2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
13 haftalık kocaman çocuğu bu kadar şahane yakalamayı nasıl başarmış Allahım bu nasıl bir çekim hoş benim de en başta gittiğim bir kese resmi var kese demeye bin şahit aynı adamın bir gün sonra Mehmet bey yusyuvarlak kese çekmişti birde şuna bak ne olur neyse Allahtan bebiş iyi

Eklentiler

• IMG_20220702_124200.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 67
Sjjsjsjsj sesli güldüm valla şaka gibiler yaaa . bu gibi durumlarda napiyoruuuz .yanımızda en yakın arkadaşımızı da götürüyoruz ben ilk hamileliğimde öyle yapıyordum ama şimdi herkes coguga karıştı yine eşime kaldım

Hahahahaha ya çok güldüm aynı modelden almışız hepimiz demek ki bu seri böyle

İyi olmasına sevindim canım 14 Haftalık misin. Çok merak ediyorsan bir seferlik başka doktora git gerçi ben o haltı yedim ilk hamilelegim de yanlış çıkmıştı
Normalde ben giderim de canım eşim gereksiz buluyor merakımı ilk hamileligim de Suat beyi biliyorsun ultrason uzmanı kaç kere gittim ona ama bu sefer sabredecegim

Valla bende anlamadım büyük bir başarı ama söyledim ilk hamileligim de doktor 12. Haftada söylemişti dedim. Daha önce mehemt beye gittiğimi biliyor... Ben emin olmak için on sekizden sonra söyleyeceğim dedi

Valla bende anlamadım büyük bir başarı ama söyledim ilk hamileligim de doktor 12. Haftada söylemişti dedim. Daha önce mehemt beye gittiğimi biliyor... Ben emin olmak için on sekizden sonra söyleyeceğim dedi
16 da değil, 18'den sonra ayy ben dayanamazdım galiba ne kadar sağlıklı olsun yeter diyoruz ama insan cinsiyetini de merak ediyor iste

Acele etmeyin doğunca öğrenirim de artık o kalmış bi

Normalde ben giderim de canım eşim gereksiz buluyor merakımı ilk hamileligim de Suat beyi biliyorsun ultrason uzmanı kaç kere gittim ona ama bu sefer sabredecegim
Beni de eşim zorlamisti. Herkes 3 aylıkken öğrendi bizim 4 aylık oldu gidelim öğrenelim dedi. Bir hafta sonra Antalya'da randevumuz vardı dayanamadığı için ilçede doktora gittik çizgiyi gördüm kız dedi ,bir hafta sonra kendi doktorum erkek dedi buna nasıl kız demişler bu kordon değil pipi dedi

Canım bence sen 14 de git cinsiyet ne diye sor o zaten dediğini hatirlamiyor. Bakar görürse söyler

İnstada semasskk diye bir sayfa da bayan online veriyor benim hoşuma gidiyor hatta takip ediyorum online alsam onunla bir konuşurum bak istersen

Bilmiyorum ki canım belki de beklemek daha mantıklı ay bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…