2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bende bugün doktora tüp bebek olduğu için mi önde siye sordum .tam aksine onlar günüyle daha uyumlu dedi ama nedense hep ileridirler burda

Selam kızlar burda alanlar çok oldu sanırım okuduğum kadarıyla .bende kurutma makinesi almaya karar verdim .malum zamlar bir an önce almak istiyorum ama bi sürü marka model var ve hemen karar verebilen biri değilim.siz hangisini aldınız ya da var mı öneri.bugün bi iki mağaza gezeyim dedim bel ağrısından bezdim

İlk doğumdan tecrübeli annelerim bebeğiniz gaz sancısı çekip agladiginda gaz damlası kullandınız mı markası neydi ne önerirsiniz ilk oğlumda hiç kullanmadim akla gelmedi şimdi ikinci gelecek elimde bulunsun istiyorum

Az kaldi Dogunca da cok hizli geçiyor ama
Çatı muayenesi normalde doğumdan önce yapiliyor canim aslinda.37.38 . Haftalarda.

Ay bende öğlen çatlak yoktu. Şimdi oğlum gördü fotosunu cekti baya 3 4 tanede var. 36 .haftamdaydim 38 de doğum olacak, olacak iş miydi
Benimde 3,4 tane oldu canim giderayak ama gobegimin cok altında bikini altında kalacak diye onemsemedim insllah artmaz yukarılara cikmasin da sukur edicem

Canim benim ya bugunlere geldik ya insallah gönlündeki gibi olur doğumun
Doğum icin doktorlrim onerdigi hareketlerden yapıyor musun? Hurma da tüket canim.
Ay hiç deme senle bugünlere geldiğimize binlerce şükürler olsun . Aslında yapmadim hiç bebek ters demişti doktorum bende döneceğini çok zannetmedigim için riske atmak istemedim çünkü yengeminki donmemişti ama yarından basliyixam artık hurmaya da aynı şekilde yarın günde 2 ya da 3 tanesini yemeye basliyicam. Alt taraflara baskı çok var.dedim 2 gündür doguma hazırlaniyot bebek oyuzden dedi doktorum bakalım hayırlısı artık ne zman gelecek hanfendi

Ben geçen sene arçelik 8kg aldım memnunum. Fiyatı çok yüksek olmasaydı Bosh almak istiyordum. Bosh kullanan yakınlarım memnundu, gerek yok diye bekledim fiyat arttı. Bebek gelecek inşallah diyerek geçen sene Arçelik alabildim. Çok büyük rahatlıkmış

Canim ben arcelik kullaniyorum, memnunum. Beko da zaten ayni firma. Her ikisini de oneriyorum. Bu son utu teknolojisi olsnlarfan alabiliyosan memnun kalirsin iki markadan da.

Günaydın kızlar dün sabah kavuştuk biz de
38+0’da spinal sezaryenle doğdu 3440 gram 47 cm bıdık

Gaz çıkaramama harici iyiyim ben de çok şükür
Kayısı, bol su, yürüyüş, merdiven çıkma bana mısın demiyor henüz hiç uyumadım dolanıp duruyorum ama şişme bot gibiyim omuzlarıma kadar gaz doluyum

Yaaa cok sevindim saglikla kavusmaniza Allah anali babali saglikla buyutsun insallh sicak su torbasi kullanmayi deneyebilirsin, faydasini gordunuvsoykiyenler oluyor gaz durumlarinda

Merhabalar bende klomen letu kullandım doktorum iğneye gerek yok çok fazla yumurtalık oluştuğunu söyledi birde progestan ve dostınex kullanıyorum ara ara mide bulantıları yaşıyorum midemde yanmalar kasığımda ağrı oluyor erken gebelik testi yaptım negatif çıktı adetim 9 ocakta geç döllenme ihtimali varmıdır sizce

Kimyon anason karisimi cay ictim ben de , iyi geldi gaz cikarmama

Dogum yapacak hanimlar;

Ekli app bebegin cisini, uykusunu, kilosunu, yemesini takip icin harika bir uygulama ve ucretsiz. Baby tracker diye geciyor. Yoksa Simdiden indirin derim.

Ikincisi, bebegi ilk doğduğu anda sardıkları havlu vs ne ise onu muhafaza edin ve hastaneden çıkarken yanınıza alın. Evde bebek sebepsiz huysuzlandğında ona sarıp sıkı olmayan bir kundak yapıyoruz , kolaylıkla rahatlıyor

Üçüncüsü doğumdan sonra rahmin kendini toparlaması için bol sıvı tüketimi ve her iki saatte bir küçük tuvalete çıkılması çok önemliymiş. Ayrıca günde bir iki fincan aslan pençesi çayı içmek de toparlanmaya iyi geliyormuş.

Dördüncüsü çatlak olmasın diye sürdüğümüz kremleri doğumdan bir süre sonra deri kendini toparlasın diye sürmeye devam etmek gerekiyormuş.

Sorum şu: sezeryan olanlar , gülmek , öksürmek , hapşirmak tam bir kabus hiç bu kadar acı olacağını tahmin etmemiştim. Sizce normal mi ?

Eklentiler

• DAD98A0F-B897-4442-B782-CB7F7DFB296F.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Normal canım, benim 12 gün oldu öksürül ve hapşırınca çok değil ama hala güldüğüm zaman ağrıyor. Geçmeyecek sanıyorsun ama geçiyor

Kızlar ilk hafta 3 paket depend bitirdim, depend bitti kanama da bitti resmen. Çok fazla olunca daha devam eder dedim ama 8 gün sürdü sadece kanamam.

Aynı durumdayım şu an geçen sene eşim alalım dedi hatta gerek yok dedim hatta antalyada ne gerek var bile dedim şimdi bebekde gelince ser topla zor olcak.gözüm Bosch da ama o da uçmuş fiyat.Arçelik den herhangi birini alcam sanırım

Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Darısı biz bekleyenlere olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…