2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Bacağından yaparsın canım endişe etme ben de hala göbekten yapıyorum kistler oluştu coraspin de kullandığım için morarmalar oluyor. Allah yardımcımız olsun
Benim de morarma oluyor ama dönüşümlü bir şekilde idare ediyorum şimdilik

Benim de 2.gebelik hatta 3 bundan oncekini kaybettim cok küçükken dogmadan.
Benimde gobegim cikti bildigin herkes soruyor banada kimi 2.ler cabuk cikar diyor kimi oglandir diyor

Ah bu kocalar

Günaydın kizlar yine yoğun bir güne başladım ben sizler nasılsınız?
Günaydın canım ay sen de sağlıkçısin değil mi benim eşimde sabah 8 de nöbetten geldi uyuyor horul horul gerçekten rabbim yardımcınız olsun işiniz çok yoğun.. İşte bugün randevum var 2 buçukta bakalım eşimin çalıştığı hastaneye gidicez.. Eşimi de uyandırıp

Benim de 2.gebelik hatta 3 bundan oncekini kaybettim cok küçükken dogmadan.
Benimde gobegim cikti bildigin herkes soruyor banada kimi 2.ler cabuk cikar diyor kimi oglandir diyor
Ayy bana da herkes erkek diyor :) ilki kızdı ama önceki hamileliğim her açıdan daha kolaydı bu zorluyor beni özellikle aşırı halsizlik ve mide bulantısı var kizimda hep tuzlu yerdim et yerdim bunda asla tiksiniyorum resmen. Rabbim yardımcımiz olsun hepimizin*

Kızlar nasılsınız?
Bugün yoğunluk arasında doktordan randevu buldum kontrole gideceğim.
Dua edin güzel haberlerle geleyim inşallah
valla yarım saat önce iğne vurdm hala bacağım ağrıyor acısı diğer iğneye kadar anca geciyor diyebilirim resmen. güzel haberlerini bekliyoruz canım :)

valla yarım saat önce iğne vurdm hala bacağım ağrıyor acısı diğer iğneye kadar anca geciyor diyebilirim resmen. güzel haberlerini bekliyoruz canım :)
Allah yardımcınız olsun sizin de, kanamalarınız durdu mu? Ben biraz geri kaldım da, İnşallah gelecek aylar güzel güzel geçer ferah ve rahat bir şekilde

Canım demir i En az 3.30-4 saat araya zaman koyman gerekiyormuş canım endokrin doktoru öyle söyledi. bana kürtajdan sonra demir verilmişti aç karnına araya yarım saat koyarak almıştım değerlerim bozulmus.simdi sabah 5 de levotrin 8.30 da diğer ilaçlarımı alıyorum.aman dikkat et.

Kızlar günaydın bugün muayene var ikili tarama testi yapacakmış bana dua edin lütfen. 2 hafta görmedim yavruma
İnşallah güzel geçer canım güzel haberlerini bekliyoruz. Benim de bu cuma çağırdı ikili tarama için.
Bende bu ay 2 defa gittim aynı anda hem özel hem devlete gidiyorum . Baktım bugün devlete randevu boş. Yine aldım. Deli gibi mi davranıyorum acaba diye kendimi sorguluyorum.
Ya sorma benim doktor 1 hafta sonraya çağırdı ama bebeği görüyorum rahatlıyorum 2 gün sonra yine kafa gidiyor rüyamda doktora gidiyordum içimden de şey diyorum 2 gün sonra gidicektim zaten keşke 2 gün daha sabretseydim

Benim daha ilk o yüzden son aylar ile ilgili hiç fikrim yok son aylar deyince tek düşündüğüm şey iğneyi göbekten yapamam koluma nasıl yapacağım korkusu
Bende 7 aylık doğurdum benimde hiç fikrim yok son aylarla ilgili inşallah görmek nasip olur o sağa sola dönemedigim günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…