- 10 Eylül 2014
- 880
- 438
- 123
- 35
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #24.301
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün canım darısı başımızaGünaydın kızlar dün sabah kavuştuk biz de
38+0’da spinal sezaryenle doğdu 3440 gram 47 cm bıdık
Gaz çıkaramama harici iyiyim ben de çok şükür
Kayısı, bol su, yürüyüş, merdiven çıkma bana mısın demiyor henüz hiç uyumadım dolanıp duruyorum ama şişme bot gibiyim omuzlarıma kadar gaz doluyum
Masallah canim Rabbim saglicakla buyutmeyi nasip etsin uzun bir sure gazman oluyoruz ben bugun korseye basladim esim bi sıkıştırdı gun boyu pat pat gidiyor benden halaGünaydın kızlar dün sabah kavuştuk biz de
Kayısı, bol su, yürüyüş, merdiven çıkma bana mısın demiyor henüz hiç uyumadım dolanıp duruyorum ama şişme bot gibiyim omuzlarıma kadar gaz doluyum
Cok kanama mi oldu ilk hafta? Ben oğlumda hastanede ikinci.gun ped kullanmaya başlamıştım kanamalarmda cok değildi ama az az olsada 40 gün sürmüştü. Sezeryanda çok olmuyor.herladeKızlar ilk hafta 3 paket depend bitirdim, depend bitti kanama da bitti resmen. Çok fazla olunca daha devam eder dedim ama 8 gün sürdü sadece kanamam.
Hayrli uğurlu olsun güle güle büyütünGünaydın kızlar dün sabah kavuştuk biz de
Canım fiyatı da geçtim bugün bayilerde yoktu hiç ürün .tepeden ürünleri çekmişler zamı bekliyolar .beklesek zamlı alcaz bi deBen Bosch kullanıyorum çok memnunum canim ama dediğiniz gibi fiyatlar uçmuş tabi
10 gün oldu doğum yapalı daha bir pet dolmamistir afedersin günde bir kere akıntı şeklinde geliyor bitiyorCok kanama mi oldu ilk hafta? Ben oğlumda hastanede ikinci.gun ped kullanmaya başlamıştım kanamalarmda cok değildi ama az az olsada 40 gün sürmüştü. Sezeryanda çok olmuyor.herlade
Günaydın kızlar dün sabah kavuştuk biz de
Sanada mutlu yıllar, sağlıkla gelsin beklenenlerKızlar bir yılın daha sonuna geldik kimimiz Aralık annesi oldu , kimimiz Allah'ın izniyle Ocak anneleri olucaz. Allah herkese ailesiyle miniğiyle güzel seneler nasip etsin. Güzel yıllara
Evet ilk hafta çok kanamam oldu ama hafta dolunca kanama da bitti resmeCok kanama mi oldu ilk hafta? Ben oğlumda hastanede ikinci.gun ped kullanmaya başlamıştım kanamalarmda cok değildi ama az az olsada 40 gün sürmüştü. Sezeryanda çok olmuyor.herlade
Kızlar bir yılın daha sonuna geldik kimimiz Aralık annesi oldu , kimimiz Allah'ın izniyle Ocak anneleri olucaz. Allah herkese ailesiyle miniğiyle güzel seneler nasip etsin. Güzel yıllara
Kan gördüm bu ne anlama geliyor vs sormadın mıBişey sorucam acilden çıktım da ben şimdi açıklığa bakılırken parmağında biraz kan vardı doktorun bişey demedi am sizce sıkıntı olur mu
Çatı muayenesi sonrası bir miktar kanama bende de oldu, normalmiş buBişey sorucam acilden çıktım da ben şimdi açıklığa bakılırken parmağında biraz kan vardı doktorun bişey demedi am sizce sıkıntı olur mu
Teşekkür ederimBüyük oğlum aşırı gazliydi biogaia iyi geldi bize zaten o bağırsak düzenleyici doğal damla.bide sab simplex var oda baya iyi geleni var. Ama her bebeğe değişiyor iyi gelme durumu. Düzenli kullanım istiyor bide
Yok canım sorun olmaz dogumu baslatacak hamle yapmıstır belki doktor bi iki gune dogurabilirsinBişey sorucam acilden çıktım da ben şimdi açıklığa bakılırken parmağında biraz kan vardı doktorun bişey demedi am sizce sıkıntı olur mu
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin.Günaydın kızlar dün sabah kavuştuk biz de
Süper canım. Benim sezeryan aynı olmaz artık dogumlarimix muhtemelenKızlar bugün ultrasonda güldü kızımçatı muayenesi oldum çatım müsaitmiş, normal doğurabilirmişim. 3 kg 50 cm olmuş bebişim beklemedeyiz bakalım ne zaman gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?