2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Zaten enfeksiyon açısından sordum gız İlişki sonrası hemen duşa giriyorum hiç beklemeden enfeksiyon için. İntim temizleyici kullanıyorum daha ne yapabilirim bilmiyorum
Hımmm enfeksiyon olacaksa hemen dusa girmek kurtarmaz diye düşünüyorum kuzu.
Bahsettigin temizleyiciyi bilmiyorum ama gebelikte kullanima uygun bisey mi dikkat et. En guzeli ilk sordugundakini kullanmak bnce kafa rahat

Rabbim zorlastiriyorsa guxellistiriyordur derler. benim de bir kaybim var kalp atışını duymustuk ama kalbi durdu kısa sure sonra
4 yaşında bir kizim var birde
Rabbim hepsine saglikli uzun ömürler versin işine sarılman severek yapman cok guzel takdir ediyorum

Canım benimm neler yaşamışsın çok zor anlıyorum eabbım kızına bebişine sağlık versin

Kızlar, çatlama olmasın diye ne kullanıyorsunuz? Ben biraz geç kaldım ama iyi bişeyler istiyorum, vücudum çok kuru
Ben ilk gebeliğimde 25 yaşındaydım. Bu tür ürünler pek bilinmiyordu o zaman çok kilo aldım ama çatlamadım. İkinci gebeliğimde 33 yaşındaydım. Buürünler vardı piyasada ama ben yine kullanmadım. Bence cilt tipi biraz belirleyici oluyor. Elastikiyeti fazla sanıyorum 17 kiloya rağmen karnımda çatlak hiç yok. Emzirme ve lohusalık dönemimde göğsüm hatta dekoltem çatladı. Çünkü zaten göğüslerim çok büyüktü bir de emzirme olunca yağı alıp göğsüme sürmediğime pişmanım.
Eğer siz de kilo alıp verince çok çatlamadıysanız belki ihtiyaç yoktur bu yağlara. Ama her durumda ihtiyatlı olmak bakımlı olmak iyidir tabi o ayrı.
Be kullansam kantaron benzeri doğal yağlara yönelirdim sanıyorum.
Bu seferde de çatlamam diye Ümit ediyorum

Kizlar kendimi ketcap sisesi gibi hissediyorum. Ne zmn bir seye uzulup aglasam kanamam geliyor. Bugun yine canim birseylere sıkıldı esimle tartistim hemen kanamam geldi ama Allaha sukur bu sefer kirmizi değil kahverengi.

Ya sinirlenmiyeyim diyorum kendimi tutayim diyorum ama surekli yattigimdan mi hamilelik hormonlarından mi yoksa tiroid degerlerimden dolayi mii bilmiyorum ama sinirlerime hakim olamiyorum.

Tiroid zaten başlı başına sinir yapar birde hamilelik derken sinirlerin iyice yıpranıyordur ama bir şekilde sabret ya baksana her sinir stres seni etkiliyor

Canım sakin ol kendin için değilse bile bebeğin için ben eşimle tartisacagim o kadar konu varken tamam deyip geçiyorum doğumdan sonra alırım intikamı diyerekten çok geçmiş olsun bu arada

Tiroid zaten başlı başına sinir yapar birde hamilelik derken sinirlerin iyice yıpranıyordur ama bir şekilde sabret ya baksana her sinir stres seni etkiliyor
Ya digerinde doktor stresli bir sey yasadin mi ya da agir kaldirdini demisti.bir gun once yine cok canım sıkılmıştı.yinede tesaduftur belki olacagi varmistir diye düşünmüştüm.ama demekki stres sonrasi gercekten oluyor bu kadar tesaduf olmaz .Nasil olcak bilmiyorum yataga mahkumken ama daha sakin olmam lazim .

Canım sakin ol kendin için değilse bile bebeğin için ben eşimle tartisacagim o kadar konu varken tamam deyip geçiyorum doğumdan sonra alırım intikamı diyerekten çok geçmiş olsun bu arada
Tesekkur ederim canim ya bende tutucam gerçekten kendimi bundan sonra. Onceki nde tesaduf sanmistim degilmis demekki. Dogumdan sonra gostercem ben ona , belki o da benim icin ayni seyi dusunuyordur

Cok zor canim yaonlar emekli degil mi gelemiyorlar mi epey uzun zaman olmus . Ben esimle kendi memleketimde yasiyorum ama esim surekli ilerde kendi memleketine tasinacagimizi soyluyor. O bile uzuyor beni cunku cok uzak tam 13,14 saat sürüyor arabayla

Ahh çok iyi anlıyorum seni ben de sürekli yattığım için sinirlerim bozulup ağlıyorum eşim çok yardımcı oluyor ama yine bir bahane bulup tartışıyorum onunla sanırım hormonlar bide üstüne sürekli yatma etkiliyor baya dayanmamız gerek biraz daha kahverengi gelmesi iyi benimde şuan leke şeklinde geliyor bazı günler hiç gelmiyor ama ayakta durunca ya da biraz iş yapınca iş dediğim yemek yapma ozamn geliyor benim gelmemesine aldanıp kalkıyorum bazen

Ya canim burda konuyu tekrar acip sinirlenmek istemiyorum ama ben bu haldeyken yatili misafir kabul etmis cildirtcak beni ya cok mu zor musait degiliz demek .daha gecen sene geldi amcasigil.her yaz geliyorlar bu sefwr gelmeyiversinler .Ve benim asiri tepki verdigimi dusunuyor saka gibi. Yani durumum musait olsa ustune cikip tepincem o kadar sinirliyim. Karsidaki insanlar da tuhaf halimi bildikleri halde gelecekler. Ben annemin evinde kaliyorum tuvalet disi kalkmam yasak gercekten aklimi kacircam insanlarin dusuncesizliginden.Arayip ben mi desem musait degiliz diye sorun yasarmiyim bilmiyorum..

Sen yine de dikkat et canim ben 5,6 gun kanamam olmadi diye biraz hareketlenmistim. En son gittigimde kanama alanin artmis dedi. Belki ondan degildie ama yinede temkinli olalim.

Esin belki yüzü yok gelmeyin demeye ama karşıdaki insanlar bildikleri halde gelmeleri cidden sinir bozucu kendilerinin düşünmesi gerekirdi bunu. Ama kabul etmiş birkere oyuzden üzme kendini bebeğine birseh olmasın okadar zor durumlar atlattin düşüncesiz insanlar yüzünden kendini strese sokma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…