2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar bugün bizimde doktor kontrolümüz vardı. Bizimde sezeryan günümüz belli oldu 6 Ocak. Doktor 37+2de alacak Allah kısmet ederse. Benim tansiyon stabil olmadığı için doktorum riske atmak istemiyor ani tansiyon yükselmesine karşı. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.

Doktorun ne dedi canım bu nişan durumuna
Bende aynı bunları koyucam sadece kalkan krem falan hiçbişey almadım ihtiyaç olursa alıcam
Canım devlete mi gidiyorsun, bende en son 35. Haftamda kontrole gittim bidaha 37 de çağırdı 2 hafta sonraya burda görüyorum sık sık gidiyor herkes, diyorum devlette böyle herhalde

O kalkan o esnada fırsat olup kullanılmaz bence zaten ilk gün, ben kıyafetlerden de adım kadar eminim elimizi sürmeden getirdiğimiz olacak ama uzak olunca yer insan acaba diyor benim arkadaşım aslanlar gibi bir poşet ile gidip dönmüştü yaa

Özel hastane bende artık haftada 1 olur ikinci bebek sonuçta dedim ama 15 ocakta gel dedi

Aynen banada öyle geliyor ama yanımızda bulunmasının zararı yok bidaha git gel uğraşmayız
Özel hastane bende artık haftada 1 olur ikinci bebek sonuçta dedim ama 15 ocakta gel dedi
Herhalde bi sıkıntı görmedikleri için böyle çağırıyorlar.. beni nst ye de bağlattırmadı henüz.. sen girdin mi hiç nst ye

İlk defa bu gün girdim hiç sancı çıkmadı ona göre gün verdi canım

Suyuma ve Rahim uzunluğuma baktı, sorun yokmuş. Sezeryan için belirlediğimiz güne dayanacak inşallah, eğer çok sancı olur ya da su gelirse direk hastaneye gel dedi.
Hadi bakalım hayırlı zamanda gelsin inşallah
İlk defa bu gün girdim hiç sancı çıkmadı ona göre gün verdi canım
Belki benden de önümüzdeki kontrole gidince ister..

Aynı ben koltuğun köşesine girdim mi çıkamıyorum resmen ama en rahatta orda oturuyorum bitarafa karnımı bitarafa belimi yasliyorum yastıklarla diye

Hayrli olsun.insallah sag salim kucağınıza alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…