- 3 Temmuz 2022
- 123
- 110
- 23
- 41
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #24.241
Sezaryen oldu canım, 2500 gr hareketleri yavaşladı icin dr almaya karar verdi, çok şükür evdeyizGözünüz aydın sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah
Normal mi oldu? Toparlaninca detayları bekliyoruz inşallah
Gecmis olsun tekrar. Sağ salim evinize gelmişsiniz ya şükür bundan sonrası emdi uyudu telaslari. Darısı başımızaSezaryen oldu canım, 2500 gr hareketleri yavaşladı icin dr almaya karar verdi, çok şükür evdeyiz
Hayırlı uğurlu olsun güle güle büyüsün inşallah2500 gr oldu, çok kıyafet de almayın tavsiyem hepsi giyilmiyor, birer takim kendinize ve bebege yeterli, 1 gece kaldık hastanede
Gözünüzaydın Allah analı babalı büyütsün inşallah2500 gr oldu, çok kıyafet de almayın tavsiyem hepsi giyilmiyor, birer takim kendinize ve bebege yeterli, 1 gece kaldık hastanede
İlk doğumum zorunlu sezeryan genel anesteziydi.. Tamamen uyuyorsunuz uyandığınızda bebeğinizi ten temasına getiriyorlar ve emziriyorsunuz o acılara rağmen güzel bir his :) ben uyanınca dikiş yerimde aşırı ağrım olmuştu ağrı kesiciden sonra geçiyor ama ve bol bol sıvı tüketin kayısı hoşafı bulundurun kayısı çayı içiyordum gaz ve wc sorununa yardımcı oluyor ve bol bol yürüyün ilk kalktığınız zaman inanılmaz acı oluyor dikişler patlicakmış hissi oluyor hemşire ona aldanma diyerek yürü demişti açıkçası ne kadar çok yürürseniz o kadar cabuk iyileşirsiniz.. Genel anestezinin güzel yanı böyle uyanınca uykunuzu almış oluyorsunuz dinç oluyorsunuz bende öyle olmuştu.. Sağlıcakla kucağınıza alınMerhaba sevgili anneler.
Aralık grubuna katılmıştım ama 40.haftamızdayız bebiş gelmedi. Bugün Nst miz iyiydi ama hareketlerimiz yavaşladığı için doktor p.tesiye kadar bekleyip p.tesi sezeryana alalım dedi. Daha öncede plesenta ile ilgili sıkıntımız vardı riske atmayalım dedi.
Size sormak istediğim genel anestezi olmak istiyorum daha önce tecrübe etmiş annelerim varsa tavsiyeleri var mı öncesinde sonrasında neler yapmalıyım biraz stres bastı heyecan korku sizinle rahatlamak istedim inşallah rahatsız etmemteşekkür ederim.
Teşekkür ederimİlk doğumum zorunlu sezeryan genel anesteziydi.. Tamamen uyuyorsunuz uyandığınızda bebeğinizi ten temasına getiriyorlar ve emziriyorsunuz o acılara rağmen güzel bir his :) ben uyanınca dikiş yerimde aşırı ağrım olmuştu ağrı kesiciden sonra geçiyor ama ve bol bol sıvı tüketin kayısı hoşafı bulundurun kayısı çayı içiyordum gaz ve wc sorununa yardımcı oluyor ve bol bol yürüyün ilk kalktığınız zaman inanılmaz acı oluyor dikişler patlicakmış hissi oluyor hemşire ona aldanma diyerek yürü demişti açıkçası ne kadar çok yürürseniz o kadar cabuk iyileşirsiniz.. Genel anestezinin güzel yanı böyle uyanınca uykunuzu almış oluyorsunuz dinç oluyorsunuz bende öyle olmuştu.. Sağlıcakla kucağınıza alın
Uyanmaya yakın diye bişi yok kiTeşekkür ederimuyanmaya yakın ağrı kesici isteyemiyormuyuz herkes ilk uyandığında ağrıdan bahsetmiş
Normal bir şey yaşamışsın, stres olursun tabi. Sanırım sona doğru ağlama daha fazla oluyor. Gebelik boyunca duygusal değildim, son 2 haftam herşeye alınıp ağlama ile bitiyorOff kızlar aksam aksam adrenalin yasadıkavm ye gitmiştik oğluma kitap alalım diye. Cüzdanımı düşürmüşüm. Arabaya gelince fark ettik ben direk panik tabi bankaları arayım falan diye basladım ağlamaya. Eşim güvenliklere sormaya gitti. Birisi bulmus bırakmıs onlara allahtan. Bi de rahatlama aglaması yasadım şimdi eve geldik ama stresten kaskatı oldu karnım
Gözünüz aydın sağlıkla buyusun insallah.Sezaryen oldu canım, 2500 gr hareketleri yavaşladı icin dr almaya karar verdi, çok şükür evdeyiz
Son günlerime gelmedim ama sabırsızlıktan artık doğurmak istiyorum sonra da gününü beklesin en doğru zamanda gelsin diye dua ediyorumNasilsiniizzz son günlerin telaşı orayı topla burayı temizle derken okuyamiyorum hiç
Son günlerine gelip de dogurmayan doguramayan var mihızlandırmak için bir şeyler yapıyor musunuz merak ettim bizde hala tık yok
Bence şansın varsa vucudun uygunsa firsati kacirma canimSon günlerime gelmedim ama sabırsızlıktan artık doğurmak istiyorum sonra da gününü beklesin en doğru zamanda gelsin diye dua ediyorumnormal doğuma ikna olmuştum bazen şeytan diyor planlı sezeryan olsun günü saati belli gelsin bebiş 10 güne sonra da normal doğum şansım varsa kaçırmak da istemiyorum sonra da ya 42 ye kadar uzarsa diye düşünüyorum kafalar karışık yani
Canim benim ya bugunlere geldik ya insallah gönlündeki gibi olur doğumunKizlar bugün doktor randevumuz vardı çok şükür hersey yolunda kızımın kilosu 3400 çıktı 38+4 deyiz doktorum 1 hafta sonra tekrar gel dedi nst de hiç sancı çıkmadı ama bebeğim doğum pozisyonuna gelmiş dedi dünden beridir zaten alt karnıma sancılar giriyordu bide sürekli tuvaletteyim normal doğum istediğimi bildiği için onu bekleyeceğiz çok şükür suyunda bir azalma yoktu oyuzden beklecegiz artık kızımın canı ne zamn isterse. Bugün kızıma bakarken okadar duygulandimki çıkışta ağladım hatta kızım hayal ettiğimden daha güzeldiartık gelsin diye daha da sabırsızlanıyorum
Hareketleri azalmadı almak istemedi bekliyoruz ama ben tabi çok tedirginim az bi su var dedi her gün gidiyorum bitene kadar tutacakAma en azından tedbir alması çok iyi bence suyu azalmış ya hareketleri de azaldı mı peki
Çatı muayenesi olmadım hiç sanırım doğum başlayınca yapılacakBence şansın varsa vucudun uygunsa firsati kacirma canim
Benim her türlü uygun degildi
Bebek erken geldi,bebek tersti ve de çatım dardı
Bence yanınıza göğüs kremi alın, göğüs ucu koruyucu da alın. Çünkü hemen acıyor bunlar iyi gelir.Doktorun ne dedi canım bu nişan durumuna
Bende aynı bunları koyucam sadece kalkan krem falan hiçbişey almadım ihtiyaç olursa alıcam
Canım devlete mi gidiyorsun, bende en son 35. Haftamda kontrole gittim bidaha 37 de çağırdı 2 hafta sonrayaburda görüyorum sık sık gidiyor herkes, diyorum devlette böyle herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?