2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
benimde öyle göbeğim dünyayı ele geçirecek modda. göğüs kafesine vurunca çok acıtıyor kilosu fazla vurma gücü de çok bazen çok can yakıyor

benimde öyle göbeğim dünyayı ele geçirecek modda. göğüs kafesine vurunca çok acıtıyor kilosu fazla vurma gücü de çok bazen çok can yakıyor
10 gün önce nişan gelmişti. Tuvalete çıktıkça geldi. Renksiz yapışkan sümük gibi. Bugün yataktan kalkınca lap diye kalıp halinde düştü. Baktım 'mukus tıkacı' ile aynı şey. Sen de böyle birşey ile karşılaştı mı. Hergün bugün doğuracam sanırım diye yatıp kalkıyorum. Tüp bebek annelerinde mi birşey var anlayamadım. Bebekler hep önde gidiyor

Ben ilk doğumumu mukus düştükten 2 gün sonra yapmıştım canım

son dönemde vajinal akıntının fazla olması normal bende de mukus kıvamına yakın akıntı geliyor ama bunlar nişan değil nişan kırmızı renge yakın olur ordan anlayabiliriz. Tüp bebekler hormonlu oluyor sanırım genelde hep önden ve büyük gidiyor en başından beri öyleydi benim hep bir hafta öndeydi sonra ara iyice açıldı.

Kızlar kendimce yapmış olduğum valizi yazıyorum
Kendim için
Havlu
Alt üst iki tane pijama takımı
2 tane sadece alt pijama (belki gerek kalmaz ama eve yakın değilim, kanama olur kirlenir belli mi olur)
Sezeryan olacağım ama elbise tarzı birşey almadım arkadaşlarım beli yüksek pijama ile sorun yaşamadı.
Bir hırka bir yelek, terlik
Çıkış için kıyafet ve iç çamaşırı
Depend
Diş fırçası, macun, göğüs ucu kremi, kalkan(bunları kullanma fırsatı bulan arkadaş görmedim yalan yok bir günlük kalmada ama işte uzak olunca ne olur ne olmaz korkusu, dişimi fırçalarım ama bak o ayrı )
Kağıt havlu, nescafe

Minik kıza
Müslin, penye ve kalın olmak üzere 3 battaniye
İlk giymesi için takımı yanına ek çorap
2 tane alt üst takım, 2 yedek zıbın, 2 ağız mendili, 2 çorap, 1 yelek
Bezi ve ıslak mendili
Çöp poşeti
Kaşık biberon lazım olursa diye

Eşime de minik bir sırt çantası hep bir eksik var hissi ile valizi arada turluyorum bakalım

Nasıl yapıyorsun ben hicbirsey yapamam valla öyle zor ki hareket etmek. Zayıfım ama kütük gibi hissediyorum kendimi eğilmek iskence
Üstüne oturunca rahatlık geliyor, netten bakıyorum hareketleri sadece üstüne oturarak yapıyorum yapabildiğim hareketleri, mesela eğilmiyorum düşerim karnımın üzerine diye çünkü dizlerimden ameliyat geçirdim, pek sağlam değiller çabuk acıyorlar, bu yüzden sadece topa oturup zor değil bele iyi geldi. Birde benim için zor olan koltuğa oturup kalkmak L şeklinde koltuğa köşesine oturunca oradan çıkabilmek bir işkence sağ sol yuvarlanıp çıkıyorum o zaman ben kendimi top gibi hissediyorum

Biberonu söyledim ama Kayınvalidem ve annem yanımda asla müsaade etmiyorlar tekrar meme almaz diye ben de öyle olur diye ses etmedim. Ama onlar gidince biberon da emzik de deneyeceğim.
Canım doğru söylemişler. Gebe okulunda da aynı şeyi söylediler. Ayrıca vermen gerekiyorsa çay kaşığı veya şırıngada vermek gerekiyormuş. Biberon meme reddine neden olur dediler

Canım ben birazdan çıkıp eczaneden mama alacağım bu yüzden süt gelmezse çoook perişan oluyor ileriki süreçte hem anne hem bebek önce emziririm bir kaç kez sonra çok az mama veririm mecburen,

aptamil in kolay sindirilen maması vardı tam hatırlayamadım adını ama ona bakacağım ilk etapta,mama alan vardı sanırım topikte hangi marka aldınız kızlar?

Nst sancı çıkmadı çamaşırımda ara ara ıslaklık oluyordu onu sordum suyun iyi o ileri gebelik haftasında normal tutamayacak şekilde olmadıkça sıkıntı değil dedi yüzünü göremedim 2750 gr olmuş prensesim bir sonraki kontrol 15 ocak dedi o zamana kadar doğurmam inşallah

aptamil in kolay sindirilen maması vardı tam hatırlayamadım adını ama ona bakacağım ilk etapta,mama alan vardı sanırım topikte hangi marka aldınız kızlar?
ben de mama aldım canım vericem gece mutlaka vericem hipoglisemiye girmesinden iyidir. aptamil aldım ben de ama hip i de iyi diyorlar bilgin olsun şeker sorunu olan annelerin sonrasında bebeklerinin aç kalmaması gerekiyor sarılık bizim için daha büyük bir risk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…