2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Aynen canım saglikli olmaları çok önemli ama insan cinsiyeti de merak ediyor... Bakalım bekleyeceğiz. Bu gidişle doğum da anca öğreneceğim gibi
Bence benim gibi meraklıysan devlete bi uğra cinsiyet icin o adam söylemeyecek gibi baksana kimse tahmin yapmasın diye fotoyu bile fluu yapmış sanki

Bence benim gibi meraklıysan devlete bi uğra cinsiyet icin o adam söylemeyecek gibi baksana kimse tahmin yapmasın diye fotoyu bile fluu yapmış sanki
Flu olsa ona bile razıyım , bayramdan sonraya denk gelirsen belki devlette bakarız... Olmadı ayın sonuna alırım giderim bir. İnsan merak ediyor

Bunu bile geç anladım sizinkinde hiçbir şey göremiyorum

Eklentiler

• IMG_20220701_215327.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 65
Kizlar 11.hafta icindeyim folik asit olarak pregnom kullaniyordum vitamin destekli son 1 ay onu kullandim.oncesinde gebeligi ogrendigimden beri de diofol folik asit kullanmıştım mayıs ayında. Toplamda 3 ay kullanmadim yani ilk 3 ay kullnck diye biliyorum doktoruma sorucam devam mi tmm diye. Ferrum demir hapida kullniyrm ondada folik asit varmış.
Sizler ne zaman biriktiniz folik asiti?

Canım ben vitabiotics pregnacare kullanıyorum başından bu yana. Sonuna kadar buna devam edebilirsin dedi. Başka hiçbir şey kullanmadım ayrıca folik asit vs. Sadece bunu kullanıyorum henüz demir de vermedi.
Bu multivitaminin içinde 400 ıu folik asit de var. Hamilelik boyunca her gün bu multivitaminin içinde folik asit de almaya devam edeceğim yani sorun olmaz mı diye sordum ama olmaz kullan sen dedi

Valla çok hareketli olmasını geçtim aile apartmanında oturuyoruz o yüzden çocuklar şımarık büyüyor bu nedenle anne ile baba dinlenmiyor onu istemiyorum şimdi erkek olunca havalara girildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…