2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Sağol canım cevabın için. Bayram diye yazmadım daha doktora ama bugün baya geçti bulantı umarım tekrar gelmez azalarak geçer artık. Ama ihtiyaç olursa diye yazdıklarını not aldım çok sağol tekrar

Yani bende de 2 günde bir bı çırpınti hissediyorum ama bilemedim sanki ilk gebeliğim oğlumu 17 de bilmiştim bu hareket ediyormu etmiyorum bilemiyorum
Olabilir canım her bebek farklı konumu farklı annenin karnı farklı ben bugün aynı yerde 1kere hissettim tekrar minik baloncuk patlaması gibi. Hatta sonra bekledim azıcık dürttüm falan ama olmadı birdaha çok aşağıda hissediyorum zaten daha az yukarı ciksalar baya hissederiz aslında.

Kızlar günaydin nasilsiniz biz yogun bir sureci bitirip artik ailemin yanına gidecegiz şükür ki eşimede hava değişimi iyi gelecek . Hamilelikler nasil geciyor bu arada ? Benim mide bulantılarım bitti çok şükür ağzımın tadı bozuk yine ama oda geçer inşallah bebişimi hissedemedim daha bazen sakin bir odada karnımı dinliyorum ama henüz bir şey yok. Doktor ayrintili çekim için güzel bir yer önerdi perinotoloji uzmanına yönlendirdi Afyon dönüşü bir tanıdık sayesinde randevu bulabileceğiz galiba . Yavaş yavaş yollari yarılayacağız bizde galiba

Bende geçen hafta buraya attığım demir ilacı i bı haftadır yaklaşık 15-20 dakkalik çabalarla zorla tutuyorum ama bugün çok zorlandım ve en sonunda kustum.Doktoruma ulaşıp ilacımı degistirmeye çalışıyorum bunu lohusaliga kadar asla kullanmam.

Yutmakta mi zorlaniyorsun. Bende daha yeni basladim sabah aldigimda yarim saat sonra kustum.simdi aksam 8 den sonra bir sey yemeyip 11 de atiyorum bulanti yapmadi.eczanede bulanti yaparsa aksam al demisti.eger yutmakta zorlaniyorsan bende ki de bu canim. O attigin ilaci da kullanmistim , ayni boyutu senin icin birsey degismez.

Eklentiler

• 16576206693543634254417148163442.webp
    20 KB · Görüntüleme: 50
  • 16576206931882997183514382285455.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 51
Yutkunma duygumu unutuyorum resmen ilacı ağzıma atınca.Doktora ulaşmaya çalışıyorum hap versin normal.Ben kapsül yutamıyorum bunu keşfettim.bakalim dönerse inşallah doktorum

Acile bir gideyim o zaman ben. Enfeksiyon olsa ates yapar agri yapardi sanirim ya..
Verdikleri ilaci da doktoruma danisirim kullanirim en mantiklisi bu bayram izni bitene kadar beklemeyim kulak butun boğazı
Tıkanıklığa bağlı ise gliserin gebelikte kullanılır.
Zaten yağ gibi birşey…
Gliserin bütün kremlerde sabun şampuan gibi ürünlerde var. Yaygın kullanılıyor.
Eğer kir ise bayramdan sonra doktora gitmeniz iyi olur. Acil birşey yapmayabilir..

Kizlar size sorum olacakti. Gecmis zamanlarda folik asitle ilgili konusmustunuz ya o yuzden aklima takildi.kullandigim ilaclardan 3 unde de folik asit var cok fazla degil mi bu kadari. En sagdaki direkt folik asit digerlerinin içeriğinde ek olarak folik asit var.

Eklentiler

• IMG_20220712_144821.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 58
Ben folik asit kullanmıyorum 1 aydır verdiği ilaçta vitaminler ve folik asit olunca kesti benden, farkında değil mi doktorda acaba

Ben folik asit alıyordum hem de folik asit içeren multivitamin vardı doktora sordum ikisi de 0, 4 fazla olmaz dedi ama ben folik asti bitince Bi daha almadım ilk 3 ay bittiği için zaten araya da bayram girdi gidince bir sorucam tekrar ama. 3 ilaç da da folik asit fazla gibi bence

Benim doktorumda kesti folik asidi multi vit verdi icinde her şey olan ona devam edelim artık demişti

Selam kızlar ben Antalya’nın uzak bi ilçesindeyim ve ordaki doktorum devlette olmasına rağmen ilgili iyi çok şükür.ama doğumu merkezde düşünüyorum nasip olursa.şimdi de bayram diye merkezdeyim gelmişken bu doktora da muayene olsam mı yoksa daha erken mi bilemedim.geçen hafta yani 12. Haftada kontrole gitmiştim ilçede iyi demişti .napayım bilemedim fikir almak istedim

Ben folik asit kullanmıyorum 1 aydır verdiği ilaçta vitaminler ve folik asit olunca kesti benden, farkında değil mi doktorda acaba
Canım dahiliyeci tiroidle birlikte diger degerlerime de bakti. Folik asiti. İyi seviyede kullanama gerek yok dedi. Bende doktora soyledim bunu ama 12.haftaya kadar kullanalim dedi iki hafta var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…