- 28 Ekim 2021
- 1.191
- 1.224
- 63
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #24.221
Doktorun ne dedi canım bu nişan durumuna10 gün önce nişan gelmişti. Tuvalete çıktıkça geldi. Renksiz yapışkan sümük gibi. Bugün yataktan kalkınca lap diye kalıp halinde düştü. Baktım 'mukus tıkacı' ile aynı şey. Sen de böyle birşey ile karşılaştı mı. Hergün bugün doğuracam sanırım diye yatıp kalkıyorum. Tüp bebek annelerinde mi birşey var anlayamadım. Bebekler hep önde gidiyor
Bende aynı bunları koyucam sadece kalkan krem falan hiçbişey almadım ihtiyaç olursa alıcamKızlar kendimce yapmış olduğum valizi yazıyorum
Kendim için
Havlu
Alt üst iki tane pijama takımı
2 tane sadece alt pijama (belki gerek kalmaz ama eve yakın değilim, kanama olur kirlenir belli mi olur)
Sezeryan olacağım ama elbise tarzı birşey almadım arkadaşlarım beli yüksek pijama ile sorun yaşamadı.
Bir hırka bir yelek, terlik
Çıkış için kıyafet ve iç çamaşırı
Depend
Diş fırçası, macun, göğüs ucu kremi, kalkan(bunları kullanma fırsatı bulan arkadaş görmedim yalan yok bir günlük kalmada ama işte uzak olunca ne olur ne olmaz korkusu, dişimi fırçalarım ama bak o ayrı )
Kağıt havlu, nescafe
Minik kıza
Müslin, penye ve kalın olmak üzere 3 battaniye
İlk giymesi için takımı yanına ek çorap
2 tane alt üst takım, 2 yedek zıbın, 2 ağız mendili, 2 çorap, 1 yelek
Bezi ve ıslak mendili
Çöp poşeti
Kaşık biberon lazım olursa diye
Eşime de minik bir sırt çantasıhep bir eksik var hissi ile valizi arada turluyorum bakalım
Canım devlete mi gidiyorsun, bende en son 35. Haftamda kontrole gittim bidaha 37 de çağırdı 2 hafta sonrayaNst sancı çıkmadı çamaşırımda ara ara ıslaklık oluyordu onu sordum suyun iyi o ileri gebelik haftasında normal tutamayacak şekilde olmadıkça sıkıntı değil dedi yüzünü göremedim 2750 gr olmuş prensesim bir sonraki kontrol 15 ocak dedi o zamana kadar doğurmam inşallah
O kalkan o esnada fırsat olup kullanılmaz bence zaten ilk gün, ben kıyafetlerden de adım kadar eminim elimizi sürmeden getirdiğimiz olacak ama uzak olunca yer insan acaba diyorDoktorun ne dedi canım bu nişan durumuna
Bende aynı bunları koyucam sadece kalkan krem falan hiçbişey almadım ihtiyaç olursa alıcam
Canım devlete mi gidiyorsun, bende en son 35. Haftamda kontrole gittim bidaha 37 de çağırdı 2 hafta sonrayaburda görüyorum sık sık gidiyor herkes, diyorum devlette böyle herhalde
Özel hastane bende artık haftada 1 olur ikinci bebek sonuçta dedim ama 15 ocakta gel dediDoktorun ne dedi canım bu nişan durumuna
Bende aynı bunları koyucam sadece kalkan krem falan hiçbişey almadım ihtiyaç olursa alıcam
Canım devlete mi gidiyorsun, bende en son 35. Haftamda kontrole gittim bidaha 37 de çağırdı 2 hafta sonrayaburda görüyorum sık sık gidiyor herkes, diyorum devlette böyle herhalde
Aynen banada öyle geliyor ama yanımızda bulunmasının zararı yok bidaha git gel uğraşmayızO kalkan o esnada fırsat olup kullanılmaz bence zaten ilk gün, ben kıyafetlerden de adım kadar eminim elimizi sürmeden getirdiğimiz olacak ama uzak olunca yer insan acaba diyorbenim arkadaşım aslanlar gibi bir poşet ile gidip dönmüştü yaa
Herhalde bi sıkıntı görmedikleri için böyle çağırıyorlar.. beni nst ye de bağlattırmadı henüz.. sen girdin mi hiç nst yeÖzel hastane bende artık haftada 1 olur ikinci bebek sonuçta dedim ama 15 ocakta gel dedi
Suyuma ve Rahim uzunluğuma baktı, sorun yokmuş. Sezeryan için belirlediğimiz güne dayanacak inşallah, eğer çok sancı olur ya da su gelirse direk hastaneye gel dedi.Doktorun ne dedi canım bu nişan durumuna
İlk defa bu gün girdim hiç sancı çıkmadı ona göre gün verdi canımAynen banada öyle geliyor ama yanımızda bulunmasının zararı yok bidaha git gel uğraşmayız
Herhalde bi sıkıntı görmedikleri için böyle çağırıyorlar.. beni nst ye de bağlattırmadı henüz.. sen girdin mi hiç nst ye
Hadi bakalım hayırlı zamanda gelsin inşallahSuyuma ve Rahim uzunluğuma baktı, sorun yokmuş. Sezeryan için belirlediğimiz güne dayanacak inşallah, eğer çok sancı olur ya da su gelirse direk hastaneye gel dedi.
Belki benden de önümüzdeki kontrole gidince ister..İlk defa bu gün girdim hiç sancı çıkmadı ona göre gün verdi canım
Aynı benÜstüne oturunca rahatlık geliyor, netten bakıyorum hareketleri sadece üstüne oturarak yapıyorum yapabildiğim hareketleri, mesela eğilmiyorum düşerim karnımın üzerine diye çünkü dizlerimden ameliyat geçirdim, pek sağlam değiller çabuk acıyorlar, bu yüzden sadece topa oturup zor değil bele iyi geldi. Birde benim için zor olan koltuğa oturup kalkmakL şeklinde koltuğa köşesine oturunca oradan çıkabilmek bir işkence sağ sol yuvarlanıp çıkıyorum o zaman ben kendimi top gibi hissediyorum
Hayırlı olsun kaç kilo dogduKizlar bizim doğumunun oldu, 37 +2 hayırlısı sizlere de
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallahKizlar bizim doğumunun oldu, 37 +2 hayırlısı sizlere de
Hayrli olsun.insallah sag salim kucağınıza alırsınız.Kızlar bugün bizimde doktor kontrolümüz vardı. Bizimde sezeryan günümüz belli oldu 6 Ocak. Doktor 37+2de alacak Allah kısmet ederse. Benim tansiyon stabil olmadığı için doktorum riske atmak istemiyor ani tansiyon yükselmesine karşı. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
Aptamil prematil almıştık gaz yapıyor canım yani bize yapti simdi sma comfort aldim cok sukur rahatladıkaptamil in kolay sindirilen maması vardı tam hatırlayamadım adını ama ona bakacağım ilk etapta,mama alan vardı sanırım topikte hangi marka aldınız kızlar?
Ohhh sefan olsunnnnKızlar yarı kırkımız olunca attim kendimi bugun kuaföre . Bebisi babaannesine emanet ettik esimle bi dolandim alisveris yaptim sokakta kalabaliga karistim . Saclarimi kestirdim biraz ceki duzen verdim kendime birde yakinlarda boyatirsam
Allah analı babalı büyütsünKizlar bizim doğumunun oldu, 37 +2 hayırlısı sizlere de
Amin çok teşekkür ederim. Hepimiz yavrularımızı sağ salim kucağımıza alalım inşallah.Hayrli olsun.insallah sag salim kucağınıza alırsınız.
2500 gr oldu, çok kıyafet de almayın tavsiyem hepsi giyilmiyor, birer takim kendinize ve bebege yeterli, 1 gece kaldık hastanedeHayırlı olsun kaç kilo dogdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?