- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #24.181
Valla benim de varKizlar sezaryan sonrasi genelde öksürük mü tutuyor bide sebebi ne yani ameliyathanenin soğuk olmasından kaynaklı mı yoksa narkozmu sebep oluyor
Prebiyotik damlaya başlamadiniz mi canım hem gaz için. Bir doktoruna danissana iyi gelir o bağırsaklarına. Mutlaka sor sen vermezseSağol canım karbonatlı su ile ağzının içini temizledik. Şimdi de kabızlık çıktı galiba kendini sıkıyor yapamıyor bir türlü ek olarak mama veriyoruz. Az kilo almıştı başta.Galiba ondan oldu.Aptamil prematil veriyoruz. Şimdi yavaş yavaş azaltıcaz.
Nasıl yapıyorsun ben hicbirsey yapamam valla öyle zor ki hareket etmek. Zayıfım ama kütük gibi hissediyorum kendimi eğilmek iskenceKızlar pilates topu almıştım, egzersiz yapıyorum bel ağrılarına baya iyi geldi azaldılar.
Eki Görüntüle 3184365
Valla benim minnoş 2500 onu zor tasiyorum Rabbim kolaylik versin zor. Ama güzel olur doğunca tontik tontik ya annesiAynıları bende de var canım hiç sorma benimki iki gün önce 3700 dü doğuma daha bir hafta var 4 kilonun üzerine çıkabilir dedi. Şekerim de normal 125 in üstüne çıkmıyor tokluk ben zayıfladım ama bebiş neden bu kadar büyüyor bilemiyorum doğum kaçıncı haftada oluyor sizin
Bende önümüzdeki hafta alıyorumPazartesi günüde ben gidip gün alicam çok heyecanlı
Ben bugün tam 37 yımSalı gün tam 37 girince
Canım maaşın düşük yattığı için, tam yatsaydı sigortadan alman gereken ile aldığın arasında fark oluştuysa komple rapor ücretini aldıktan sonra farkı hesaplat ve talep et kesinlikle. Ben muhasebeciyim eski çalıştığım yerde düşük yatırıyorlardı. Biri rapor aldığında gerçek maaşına göre alması gerekenden, aldığı rapor ücretini çıkarıp farkını finansa söyleyip ödemelerini yaptırıyordum kuruşu kuruşuna. Orda çalıştığım süre boyunca herkesin kıdemini de rapor ücretini de tam almasını sağladım. Hakkını bırakmaKızlar bizim normalde maaşlar asgari ücretten yatıyordu, ben hamile olduğumu öğrendiğim zaman söyledim tam maaştan yatırmaya başlamışlardı. Ama son 2 aydır zaten raporluydum işe gidemedim vs derken yıllık brütüm çok düşük çıkıyor öyle olunca da doğum param da çok düşük çıkıyor. 1 aylık rapor param normal maaşımın yarısı kadar ve asgari ücretten bile düşük. Sizce şirkete söyleyip geri kalanını da onların yatırmasını istesen mi? Sonuçta 4 ay ücretli izin değil mi?
Benim oglan da agustos doğumlu ama uyuyor emmiyor diye agladigim cok oldu benimde. Malum benimki prematüre olunca cabum toparlansin diye emsin isterdim o uyumayı tercih ederdi. Ama ayagini bastirinca kisa süreliğine de olsa uyanirdiVar ya benim oğlan Ağustos doğumluydu cok sicakti zatej zibinla yatıyordu ama asla uyandıramiyorduk. Ayak, burun , soyma asla artik ağlıyordum Tam 1 saat uyandırmaya çalışıyordum. 2 aylık olunca doktor gece kendi uyabincs emsim dedi, en son 10.30 da emiyordu sabah 5 te kalkıyordu
Doguma 4 gün kalmis ne marketiBugün 3600. 4 gün sonra doğum var, daha kilo alır mı diye sordum, makineye göre yanılma payı da da var 3500 3600 gibi doğacağını söyledi. Ben de zorlanıyorum. Bel kalça ağrısı çok. Bir markete girsem 15 20 dk dan fazla yürüyemiyorum. Kalçam yerinden çıkmış gibi oluyor basamıyorum. Evi temizlemeye kadın geldi doğum öncesi son temizliğimi yaptı. Bir kuaför işim kaldıkuaför bile iş gibi geliyor. Giyinip çıkmak zor, eğilemiyorum, ayağımı kaldırıp don giyemiyorum
Gönlünce olur insallahIyi akşamlar kızlar, kontrolden çıktım şimdi 36+3 kilosu 2.8kg. İki hafta sonra gideceğim yine, cerviksi bu sefer ölçmedi, alttan muayene yapıcakmış bir sonraki kontrolde (tam anlamadım detaya girmedim ama sanırım çatı muayenesi gibi birşey, fikrim yok şimdilik). Olursa vajinal doğum istiyorum. Umarim olur ve herşey güzel geçip gider
Nasıl oldun canim .Senin haftan doğuma müsaitmis zaten. Geçmiyor sa mutlaka git doktora.Duzenli agri olmasini bekleme.Kasıklarımdan bacaklarıma doğru inen bir ağrım var son yarım saattir arttı biraz. Gün içinde kasıklarım ağrıyordu sadece. Belimde herhangi bir ağrı hissetmiyorum ne yapsam bilemedim acile gidip nst mi çektirsem
Şeker ölçümü yapmıyorum. Geçen hafta sağlık ocağında izlenim olarak açlık bakıldı 83 çıkmıştı. Dr ne yiyorsan dur biraz demişti. Abur cubur u kestim, yemeği de abartmadan yedim işe yaramamış bebeğin karnı yine büyümüş. Sona doğru hareketler azalır diye okuyorum, aksine daha cok hareketli ve daha güçlü vuruşları var. Sizinle aynı 38+3 te doğum olacak, beklerse inşallah. Senin bebiş daha büyükmüş, cumaya kadar niye bekleyecek ki 2,3 ocak gibi alsınAynıları bende de var canım hiç sorma benimki iki gün önce 3700 dü doğuma daha bir hafta var 4 kilonun üzerine çıkabilir dedi. Şekerim de normal 125 in üstüne çıkmıyor tokluk ben zayıfladım ama bebiş neden bu kadar büyüyor bilemiyorum doğum kaçıncı haftada oluyor sizin
Evde çok sıkılıyorum, akşamları yürüyüş e markete giriyorum. Doğurunca uzun süre evde kalacağız diye her akşam 20 dk bile olsa yürüdüm dışarıda. Ödem de olmadı şükür. Ben de kilo almadım. Bacak kol vs ince. Ama göbek çok büyüdü. Son haftalar zaman geçmiyormuş. Göğüs kafesine vurması çok acıtıyor. Özellikle yan yatınca.Doguma 4 gün kalmis ne marketiValla bende düşünüyorum simdiden boyleysem son haftalar ne yaparim.gorenler cok sismemissin diyor ama sen birde icimi gor diyorum bacaklari dayadi gogus kemigime kazık gibi hissediyorum kendimi egilmek cok zor
Gönlünce olur insallah
Evet raporluyken de hep düşük aldım zaten. Peki doğum parası için son 3 ayın maaşıyla hesaplıyorlar ya, bende son 2 ay zaten hep raporluydum sence o yüzden itiraz edebilirler mi?Canım maaşın düşük yattığı için, tam yatsaydı sigortadan alman gereken ile aldığın arasında fark oluştuysa komple rapor ücretini aldıktan sonra farkı hesaplat ve talep et kesinlikle. Ben muhasebeciyim eski çalıştığım yerde düşük yatırıyorlardı. Biri rapor aldığında gerçek maaşına göre alması gerekenden, aldığı rapor ücretini çıkarıp farkını finansa söyleyip ödemelerini yaptırıyordum kuruşu kuruşuna. Orda çalıştığım süre boyunca herkesin kıdemini de rapor ücretini de tam almasını sağladım. Hakkını bırakma
Ben kilo aldim canim 14 kilo..ama tum vücudum aldi sadece göbekden almadim. O yuzden karnin cok şişmemiş diyorlar ama cok agirlstim zorlanıyorum ☺ olcak artık son haftalar.Evde çok sıkılıyorum, akşamları yürüyüş e markete giriyorum. Doğurunca uzun süre evde kalacağız diye her akşam 20 dk bile olsa yürüdüm dışarıda. Ödem de olmadı şükür. Ben de kilo almadım. Bacak kol vs ince. Ama göbek çok büyüdü. Son haftalar zaman geçmiyormuş. Göğüs kafesine vurması çok acıtıyor. Özellikle yan yatınca.
Farklı nedenlerden cumayı bekliyoruz aslında bence de cuma çok geç gibi hızla büyümeye devam ediyor dediğiniz gibi vurunca canımı yakıyor az kaldı dayanalım en zoru gece uykusu her yerim uyuşuyor çok yoruluyorumŞeker ölçümü yapmıyorum. Geçen hafta sağlık ocağında izlenim olarak açlık bakıldı 83 çıkmıştı. Dr ne yiyorsan dur biraz demişti. Abur cubur u kestim, yemeği de abartmadan yedim işe yaramamış bebeğin karnı yine büyümüş. Sona doğru hareketler azalır diye okuyorum, aksine daha cok hareketli ve daha güçlü vuruşları var. Sizinle aynı 38+3 te doğum olacak, beklerse inşallah. Senin bebiş daha büyükmüş, cumaya kadar niye bekleyecek ki 2,3 ocak gibi alsın
tontiş bebeğin de farklı zorlukları var canım hiç aç kalmaması gerek şekeri hemen düşüyor sütüm olacak mı yetecek mi kaygıları var şimdiden sağlıklı olsunlar da canım hiç önemli değil gerisiValla benim minnoş 2500 onu zor tasiyorum Rabbim kolaylik versin zor. Ama güzel olur doğunca tontik tontik ya annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?