- 8 Mayıs 2022
- 7
- 6
- 1
- 37
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #5.181
Ben demiri akşam yemeğinden 1-2 saat önce alıyorumKızlar size bi şey danıscam dün doktora sormayi unutmusum ben troid ilacı kullanıyorum dun de kadin dogum doktorum demir ilaci basladi bu ikisi ac karına sabah icilmeli ama ayni anda icilmemesi gerekiyor. Nasil yapsam bilemedim valla

o tavuk yiyo ben yoğurt
 o tavuk yiyo ben yoğurt

Bebekte bi sıkıntı olursa vucüt sinyal veriyomu anlarmıyz yani allah korusun tabikide
 Bebekte bi sıkıntı olursa vucüt sinyal veriyomu anlarmıyz yani allah korusun tabikide 

ama önümde olsa ömrümde hiç yemedim tadını bilmem kokareç bile yiyemem ama sürekli mumbar şırdan tarzı şeyler aklıma düşüyor Allahım böyle saçmalık mı olur içimden bambaşka bir kültür çıktı
 ama önümde olsa ömrümde hiç yemedim tadını bilmem kokareç bile yiyemem ama sürekli mumbar şırdan tarzı şeyler aklıma düşüyor Allahım böyle saçmalık mı olur içimden bambaşka bir kültür çıktı  sonraki gün kalkıp kendim yapmıştım da yemiştim ama dışarıda bizzat tantunicide yemek istemiştim ben. Hala da eşim bahseder :)
 sonraki gün kalkıp kendim yapmıştım da yemiştim ama dışarıda bizzat tantunicide yemek istemiştim ben. Hala da eşim bahseder :) 

ben diğer bebeğimi hiç anlamadım öldüğünü ne kanama oldu ne başka bişey cinsiyet öğrenme diye gitmiştim
 ben diğer bebeğimi hiç anlamadım öldüğünü ne kanama oldu ne başka bişey cinsiyet öğrenme diye gitmiştim  benimki öyle oldu diye aynılarını yaşayacak değilsiniz lütfen yorumumu okuyup olumsuz etkilenmeyin
 benimki öyle oldu diye aynılarını yaşayacak değilsiniz lütfen yorumumu okuyup olumsuz etkilenmeyin
 valla göz altlarim karardı bugün eşime sordum ben çok mu cirkinlestim diye
valla göz altlarim karardı bugün eşime sordum ben çok mu cirkinlestim diye 

eşim bile bana çilek gibi kokuyordu
eşim bile bana çilek gibi kokuyordu