2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Çıktım kizlar doktordan herşey iyi dedi elini kaldirdi zaten benim bebek yine... Ama cinsiyeti söylemedi. Bu haftalar çok erken söylemem 17, 18 den sonra söylerim dedi sinir oldum 😡 ultrason resmini bile çok çirkin çekti... Cinsiyette yok sinir oldum. Bu ultrason resmine göre cinsiyet tahmin eden olabilir mi bilmiyorum 😳
Kuzuuu doktor mükemmel bir çekim yapmış 😂 sıkma canını sağlıklı ya çok şükür bekleriz ❤️

Benimde 6 si randevum. Ikili tarama da olacak ense burun kemiği bakilacak.
Bende cok heyecanliyim meyve suyu da cabuk harekete geçiriyor bebisleri bilgin olsun belki gosterirler bize biseyler🤭
Senle demekki günümüzde aynı canım benimde tam 12 hafta oluyo tarama yaptırıcam.Bi süre meyve suyu deniyorum.En son şuan armut suyu içiyoruz bide bunu denim lif kaynağıymis😂

Ben de 2 sabahtır yapıyorum kalktıktan sonra sırt ve bel ağrılarıma çok iyi geldi yaşadığım yerde imkanım olsa yüz yüze ders almak isterdim ama yok maalesef. Youtubeda bulduğum bir videoyu yapıyorum 2 gündür. Önerebileceğiniz bir yer var mı onlineda
Elçin Demirel online ders veriyor bildiğim hem de gerçekten uzman herkesten almamak gerek gebelik pilatesini gerçek anlamda bilmiyor pilates hocaları YouTube da videoları da yapılabilir bence

Benimde 6 si randevum. Ikili tarama da olacak ense burun kemiği bakilacak.
Bende cok heyecanliyim meyve suyu da cabuk harekete geçiriyor bebisleri bilgin olsun belki gosterirler bize biseyler🤭
Benim de 5 Temmuz randevum doğum tarihleriniz de aynı sanırım seninle canım,güzel haberler alalım inşallah

Çıktım kizlar doktordan herşey iyi dedi elini kaldirdi zaten benim bebek yine... Ama cinsiyeti söylemedi. Bu haftalar çok erken söylemem 17, 18 den sonra söylerim dedi sinir oldum 😡 ultrason resmini bile çok çirkin çekti... Cinsiyette yok sinir oldum. Bu ultrason resmine göre cinsiyet tahmin eden olabilir mi bilmiyorum 😳
Şükür iyi haberlerle gelmişsin canım olsun cinsiyeti bazı doktorlar tutturamam diye korkudan söylemiyorlar sanırım 😂 söylemediği daha iyi bence oğlumda 12. Hafta kontrolde kız demişti doktor 😅 sonra bittik bir şok geçirmiştik erkek olduğunu 5. Ay öğrendik

Günaydınnn kızlar 💃💃
Dün 12+0’da kontrole gittim, bu kez kıpır kıpırdı. Doktor bir çıkıntı görüyorum ama yüzde yüz erkek diyemem, bu çıkıntının sonradan klitoris olduğunu anladığımız da çok oldu çünkü dedi. Erkek diye düşünüyorum ama net değil, sonradan erkek demiştiniz deme bana dedi 😂😂
10 saat yola çıkacağım tatile gidiyoruz dedim. Bebek çok iyi görünüyor istediğin yere git, gez toz, yüz, keyfine bak eğlenebildiğin kadar eğlen doktordan full izin dedi 😁

Memleketime de geldim gün gece. Hem anneme hem Antalyaya kavuştum çok şükür 🥰 oğlum da anne üüffff anne püfff deyip duruyor elini yelpaze yapıp 🤣 sıcak geldi sıpaya neyse denize atarız bugün kendine gelir 😄

Bu fotoğrafı eşimin çektiği fotoğraflara benzettim 😂😂😂 her zaman en kötü açıdan en kötü kareyi çekmeyi başarır sağolsun 😁

Kuzuuu doktor mükemmel bir çekim yapmış 😂 sıkma canını sağlıklı ya çok şükür bekleriz ❤️
Aynen canım nasıl bu kadar harika bir şekilde çekti anlayamadım 😂 öyle canım sağlıkla gelsin de.. ben sadece goremese anlarımda bakmak için gayret de etmiyor ona sinir oldum 😂

Şükür iyi haberlerle gelmişsin canım olsun cinsiyeti bazı doktorlar tutturamam diye korkudan söylemiyorlar sanırım 😂 söylemediği daha iyi bence oğlumda 12. Hafta kontrolde kız demişti doktor 😅 sonra bittik bir şok geçirmiştik erkek olduğunu 5. Ay öğrendik
O da doğru canım da insan merak ediyor işte 😂 şükür ya iyiymiş hemen ellerini kaldırdı benim sesimi duyunca

Benim eşim de aynı 😂 erkeklerin ortak problemi bence 😳
Evet bence de 🤣🤣 yani onun bu huyu yüzünden oğlumla doğru düzgün fotoğrafım yok. Ama onların baba-oğul o kadar güzel fotoğrafları var ki ilerde bakıp bakıp gülümseyecekleri 🥰🥰🥰 bi de anne oğulları görsen yamuk yumuk en berbat şekilde çıkan hallerimiz, gözümüz kapalı ağzımız yamuk ya anlatamam kafamı komple çekmediği fotoğrafım var 😂 kucağımda çocukla kafasız ben

Evet bence de 🤣🤣 yani onun bu huyu yüzünden oğlumla doğru düzgün fotoğrafım yok. Ama onların baba-oğul o kadar güzel fotoğrafları var ki ilerde bakıp bakıp gülümseyecekleri 🥰🥰🥰 bi de anne oğulları görsen yamuk yumuk en berbat şekilde çıkan hallerimiz, gözümüz kapalı ağzımız yamuk ya anlatamam kafamı komple çekmediği fotoğrafım var 😂 kucağımda çocukla kafasız ben
Benim de öyle o kadar çok ki 😳 artık takılmamaya çalışıyorum... Ama doktor düzgün bir ultrason resmi cekebilirdi☺️

Benim de öyle o kadar çok ki 😳 artık takılmamaya çalışıyorum... Ama doktor düzgün bir ultrason resmi cekebilirdi☺️
Bence de ya.. her gün bir sürü çekiyor artık onun için iyi çıkmış çıkmamış pek fark etmiyor olabilir ama bize anı kalacak sonuçta bunlar.. bi dahakine daha içine sinecek şekilde çekerler umarım canım sıkma canını sağlık olsun

Bence de ya.. her gün bir sürü çekiyor artık onun için iyi çıkmış çıkmamış pek fark etmiyor olabilir ama bize anı kalacak sonuçta bunlar.. bi dahakine daha içine sinecek şekilde çekerler umarım canım sıkma canını sağlık olsun
Ayni dusuncedeyim bende... İlk hamileligimde o kadar güzel ultrason resimlerim var ki... Yine aynı doktora gitmek isterdim ama özel muayenehanesi olması yüzünden gitmiyorum... Hastane ortamı daha güvenilir geliyor. Bir de maddi olarak bana iyi geliyor. Özel hastane sonuçta ve biraz daha dikkatli olabilir diye düşünüyorum 😍

Elçin Demirel online ders veriyor bildiğim hem de gerçekten uzman herkesten almamak gerek gebelik pilatesini gerçek anlamda bilmiyor pilates hocaları YouTube da videoları da yapılabilir bence
O kadını bende takibe aldım kuzenim önermişti 5 ay önce doğum yaptı. Doktor şasırmış doğumhaneye giriyor 10 dk sonra bebis geliyor normal doğumla kucağına alıyor bebisini bizde başlayabiliriz herhalde zamanımız gelmiştir

Fotoğraf çektikleri de aynı pozumuzda 10 kere seri çekim yapıp hiçbirinin net olmamasına ne demeli 🙈😂 en iyisi oglusumla selfie yapıyorum ben o seviyor poz veriyor öyle daha güzel çıkıyor.

İyi olmasına sevindim canım 🥰14 Haftalık misin. Çok merak ediyorsan bir seferlik başka doktora git 👹 gerçi ben o haltı yedim ilk hamilelegim de yanlış çıkmıştı 😂

Fotoğraf çektikleri de aynı pozumuzda 10 kere seri çekim yapıp hiçbirinin net olmamasına ne demeli 🙈😂 en iyisi oglusumla selfie yapıyorum ben o seviyor poz veriyor öyle daha güzel çıkıyor.
O kadar iyi anlıyorum ki 🙈🙈🙈😂 ya flu ya vücudumun bi parçası yok veya gıdıma zoom yapılmış gibi, zaten +10 kilo çıkacağım şekilde çekiyor garanti 😂 bir de ya güzel çıktınız sana öyle geliyor insan kendini beğenmez fotoğraflarda diye üste çıkması 🤣 ama başkası çekince normal aynada göründüğümüz gibi çıkıyoruz yani. Bizim de hep selfie şeklinde oğlumla her yere yalnız gitmişiz gibi 🫢

Back
X