- 20 Ocak 2015
- 9.767
- 14.573
- 448
- 41
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #6.341
Prezervatif kullanmak gerekli enfeksiyon açısından en azindan ilk hamileliğimde böyle demişti doktorBizim 12. Haftadan itibaren eski şeklinde devam ediyor kuzum. Sadece üstte olduğum ya da üstüme ağırlık gelmeyecek pozisyonları tercih etmeye çalışıyorum.
Benim de kafama takılan prezervatif kullanmalı mıyız sorun olur mu acaba
Oyle yapcam canim kalkmam su an icin cok sakincali zaten.kanama alanim da artmis riske atmam kendimi.Hanimlar benim sağ kulağım tikandi ya sanki boğazıma burnuma da baski ypiyor kulak baskili tıkanık. Hani yolculukta falan olur ya oyle. 1 haftadir fln oyle . Biraz baktim gebelikte artan hormonlardan olur yaziyor ama belki de tıkandı bilmiyrm ilk defa oluyor. Nasil bir müdahale edilir ki gebelikte tedavisi nedir acaba acil bilir mi kafamda deli sorular
Canim hic kendini uzme ben gecen ay kusarken yataktan kalkamzken esimde yapti aynısını. Sinirlendim bebeğe zarar veriyoruz. Yerinde olsam yerimden bile kalkmam kendi rutinime bakarım. Senin durumun cok farkli cunku..milletin tuzu kuru tabii.
Belki onlarda utanir döner gider.
Aynen canım inşallah nasip olurEv kalabalikmis tabi yaşlı dede varsa cok zor gelmeleri. Maddiyatta dedigin gibi eskiden bu kadar yol parasi dusunulmezdim en son eşimin memleketine git get 2200 tl tuttuins kasimda nasip olur canim.
Geç döllenme belki olur ama bence kesindirİlişkiden 24 gün sonra yapılan kan testi kesin midir daha fazla sürede öğrenen oldu mu
40 gün geçti idrar testlerim hala negatif çıkıyor gebe olma ihtimalim var mı hala tüm belirtiler var amaGeç döllenme belki olur ama bence kesindir
Kan verseniz?40 gün geçti idrar testlerim hala negatif çıkıyor gebe olma ihtimalim var mı hala tüm belirtiler var ama
Regl gibi kanamam olmuştu 9 gün sürmüştü ama çok az regl gibi olan kanamanın 4.gününde vermiştim negatif çıktı yine de vermeli miyimKan verseniz?
Ben de hissettim pit pit bişiler uzandığımda özellikleIyii bayramlarrr❤
Çok şükür biz iyiyiz sol tarafımda bi kelebek kanat cirpiyor gibi hissediyorum karnimda sanirim kizimi bu kadar erken hissetmemistim
Ilk zamanlar lazim oluyo hani aşıya filan gidildiginde ama bebis buyudukce ağırlaşıyor ya taşıması zor oluyor kucaga alıyorsun o şekilde ama ben en fazla 1 ay kullanmıştım puseti vardi onu kullanirdim çoğunlukla zaten heryere araba ile gittiğimiz için lazim olmadiKızlar bu taşıma çantasında arkadaşım 2 bebişinide büyüttü bana vermek istiyor işime yarar demi hiç bir bilgim yok ilk bebiş olunca ne lazım olur bilmiyorum
O zaman bizde 1 ay kullanıp teslim edelim çok içinden geldi tertemiz kullandım diyip duruyor almazsam kırılırIlk zamanlar lazim oluyo hani aşıya filan gidildiginde ama bebis buyudukce ağırlaşıyor ya taşıması zor oluyor kucaga alıyorsun o şekilde ama ben en fazla 1 ay kullanmıştım puseti vardi onu kullanirdim çoğunlukla zaten heryere araba ile gittiğimiz için lazim olmadi
Geç döllenme dediğimiz yumurtanin geç catlamasidir canım yani sadece 24 gün önce bir kere ilişki olduysa varsa çıkar ha ondan sonra da ilişki olduysa çıkmayabilirGeç döllenme belki olur ama bence kesindir
Yani bende de 2 günde bir bı çırpınti hissediyorum ama bilemedim sanki ilk gebeliğimBen de hissettim pit pit bişiler uzandığımda özellikle2.ci olduğu icin erken hissediliyor ilkini 16.ci haftada hissetmistim
Duyulur ama herkesin hamileliği kendine özel oyuzden duyamazsanizda panik yapmayın zaten bu konuda doktorunuz size daha iyi bilgi verirAyın 19 una randevum var. Randevumun olduğu gün 6+4 olcaz kalp atışı duyulur mu
Ben arkadasimin israriyls takribi 16.gun filan yapmistim sanirim testi ki bu da beklenen regl baslangic gunumdu, cok net cift cizgiyi gormustumİlişkiden 24 gün sonra yapılan kan testi kesin midir daha fazla sürede öğrenen oldu mu
Ah yaa.. bulantilar..Kizlar mide bulantısı için hap ne kullanıyorsunuz? Sanırım dayanamicam ben bugün bütün gün yattım. 2tane de oğlum var hiç ilgilenemiyorum devamlı bulantı var çünkü mahvoldum. Doktoruma da sormadım sordaydim keşke geçen gün
Olabilir canım. Zaten sürekli değil 1-2 kez hissettim o kadar :) yakında hepimiz tam hissedeceğiz inşallahYani bende de 2 günde bir bı çırpınti hissediyorum ama bilemedim sanki ilk gebeliğimoğlumu 17 de bilmiştim bu hareket ediyormu etmiyorum bilemiyorum
Yaa ben de arada duyuyorum ama hergün değil kımıl kımıl bişeyler oluyorOlabilir canım. Zaten sürekli değil 1-2 kez hissettim o kadar :) yakında hepimiz tam hissedeceğiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?