• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Yaaa korkudan sabah peyniri cok az yedim zeytin yemedim hiç ben ilçedeyim doktorum merkezde bayramdan sonra devlete gidicem 1 ay sonra doktor randevum var öleceğim sandım cidden çok kötü birseymis tansiyon tuzu olabildiğince çıkartıcam hayatımdan. Peki ilaç falan veriyorlarmi bunun için
Benim sürekli çıkmıyordu ama çıkınca direkt gidiyrodum.preeklampsi ye neden olabiliyor yani gebelik zehirlenmesi . Ama sürekli artış oluyorsa tansiyon ilaci veriyorlar. Ben şuanda kan sulandırıcı hap iciyorum ilk hamilelikte tansiyon sorunu olduğu icin insallah bir daha çıkmaz. Telefonla arayıp söyleyin dün böyle bişey oldu diye sizi yönlendirir. Tam olarak kaçtı büyük ve küçük tansiyon

Kızlar günaydınnn ben 11. haftamdayım progestan iğne kalçadan günlük vuruluyorum ama acaba ne zamana kadar kullanın dedi doktorlarınız baya her yerim mor mor gezer oldum da😅

Kızlar günaydınnn ben 11. haftamdayım progestan iğne kalçadan günlük vuruluyorum ama acaba ne zamana kadar kullanın dedi doktorlarınız baya her yerim mor mor gezer oldum da😅
Ben göbekten progestan sabah akşam 10.haftaya kadar, 11 ve 12. Hafta günde 1 e düştü. 12+3 te bıraktım şükür. Ama progestan fitil sabah akşam devam 🤮

Ben 12.haftada hapı birakicam ama kanamam yoktu tedbir amaçlı kullanıyorum

Kizlar şimdi çıktım bacak arası boşluk ama tam kesin birşey diyemem kız gibi dedi ama yüzdelik bile vermem dedi😍 16.haftada gitcem bakalım. İkili test için kan verdim haftaya çıkacak. Bizden haberler böyle yoldayım okuyamadım eve gidince okurum konuşmaları ☺️
Benim bayram falanda araya girdi diye 15 günü geçer dedi tarama sonucuu 🥹 hadi kızlar artsın biraz

Kizlar şimdi çıktım bacak arası boşluk ama tam kesin birşey diyemem kız gibi dedi ama yüzdelik bile vermem dedi😍 16.haftada gitcem bakalım. İkili test için kan verdim haftaya çıkacak. Bizden haberler böyle yoldayım okuyamadım eve gidince okurum konuşmaları ☺️
Çok şükür canım gözün aydın 😍

Sevindim canim hayırlısı olsun hakkın da iki oglandan sonra 😂

Benim sürekli çıkmıyordu ama çıkınca direkt gidiyrodum.preeklampsi ye neden olabiliyor yani gebelik zehirlenmesi . Ama sürekli artış oluyorsa tansiyon ilaci veriyorlar. Ben şuanda kan sulandırıcı hap iciyorum ilk hamilelikte tansiyon sorunu olduğu icin insallah bir daha çıkmaz. Telefonla arayıp söyleyin dün böyle bişey oldu diye sizi yönlendirir. Tam olarak kaçtı büyük ve küçük tansiyon
Hmm anladım 13 -8 ama 14 olmaya çok az kalmıştı olcmedim bidaha. Bende 3 öğün Protestan hap kullanıyorum onuda almıştım mahvetti beni zaten baş dönmesi yapıyor bende çok

Valla ben 3 günde bir vuruluyorum aynı senin gibiyim hep kalcam morarmış. Bana kanaman bitene kadar vurulacaksin dedi eger gelmezse bırak çünkü önermiyorum iğneyi çok

Back
X