- 12 Şubat 2020
- 1.867
- 2.622
- 83
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #24.281
Peki hangi marka önerirsinBence yanınıza göğüs kremi alın, göğüs ucu koruyucu da alın. Çünkü hemen acıyor bunlar iyi gelir.
Bebeğin zaten sürekli ütüsü de olacak, en azından ser topla yokAynı durumdayım şu an geçen sene eşim alalım dedi hatta gerek yok dedim hatta antalyada ne gerek var bile dedimşimdi bebekde gelince ser topla zor olcak.gözüm Bosch da ama o da uçmuş fiyat.Arçelik den herhangi birini alcam sanırım
Büyük oğlum aşırı gazliydi biogaia iyi geldi bize zaten o bağırsak düzenleyici doğal damla.bide sab simplex var oda baya iyi geleni var. Ama her bebeğe değişiyor iyi gelme durumu. Düzenli kullanım istiyor bideİlk doğumdan tecrübeli annelerim bebeğiniz gaz sancısı çekip agladiginda gaz damlası kullandınız mı markası neydi ne önerirsiniz ilk oğlumda hiç kullanmadim akla gelmedi şimdi ikinci gelecek elimde bulunsun istiyorum
Allah analı babalı büyütsünGünaydın kızlar dün sabah kavuştuk biz de
38+0’da spinal sezaryenle doğdu 3440 gram 47 cm bıdık
Gaz çıkaramama harici iyiyim ben de çok şükür
Kayısı, bol su, yürüyüş, merdiven çıkma bana mısın demiyor henüz hiç uyumadım dolanıp duruyorum ama şişme bot gibiyim omuzlarıma kadar gaz doluyum
Normalde beyaz eşya hemen alamam zaten de bugün yetiştircem inşBebeğin zaten sürekli ütüsü de olacak, en azından ser topla yokprogramlaması da güzel. Bir yere misafirliğe ya da işe giderken kurutmaya atıyorum. Dönüşte katla yerleştir , cok rahat. Çamaşır makinesi üstü uygun yerin varsa yıkandıktan sonra aşağıdan al yukarıya at oluyor. Bugün kampanyaların da son günü. Değerlendirmelisin
Maşallah ya minik iyi doğmuş gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallahGünaydın kızlar dün sabah kavuştuk biz de
Kayısı, bol su, yürüyüş, merdiven çıkma bana mısın demiyor henüz hiç uyumadım dolanıp duruyorum ama şişme bot gibiyim omuzlarıma kadar gaz doluyum
Verdiğin bilgiler için sağol. Birde bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah size de geçmiş olsun.ilk sezeryanimda beni gulduruyorlar diye eşimle ablamı odadan kovardim okadar kötüydü ağrım acım. 2.de okadar olmadı inşallah bunda da daha rahat geçiririm. 1hafta iyileşme süreci oluyor genelde sizin 4gun olmuş galiba. 1-2 güne daha iyi olursunuz az daha sabırDogum yapacak hanimlar;
Ekli app bebegin cisini, uykusunu, kilosunu, yemesini takip icin harika bir uygulama ve ucretsiz. Baby tracker diye geciyor. Yoksa Simdiden indirin derim.
Ikincisi, bebegi ilk doğduğu anda sardıkları havlu vs ne ise onu muhafaza edin ve hastaneden çıkarken yanınıza alın. Evde bebek sebepsiz huysuzlandğında ona sarıp sıkı olmayan bir kundak yapıyoruz , kolaylıkla rahatlıyor
Üçüncüsü doğumdan sonra rahmin kendini toparlaması için bol sıvı tüketimi ve her iki saatte bir küçük tuvalete çıkılması çok önemliymiş. Ayrıca günde bir iki fincan aslan pençesi çayı içmek de toparlanmaya iyi geliyormuş.
Dördüncüsü çatlak olmasın diye sürdüğümüz kremleri doğumdan bir süre sonra deri kendini toparlasın diye sürmeye devam etmek gerekiyormuş.
Sorum şu: sezeryan olanlar , gülmek , öksürmek , hapşirmak tam bir kabus hiç bu kadar acı olacağını tahmin etmemiştim. Sizce normal mi ?
Fotosunu çektimNormalde beyaz eşya hemen alamam zaten de bugün yetiştircem inştam modelini hatırlıyomusun canım.km900 falan gibi
Normalde beyaz eşya hemen alamam zaten de bugün yetiştircem inştam modelini hatırlıyomusun canım.km900 falan gibi
Hastanedeyken incianın kremi bana iyi gelmişti canım. Eve geçince ayva çekirdeği jeline geçtim, başta o da iyiydi sonra göğüslerim iyice yara olmaya başladı. Şimdi hiçbir şey iyi gelmiyorPeki hangi marka önerirsin
arcelik km800 aldım canım cok memnunum. Camaşır makinem de 8 kg ama kurutmaların kazanı daha büyük büyük almana gerek yok yetiyorAynı durumdayım şu an geçen sene eşim alalım dedi hatta gerek yok dedim hatta antalyada ne gerek var bile dedimşimdi bebekde gelince ser topla zor olcak.gözüm Bosch da ama o da uçmuş fiyat.Arçelik den herhangi birini alcam sanırım
Canım benim çok sevindim rabbim hayırlı evlat eylesinGünaydın kızlar dün sabah kavuştuk biz de
Fikir oldu canım çok teşekkürler buna benzer bişey aldım bendeFotosunu çektim
Teşekkürler canım bende bi benzer modelini aldım şimdi .tavsiyeler işe yaradıarcelik km800 aldım canım cok memnunum. Camaşır makinem de 8 kg ama kurutmaların kazanı daha büyük büyük almana gerek yok yetiyor
Gözünüzaydın Allah analı babalı büyütsünGünaydın kızlar dün sabah kavuştuk biz de
Ben Bosch kullanıyorum çok memnunum canim ama dediğiniz gibi fiyatlar uçmuş tabiSelam kızlar burda alanlar çok oldu sanırım okuduğum kadarıyla .bende kurutma makinesi almaya karar verdim .malum zamlar bir an önce almak istiyorum ama bi sürü marka model var ve hemen karar verebilen biri değilim.siz hangisini aldınız ya da var mı öneri.bugün bi iki mağaza gezeyim dedim bel ağrısından bezdim
Eşimin tam olarak planı bu ama oğlanın pek niyeti yokŞimdiden mutlu seneleriniz olsun kızlaraman deyim bu aksam doğuranınız olmasın haberlerde yeni yılın ilk bebeği haberlerine çıkmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?