2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Canim senin 3 ay dolduysa vermez artık herhalde. Benim daha 2 haftam var bu folik asit disindaki iki ilaca yeni basladim hepsinde folim asit icerincede kafam karıştı

Canım dahiliyeci tiroidle birlikte diger degerlerime de bakti. Folik asiti. İyi seviyede kullanama gerek yok dedi. Bende doktora soyledim bunu ama 12.haftaya kadar kullanalim dedi iki hafta var daha
Yani baya karışmış senin ki dahiliye öyle kadın doğum öyle diyince bilemedim, çok ilaçta insanın bünyesi kaldırmıyor

Selam kızlar birkaç gündür otururken bir şey yok ama yürümeye başladığımda daha birkaç adımdan sonra üzerime ağırlık çöküyor sanki zor nefes alıyorum durup dinlenmesem bayılacak gibi hissediyorum. Sıcaktan mı dedim, az su içtim ondan mı dedim, biraz karnım açtı ondan herhalde dedim kendimce şundandır bundandır diye geçiştirdim ama bu sabah uyandım birkaç lokma bi şey de attım ağzıma hatta, yine aynı şey Tansiyon sorunu yaşayanlar buna benzer mi oluyor? 13+5 bugün

Kızlar dikkat edin ayrica vakalar artmiş bizimkiler yakalandılar topluca cenazede gelen gidenden kaptılar büyük ihtimal her gelende mıç mıç oluyor ya

Ayın 19 una randevum var. Randevumun olduğu gün 6+4 olcaz kalp atışı duyulur mu
Ben tam da 6+4 de duydum kalp atışını
Canım merhaba, doktor nereyi önerdi ayrıntılı ultrason için?

Kizlar günaydın benim ne güzel mide bulantılarım geçmişti ama son dört gündür yine başladı... En sevdiğim şey çiğ köfte onu bile yemek istemiyorum
Günaydın canım. Bende açlıktan midem bulanmaya hiç yemek yemicem çünkü yedikten sonra resmen hasta oluyorum bir müddet. Mide bulantısı bende de 2gun geçiyor diyorum sonra birdaha geliyor. öyle öyle zaman geçiyor. Ama bitsede rahatlasak keyfini sursek biraz

Off o mide şişkinliği sıkıntısı ağırlık oluyor banada çok. Hele yemek yedikten sonra resmen hasta oluyorum ya. Azda yesem aynı midem istemiyor yemek sanki. Aç kalınca midem bulanip kusmasam yemicem hicbirsey

Ya ben en çok çiğ köfte yerdim onu bile yiyemiyorum artık çok kötüyüm canım hiç birşey istemiyor bu hamilelik nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Öyle düşünme inşallah geçer en kısa zamanda canım. Bilmiyorum ama kız bebek kimde duysam daha ağır geçirdiğini söylüyor tabi kızı oğlu olan kıyaslama yapabilenler genelde. Sağlıkla doğsunlarda sayılı gün öyle böyle geçiyor

A ben de Kocaeli deyim. Ayrıntılı ultrason için direkt normal randevu mu alınıyor nasıl oluyor acaba.
İlk çocuğumda ali kahya da randevu bulamamistim. Ne zaman almamız gerekiyor acaba randevu
Doktor erkenden almaya çalış randevuyu dedi canım önce kadın doguma sonra yönlendirme yapıyorlarmış gökçe hanımı önerdi doktorum

Kizlar günaydın benim ne güzel mide bulantılarım geçmişti ama son dört gündür yine başladı... En sevdiğim şey çiğ köfte onu bile yemek istemiyorum
Dışarda ki çiğköfteyi yiyebiliyor musunuz siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…