- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 63
- 30
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #5.581
Kuzuuu doktor mükemmel bir çekim yapmışÇıktım kizlar doktordan herşey iyi dedi elini kaldirdi zaten benim bebek yine... Ama cinsiyeti söylemedi. Bu haftalar çok erken söylemem 17, 18 den sonra söylerim dedi sinir oldumultrason resmini bile çok çirkin çekti... Cinsiyette yok sinir oldum. Bu ultrason resmine göre cinsiyet tahmin eden olabilir mi bilmiyorum
Senle demekki günümüzde aynı canım benimde tam 12 hafta oluyo tarama yaptırıcam.Bi süre meyve suyu deniyorum.En son şuan armut suyu içiyoruz bide bunu denim lif kaynağıymisBenimde 6 si randevum. Ikili tarama da olacak ense burun kemiği bakilacak.
Bende cok heyecanliyim meyve suyu da cabuk harekete geçiriyor bebisleri bilgin olsun belki gosterirler bize biseyler
Elçin Demirel online ders veriyor bildiğim hem de gerçekten uzman herkesten almamak gerek gebelik pilatesini gerçek anlamda bilmiyor pilates hocaları YouTube da videoları da yapılabilir benceBen de 2 sabahtır yapıyorum kalktıktan sonra sırt ve bel ağrılarıma çok iyi geldi yaşadığım yerde imkanım olsa yüz yüze ders almak isterdim ama yok maalesef. Youtubeda bulduğum bir videoyu yapıyorum 2 gündür. Önerebileceğiniz bir yer var mı onlineda
Benim de 5 Temmuz randevum doğum tarihleriniz de aynı sanırım seninle canım,güzel haberler alalım inşallahBenimde 6 si randevum. Ikili tarama da olacak ense burun kemiği bakilacak.
Bende cok heyecanliyim meyve suyu da cabuk harekete geçiriyor bebisleri bilgin olsun belki gosterirler bize biseyler
Şükür iyi haberlerle gelmişsin canım olsun cinsiyeti bazı doktorlar tutturamam diye korkudan söylemiyorlar sanırımÇıktım kizlar doktordan herşey iyi dedi elini kaldirdi zaten benim bebek yine... Ama cinsiyeti söylemedi. Bu haftalar çok erken söylemem 17, 18 den sonra söylerim dedi sinir oldumultrason resmini bile çok çirkin çekti... Cinsiyette yok sinir oldum. Bu ultrason resmine göre cinsiyet tahmin eden olabilir mi bilmiyorum
Çıktım kizlar doktordan herşey iyi dedi elini kaldirdi zaten benim bebek yine... Ama cinsiyeti söylemedi. Bu haftalar çok erken söylemem 17, 18 den sonra söylerim dedi sinir oldumultrason resmini bile çok çirkin çekti... Cinsiyette yok sinir oldum. Bu ultrason resmine göre cinsiyet tahmin eden olabilir mi bilmiyorum
Aynen canım nasıl bu kadar harika bir şekilde çekti anlayamadımKuzuuu doktor mükemmel bir çekim yapmışsıkma canını sağlıklı ya çok şükür bekleriz
O da doğru canım da insan merak ediyor işteŞükür iyi haberlerle gelmişsin canım olsun cinsiyeti bazı doktorlar tutturamam diye korkudan söylemiyorlar sanırımsöylemediği daha iyi bence oğlumda 12. Hafta kontrolde kız demişti doktor sonra bittik bir şok geçirmiştik erkek olduğunu 5. Ay öğrendik
Benim eşim de aynıBu fotoğrafı eşimin çektiği fotoğraflara benzettimher zaman en kötü açıdan en kötü kareyi çekmeyi başarır sağolsun
Evet bence deBenim eşim de aynıerkeklerin ortak problemi bence
Benim de öyle o kadar çok kiEvet bence deyani onun bu huyu yüzünden oğlumla doğru düzgün fotoğrafım yok. Ama onların baba-oğul o kadar güzel fotoğrafları var ki ilerde bakıp bakıp gülümseyecekleri bi de anne oğulları görsen yamuk yumuk en berbat şekilde çıkan hallerimiz, gözümüz kapalı ağzımız yamuk ya anlatamam kafamı komple çekmediği fotoğrafım var kucağımda çocukla kafasız ben
Bence de ya.. her gün bir sürü çekiyor artık onun için iyi çıkmış çıkmamış pek fark etmiyor olabilir ama bize anı kalacak sonuçta bunlar.. bi dahakine daha içine sinecek şekilde çekerler umarım canım sıkma canını sağlık olsunBenim de öyle o kadar çok kiartık takılmamaya çalışıyorum... Ama doktor düzgün bir ultrason resmi cekebilirdi
Evet hamileyiz yürüyoruz videosunu yaptım az öncedeElçin Demirel online ders veriyor bildiğim hem de gerçekten uzman herkesten almamak gerek gebelik pilatesini gerçek anlamda bilmiyor pilates hocaları YouTube da videoları da yapılabilir bence
Ayni dusuncedeyim bende... İlk hamileligimde o kadar güzel ultrason resimlerim var ki... Yine aynı doktora gitmek isterdim ama özel muayenehanesi olması yüzünden gitmiyorum... Hastane ortamı daha güvenilir geliyor. Bir de maddi olarak bana iyi geliyor. Özel hastane sonuçta ve biraz daha dikkatli olabilir diye düşünüyorumBence de ya.. her gün bir sürü çekiyor artık onun için iyi çıkmış çıkmamış pek fark etmiyor olabilir ama bize anı kalacak sonuçta bunlar.. bi dahakine daha içine sinecek şekilde çekerler umarım canım sıkma canını sağlık olsun
O kadını bende takibe aldım kuzenim önermişti 5 ay önce doğum yaptı. Doktor şasırmış doğumhaneye giriyor 10 dk sonra bebis geliyor normal doğumla kucağına alıyor bebisini bizde başlayabiliriz herhalde zamanımız gelmiştirElçin Demirel online ders veriyor bildiğim hem de gerçekten uzman herkesten almamak gerek gebelik pilatesini gerçek anlamda bilmiyor pilates hocaları YouTube da videoları da yapılabilir bence
3 doldu canım hormanlar değişik çalışıyor şu ara tabi yeter artık diyesim geliyoCanım gebeliğimin başlarında bana da demişti sonra sormadım ama bi üç ayı tamamlayım diye de hedef koymuştumsenin üç ayın dolduysa birşey olmaz Allah’ın izni ile
Fotoğraf çektikleri de aynı pozumuzda 10 kere seri çekim yapıp hiçbirinin net olmamasına ne demeliEvet bence deyani onun bu huyu yüzünden oğlumla doğru düzgün fotoğrafım yok. Ama onların baba-oğul o kadar güzel fotoğrafları var ki ilerde bakıp bakıp gülümseyecekleri bi de anne oğulları görsen yamuk yumuk en berbat şekilde çıkan hallerimiz, gözümüz kapalı ağzımız yamuk ya anlatamam kafamı komple çekmediği fotoğrafım var kucağımda çocukla kafasız ben
İyi olmasına sevindim canımÇıktım kizlar doktordan herşey iyi dedi elini kaldirdi zaten benim bebek yine... Ama cinsiyeti söylemedi. Bu haftalar çok erken söylemem 17, 18 den sonra söylerim dedi sinir oldumultrason resmini bile çok çirkin çekti... Cinsiyette yok sinir oldum. Bu ultrason resmine göre cinsiyet tahmin eden olabilir mi bilmiyorum
O kadar iyi anlıyorum kiFotoğraf çektikleri de aynı pozumuzda 10 kere seri çekim yapıp hiçbirinin net olmamasına ne demelien iyisi oglusumla selfie yapıyorum ben o seviyor poz veriyor öyle daha güzel çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?