- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #24.201
benimde öyle göbeğim dünyayı ele geçirecek modda. göğüs kafesine vurunca çok acıtıyor kilosu fazla vurma gücü de çok bazen çok can yakıyorEvde çok sıkılıyorum, akşamları yürüyüş e markete giriyorum. Doğurunca uzun süre evde kalacağız diye her akşam 20 dk bile olsa yürüdüm dışarıda. Ödem de olmadı şükür. Ben de kilo almadım. Bacak kol vs ince. Ama göbek çok büyüdü. Son haftalar zaman geçmiyormuş. Göğüs kafesine vurması çok acıtıyor. Özellikle yan yatınca.
10 gün önce nişan gelmişti. Tuvalete çıktıkça geldi. Renksiz yapışkan sümük gibi. Bugün yataktan kalkınca lap diye kalıp halinde düştü. Baktım 'mukus tıkacı' ile aynı şey. Sen de böyle birşey ile karşılaştı mı. Hergün bugün doğuracam sanırım diye yatıp kalkıyorum. Tüp bebek annelerinde mi birşey var anlayamadım. Bebekler hep önde gidiyorbenimde öyle göbeğim dünyayı ele geçirecek modda. göğüs kafesine vurunca çok acıtıyor kilosu fazla vurma gücü de çok bazen çok can yakıyor
Ben ilk doğumumu mukus düştükten 2 gün sonra yapmıştım canım10 gün önce nişan gelmişti. Tuvalete çıktıkça geldi. Renksiz yapışkan sümük gibi. Bugün yataktan kalkınca lap diye kalıp halinde düştü. Baktım 'mukus tıkacı' ile aynı şey. Sen de böyle birşey ile karşılaştı mı. Hergün bugün doğuracam sanırım diye yatıp kalkıyorum. Tüp bebek annelerinde mi birşey var anlayamadım. Bebekler hep önde gidiyor
son dönemde vajinal akıntının fazla olması normal bende de mukus kıvamına yakın akıntı geliyor ama bunlar nişan değil nişan kırmızı renge yakın olur ordan anlayabiliriz. Tüp bebekler hormonlu oluyor sanırım genelde hep önden ve büyük gidiyor en başından beri öyleydi benim hep bir hafta öndeydi sonra ara iyice açıldı.10 gün önce nişan gelmişti. Tuvalete çıktıkça geldi. Renksiz yapışkan sümük gibi. Bugün yataktan kalkınca lap diye kalıp halinde düştü. Baktım 'mukus tıkacı' ile aynı şey. Sen de böyle birşey ile karşılaştı mı. Hergün bugün doğuracam sanırım diye yatıp kalkıyorum. Tüp bebek annelerinde mi birşey var anlayamadım. Bebekler hep önde gidiyor
Üstüne oturunca rahatlık geliyor, netten bakıyorum hareketleri sadece üstüne oturarak yapıyorum yapabildiğim hareketleri, mesela eğilmiyorum düşerim karnımın üzerine diye çünkü dizlerimden ameliyat geçirdim, pek sağlam değiller çabuk acıyorlar, bu yüzden sadece topa oturup zor değil bele iyi geldi. Birde benim için zor olan koltuğa oturup kalkmakNasıl yapıyorsun ben hicbirsey yapamam valla öyle zor ki hareket etmek. Zayıfım ama kütük gibi hissediyorum kendimi eğilmek iskence
Normal mi yaptın o zaman, internette okuduğuma göre kiminin 2 gün, kiminin 2 hafta bekliyormuş. Benim minik 3 gün daha beklese yeterBen ilk doğumumu mukus düştükten 2 gün sonra yapmıştım canım
Normal doğum yapmıştım bunda da 38i göreyim yeter diyorumNormal mi yaptın o zaman, internette okuduğuma göre kiminin 2 gün, kiminin 2 hafta bekliyormuş. Benim minik 3 gün daha beklese yeter
Vay arkadas ya ben dun 120 tlye yaptirdim ona da sukur ettim vallaİlk nst için makinaya bağlandım bizim hastanede 8 TL ekstra ödemesi çıktı sadece A Aklimtrakyada
Canım doğru söylemişler. Gebe okulunda da aynı şeyi söylediler. Ayrıca vermen gerekiyorsa çay kaşığı veya şırıngada vermek gerekiyormuş. Biberon meme reddine neden olur dedilerBiberonu söyledim ama Kayınvalidem ve annem yanımda asla müsaade etmiyorlar tekrar meme almaz diye ben de öyle olur diye ses etmedim. Ama onlar gidince biberon da emzik de deneyeceğim.
Meme reddi olmayanlar da varmış ama işte riske atmak istemedim. Sonra bir sürü laf ederlerCanım doğru söylemişler. Gebe okulunda da aynı şeyi söylediler. Ayrıca vermen gerekiyorsa çay kaşığı veya şırıngada vermek gerekiyormuş. Biberon meme reddine neden olur dediler
Canım ben birazdan çıkıp eczaneden mama alacağım bu yüzden süt gelmezse çoook perişan oluyor ileriki süreçte hem anne hem bebek önce emziririm bir kaç kez sonra çok az mama veririm mecburen,tontiş bebeğin de farklı zorlukları var canım hiç aç kalmaması gerek şekeri hemen düşüyor sütüm olacak mı yetecek mi kaygıları var şimdiden sağlıklı olsunlar da canım hiç önemli değil gerisi
Sma optipro 400 aldım. Ama hastanede süt gelmezse hemşireler hazırlayıp veriyormuş, yine de valize koydumaptamil in kolay sindirilen maması vardı tam hatırlayamadım adını ama ona bakacağım ilk etapta,mama alan vardı sanırım topikte hangi marka aldınız kızlar?
ben de mama aldım canım vericem gece mutlaka vericem hipoglisemiye girmesinden iyidir. aptamil aldım ben de ama hip i de iyi diyorlar bilgin olsun şeker sorunu olan annelerin sonrasında bebeklerinin aç kalmaması gerekiyor sarılık bizim için daha büyük bir riskaptamil in kolay sindirilen maması vardı tam hatırlayamadım adını ama ona bakacağım ilk etapta,mama alan vardı sanırım topikte hangi marka aldınız kızlar?
Aynen canım. Ben de kullanacaktım ama riske atmam artıkMeme reddi olmayanlar da varmış ama işte riske atmak istemedim. Sonra bir sürü laf ederler
Sma aldım canım. Oglumda da sutum azdı sonrasında ona devam etmiştim memnunduk.aptamil in kolay sindirilen maması vardı tam hatırlayamadım adını ama ona bakacağım ilk etapta,mama alan vardı sanırım topikte hangi marka aldınız kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?