastalık bitmiyor çünkü ne kadar geç olursa o kadar iyi olur canim
Öyle yapayım canım epey aklıma yattı
Oğlunun herşey düzeldi demi değerleri filan Sorun yok?
düzeldi canım çok şükür bu haftaki kontrolde 160 bin çıktı sonraki kontrolü 2 hafta sonraya verdi artık. Böyle az az yükselecekmiş artık inşallah. Normal değerler 150bin-450bin arasında, şimdi alt sınıra yakın olsa da normal sınırlarda olduğu için içimiz rahat epey

Benzer canım. Belden kasıklara dogru pik yapıp azalan sonra belli bir süre sonra yine aynı şekilde olan agrı sancıdır
Kasıklarımdan bacaklarıma doğru inen bir ağrım var son yarım saattir arttı biraz. Gün içinde kasıklarım ağrıyordu sadece. Belimde herhangi bir ağrı hissetmiyorum ne yapsam bilemedim acile gidip nst mi çektirsem

Ben de aynı şeyi yaşadığım için foruma bakıyorduk tam. İlk kez bu kadar sık aralıklarla kasığıma sancı giriyor. Bunun için acile gidilir mi bilemedim. Kontrolüm cumartesi günü.

Dk sıklıgına bak canım düzenliyse git mutlaka

Aynıları bende de var canım hiç sorma benimki iki gün önce 3700 dü doğuma daha bir hafta var 4 kilonun üzerine çıkabilir dedi. Şekerim de normal 125 in üstüne çıkmıyor tokluk ben zayıfladım ama bebiş neden bu kadar büyüyor bilemiyorum doğum kaçıncı haftada oluyor sizin

Pazartesi günüde ben gidip gün alicam çok heyecanlı
Ay arka arkaya gün alacağız ben de aşırı heyecanlıyım tüm kıyafet işi bitti bakıyorum gözüme çok az geliyor ama neyse aldığım bir pijama uzun onu kestirip bu hafta sonu valizi de kapatıyorum artık geriye gün gelip kavuşmak kaldı

Hayırlısıyla inşallah kuzu vallahi

Kızlar bizim normalde maaşlar asgari ücretten yatıyordu, ben hamile olduğumu öğrendiğim zaman söyledim tam maaştan yatırmaya başlamışlardı. Ama son 2 aydır zaten raporluydum işe gidemedim vs derken yıllık brütüm çok düşük çıkıyor öyle olunca da doğum param da çok düşük çıkıyor. 1 aylık rapor param normal maaşımın yarısı kadar ve asgari ücretten bile düşük. Sizce şirkete söyleyip geri kalanını da onların yatırmasını istesen mi? Sonuçta 4 ay ücretli izin değil mi?

Doğum gelmiş olabilir mi canım git çok uzak değilse için rahat eder

Bende belden kasıklara iniyordu zaten ağrıdan duramıyordum kıvranıyordum nefesim kesiliyordu hep diyorlardı doğum sancısını anlarsın diye doğru diyorlar herkeste farklı tabi ama şimdi anlıyorum boşuna gittiğim zamanlarda olmuş eğer sürekli tuvalete çıkma hissi falan varsa sancıların düzenliyse olabilir Canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…