2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bebeğin zaten sürekli ütüsü de olacak, en azından ser topla yok programlaması da güzel. Bir yere misafirliğe ya da işe giderken kurutmaya atıyorum. Dönüşte katla yerleştir , cok rahat. Çamaşır makinesi üstü uygun yerin varsa yıkandıktan sonra aşağıdan al yukarıya at oluyor. Bugün kampanyaların da son günü. Değerlendirmelisin

Büyük oğlum aşırı gazliydi biogaia iyi geldi bize zaten o bağırsak düzenleyici doğal damla.bide sab simplex var oda baya iyi geleni var. Ama her bebeğe değişiyor iyi gelme durumu. Düzenli kullanım istiyor bide

Allah analı babalı büyütsün

Normalde beyaz eşya hemen alamam zaten de bugün yetiştircem inş tam modelini hatırlıyomusun canım.km900 falan gibi

Maşallah ya minik iyi doğmuş gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah
Sende 1-2 gün sonra çok daha iyi olursun zoru geçmiş nasılsa

Verdiğin bilgiler için sağol. Birde bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah size de geçmiş olsun.ilk sezeryanimda beni gulduruyorlar diye eşimle ablamı odadan kovardim okadar kötüydü ağrım acım. 2.de okadar olmadı inşallah bunda da daha rahat geçiririm. 1hafta iyileşme süreci oluyor genelde sizin 4gun olmuş galiba. 1-2 güne daha iyi olursunuz az daha sabır

Günaydın hanimlar bir süredir bakamadım gruba umarım herkes iyidir. Beni soracak olursanız yuvarlanıp gidiyorum hamileliğin tüm sıkıntılarını buram buram yaşıyorum acillik oluyorum tansiyon yüzünden ama bi tekmesi herşeyi unutturuyor35.haftaya girdim 2500gr olduk. Umarim 37yi görürüz. Herkesin yeni yılını kutlarım. Hepinize sağlık, şans,bol para ve tabi en önemlisi sağlıklı, mutlu bebisler getirsin yeni yıl. Ocak ayı geldi çok heyecanliyim ben de herkese Allahtan kolay doğumlar diliyorum

Eklentiler

• IMG_20221231_113242.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 58
arcelik km800 aldım canım cok memnunum. Camaşır makinem de 8 kg ama kurutmaların kazanı daha büyük büyük almana gerek yok yetiyor

Canım benim çok sevindim rabbim hayırlı evlat eylesin

Gözünüzaydın Allah analı babalı büyütsün

Ben Bosch kullanıyorum çok memnunum canim ama dediğiniz gibi fiyatlar uçmuş tabi

Sabah uyandigimdan beri alt karnimda ağrı var bugün. Arada kasılma oluyor ama düzenli değil sancı gibi değil yani. 1hafta daha sakince dursaydi bizim kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…