2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün canım darısı başımıza

Masallah canim Rabbim saglicakla buyutmeyi nasip etsin uzun bir sure gazman oluyoruz ben bugun korseye basladim esim bi sıkıştırdı gun boyu pat pat gidiyor benden hala

Kızlar ilk hafta 3 paket depend bitirdim, depend bitti kanama da bitti resmen. Çok fazla olunca daha devam eder dedim ama 8 gün sürdü sadece kanamam.
Cok kanama mi oldu ilk hafta? Ben oğlumda hastanede ikinci.gun ped kullanmaya başlamıştım kanamalarmda cok değildi ama az az olsada 40 gün sürmüştü. Sezeryanda çok olmuyor.herlade

Hayrli uğurlu olsun güle güle büyütün

Cok kanama mi oldu ilk hafta? Ben oğlumda hastanede ikinci.gun ped kullanmaya başlamıştım kanamalarmda cok değildi ama az az olsada 40 gün sürmüştü. Sezeryanda çok olmuyor.herlade
10 gün oldu doğum yapalı daha bir pet dolmamistir afedersin günde bir kere akıntı şeklinde geliyor bitiyor

Allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin canım darısı başımıza inşaAllah

Kızlar bir yılın daha sonuna geldik kimimiz Aralık annesi oldu , kimimiz Allah'ın izniyle Ocak anneleri olucaz. Allah herkese ailesiyle miniğiyle güzel seneler nasip etsin. Güzel yıllara

3 gün kaldı sezeryan günüme hepimiz sağlıkla kucaklayalım inşaAllah bebeklerimizi mutlu yıllar

Bişey sorucam acilden çıktım da ben şimdi açıklığa bakılırken parmağında biraz kan vardı doktorun bişey demedi am sizce sıkıntı olur mu
Kan gördüm bu ne anlama geliyor vs sormadın mı ben hiç açıklık baktırmadım bilmiyorum ama kan gelmesime rağmen seni eve gönderdiyse normaldir heralde
Acıbadem sayfasında şöyle yazıyor
Çatı Muayenesinin Riski ve Zararı Yoktur
Çatı muayenesi ağrılı bir muayene değildir. Hamileliğin son haftalarında vajina dokusunda esneme olduğu için gebe olmayan kadınlara göre daha rahat bir şekilde vajinal muayene yapılabilir. Kanama genellikle hiç olmaz, bazen lekelenme veya az miktarda pembe, kırmızı kanama olabilir. Kanama olsa dahi çatı muayenesinin bir zararı veya riski yoktur, aksine faydası vardır

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin. Darisi sağlıkla hayırla bizlere inşallah.. senin kız mı erkek miydi ismi ne oldu?

Mutlu yıllar kızlar
Bebek inanılmaz hareketli uyuyamadım.popoyu dikip dikip el ayak oynuyo resmen karnımın her yerinde tekme tokat geziyor gibi Sizde durumlar ne? Hergun dahada zorlaşiyor hamilelik bugün 37+2 yım günler geçmiyor artık sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…