2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Canimmmmm uzun süredir girmiyordum siteye...
Bir gireyim dedim gözlerim eskileri aradi ve sana bakayim dedim ne guzel haberinle karsilastim🙏🙏🙏😍🤩 Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin canimm💗💕💕🌸

Ben de en sonki negatifimden sonra havuz yaptirdim 5 embriyom donduruldu son kez onlari sırayla alacagim ya bebis gelecek ya da bu isin peşini bırakacağım....p.tesi transfer oldum ben de bugün 3.gunum🙏
O kadar sevindim ki aysuncum senin adına güzel haber alacağına eminim bir sürü embriyon oluşmuş rabbim güzel haberlerini getirsin bize seninle konuştuğuma çok sevindim kopmayalım nolur beni habersiz bırakma. Allah yardımcın olsum

O kadar sevindim ki aysuncum senin adına güzel haber alacağına eminim bir sürü embriyon oluşmuş rabbim güzel haberlerini getirsin bize seninle konuştuğuma çok sevindim kopmayalım nolur beni habersiz bırakma. Allah yardımcın olsum
Eskilerden arkadaslarimi görünce o kadar seviniyorum ki..💗💗 Eski mesajlarımızı baktim guzel haberine kendim kadar sevindim🌸💕💗
Insallah bu son çabalarım olumlu sonuçlanır canim 🙏🙏

Bugun 3.gunum bitti sanki hep belirtim olmalı gibi hissediyorum ama yok canimi sıkıyor..sen de oldu mu??

Nasılsın nasil gidiyor kac haftaliksin?🧿

Kizlar selamlar sizleri okuyorum takip etmeye çalışıyorum ama yetişemiyorum. Çalışıyorum isler cok yogun ve bulantilarim en ust duzeyde. Eve gelip oglumla bir iki saat ilgilenip erkenden yatip uyuyorum cunku erken kalkıyorum. Surekli yorgunum. Su ilk trimester bitseydi rahata ererdik insallah

Ne kadar süre adet olmamıştınız?
Ben kürtajdan sonra 15 gün ilişki yasağı vardı . İki kere korunmamistik sonra korundum ama hamile kalmışım. Kürtajdan 30 gün sonra doktora gittim hamile kalabilir miyim sorun var mı diye . O da baktı kalabilirsin dedi sana ilaç yazicam adetin gelmesi için ama önce önlem için gebelik testi yapicaz dedi.pozitif çıktım. Ben zaten şüphelenip gittim kalçalarım hemen genişliyor benim hamile kalınca.

Ahahahha Rabbim bütün bütün sabır duygularını sana göndersin inşallah kardeşim 😂 Benim de annemden dönüşü kayınvalidemler gelecek ne kadar kalırlar bilmiyorum bile😐😐
Benimde agustosda gelicekler annesi babası bekar ablası abisi amcası yengesi 3 çocuğu 🤯.zaten kalkmam yasak nerede yatarim bilmiyorum artık.antalta da yaşamanın zararlari .eş tarafindan tatil kafasıyla gelen çok oluyor

Eskilerden arkadaslarimi görünce o kadar seviniyorum ki..💗💗 Eski mesajlarımızı baktim guzel haberine kendim kadar sevindim🌸💕💗
Insallah bu son çabalarım olumlu sonuçlanır canim 🙏🙏

Bugun 3.gunum bitti sanki hep belirtim olmalı gibi hissediyorum ama yok canimi sıkıyor..sen de oldu mu??

Nasılsın nasil gidiyor kac haftaliksin?🧿
Hiç belirti arama canım hiçbir belirtim olmadı erken gebelik testi de yapmadım 12. Günde gittim hiç umudum yoktu tuttu çok şükür. Hiç belirti arama başka şeylerle uğraş eminim olacak. Bu teslim oluş tedavisi gibi kabul edip teslim olunca oluyor sanki. Takipte olcam rabbim güzel haberlerini duyursun. 12. Haftanın içindeyiz canım çok şükür daha tehlikeli zamanlar geçmese de şükür çoğunu atlattık

Benimde agustosda gelicekler annesi babası bekar ablası abisi amcası yengesi 3 çocuğu 🤯.zaten kalkmam yasak nerede yatarim bilmiyorum artık.antalta da yaşamanın zararlari .eş tarafindan tatil kafasıyla gelen çok oluyor
Yok artık ya o ne öyle hadi anne babayı analdık da sen nasıl yetişeceksin gebe halinle 100 kişiye bir de yaz günü ay sinir oldum senin adına. Ay söyle kayınvalidene amca yenge ne gereği var 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Valla bak bu işi hallet sen ya eşine söyle ya kayınvalidene rahat edemiyorum de amca yenge de düşünemiyor mu kalkması bile yasak olan hamile kadına biz niye gidiyoruz diye. Madem Antalya hevesiniz var gidin otele anacım

Kızlar şuna bakarmisinizzzz cookk tatlı . Ya evime girdi balkona götürdüm uçsun diye yine eve girdi. Napicam ben bununla Yaa 🥺salsam dışarı bulamaz mi yuvasini

Eklentiler

• IMG_20220630_212316.webp
    IMG_20220630_212316.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20220630_212316.webp
    IMG_20220630_212316.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 64
Oy tatlılığa bakkk yaaa 😍😍😍😍 uçmuyor mu canım
Ucuyor ama dışarıya değil 😂Yaa ben bakamam zaten biliyorsunuz kalkmam yasak. daha önce yaptım o hatayı rüzgardan susen yavruyu eve aldım ölünce bir hafta yasa giriyorum. Bir de vicdan yapması çabası. Çok tatlı ama ya

Eklentiler

• IMG_20220630_212606.webp
    IMG_20220630_212606.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 71
Ucuyor ama dışarıya değil 😂Yaa ben bakamam zaten biliyorsunuz kalkmam yasak. daha önce yaptım o hatayı rüzgardan susen yavruyu eve aldım ölünce bir hafta yasa giriyorum. Bir de vicdan yapması çabası. Çok tatlı ama ya
Hay Allah yavrusu vr mdr biseyden mi kaçıyor acaba yada bişi ariyordur bilemedim balkonda kalsın bnce uçar

Ben kürtajdan sonra 15 gün ilişki yasağı vardı . İki kere korunmamistik sonra korundum ama hamile kalmışım. Kürtajdan 30 gün sonra doktora gittim hamile kalabilir miyim sorun var mı diye . O da baktı kalabilirsin dedi sana ilaç yazicam adetin gelmesi için ama önce önlem için gebelik testi yapicaz dedi.pozitif çıktım. Ben zaten şüphelenip gittim kalçalarım hemen genişliyor benim hamile kalınca.
Kanamaniz bitti hemen demi, benim uzun sürdü arkadaşım var şuanda onunda üzün süre oldu ondan merak ettim. Olacak varsa nasip olacaksa korunurken bile olurdu.

Hay Allah yavrusu vr mdr biseyden mi kaçıyor acaba yada bişi ariyordur bilemedim balkonda kalsın bnce uçar
Apartman whatsap grubuna mesaj attım biri sahiplendi çok şükür 🥰 onun yuvasını bulması çok zordu baya korkmuş dışarıda kedi kapar diye birakamadim

Ay iyi yaptınız 😍 aynen ben de öyle düşündüm korkmuştur
Eşimle gönderdim şaka kusuymus özel yemi varmış.adam kuştan anlıyor içim rahat etti valla. Yalnız internetten girip baktım nesli tükenmekte olduğundan evde bakmak yasaktı yuzbinlerce cezası vardır diyor 🙈

Senin araciliginla su an hem hamile hem de calismak zorunda olan butun kiz kardeslerime yurekten dua ediyorum. Allahim yukunuzu hafifletsin, gucunuzu arttirsin, zorlastirmasin kolaylastirsin. Ben bu yil calismiyorim, ara ara sıkılıyorum, calissaydim zaman hizli gecerdi filan diyorum ama biraz daha dusununce su halde (ki halimde bisey yok bulanti vs haricinde) nasil yapicaktin diyorum. Cabuk yoruluyorum eskiye nazaran mesela, uzanmak istiyorum vs. Eminim herkes ister. Bir de hele ki evde sizin gozunuze bakan baska evlatlariniz varsa daha da zor..
O nedenle sizler icin dua ediyorum. Allahim sifasini, rahmetini, merhametini, yardimini eksik etmesin🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Allah razı olsun amin inşallah 🤲 bugünler de hayırlısıyla gececek inşallah 🤲

Back
X