- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #6.361
Ben öyle çok anlamıyorum ama doktorlar reglin 7 gün geciktikten sonra test yapılması gerektiğini söylüyor. En kesini öyle ya da beta hcg kan testi.İlişkiden 24 gün sonra yapılan kan testi kesin midir daha fazla sürede öğrenen oldu mu
Kanamamın olduğu 4.gün test yaptım negatif çıktıBen öyle çok anlamıyorum ama doktorlar reglin 7 gün geciktikten sonra test yapılması gerektiğini söylüyor. En kesini öyle ya da beta hcg kan testi.
Sağol canım cevabın için. Bayram diye yazmadım daha doktora ama bugün baya geçti bulantı umarım tekrar gelmez azalarak geçer artık. Ama ihtiyaç olursa diye yazdıklarını not aldım çok sağol tekrarAh yaa.. bulantilar..
Bana doktorum zofer yazdi, gunde dirt defaya kadar icilir ama bokunu cikarma 2de kalmaya calis sinyali de verdi ki ikisen fazla da hic kullanmadim. Sonra bi ara eczanede yoktu onzydn diye bi ilav verdi eczaci, doktor da okay verdi. Ona devam ediyorum. Bu ikincisi daha iyi sanki, dilde eriyen bi ilac. Ama bence soktoruna mutlaka sor, herkesin gebiligi farkli ne de olsa. Bu arada benim yazdigim ilaclar aslinda kanser hastalarinin kemoterapi sonrasi olusan bulantilari icin uretilmis ilaclar ancak gebeler de kullaniyor. 4 mg kullaniyorum ben gunde iki tane. Bir gece yatarken bir de ogleden sonra ikindiye dogru.
Olabilir canım her bebek farklı konumu farklı annenin karnı farklıYani bende de 2 günde bir bı çırpınti hissediyorum ama bilemedim sanki ilk gebeliğimoğlumu 17 de bilmiştim bu hareket ediyormu etmiyorum bilemiyorum
Yani pozitif değil o zaman adet olmuşsunuz zatenKanamamın olduğu 4.gün test yaptım negatif çıktı
Yutmakta mi zorlaniyorsun. Bende daha yeni basladim sabah aldigimda yarim saat sonra kustum.simdi aksam 8 den sonra bir sey yemeyip 11 de atiyorum bulanti yapmadi.eczanede bulanti yaparsa aksam al demisti.eger yutmakta zorlaniyorsan bende ki de bu canim. O attigin ilaci da kullanmistim , ayni boyutu senin icin birsey degismez.Bende geçen hafta buraya attığım demir ilacı i bı haftadır yaklaşık 15-20 dakkalik çabalarla zorla tutuyorum ama bugün çok zorlandım ve en sonunda kustum.Doktoruma ulaşıp ilacımı degistirmeye çalışıyorum bunu lohusaliga kadar asla kullanmam.
Yutkunma duygumu unutuyorum resmen ilacı ağzıma atınca.Doktora ulaşmaya çalışıyorum hap versin normal.Ben kapsül yutamıyorum bunu keşfettim.bakalim dönerse inşallah doktorumYutmakta mi zorlaniyorsun. Bende daha yeni basladim sabah aldigimda yarim saat sonra kustum.simdi aksam 8 den sonra bir sey yemeyip 11 de atiyorum bulanti yapmadi.eczanede bulanti yaparsa aksam al demisti.eger yutmakta zorlaniyorsan bende ki de bu canim. O attigin ilaci da kullanmistim , ayni boyutu senin icin birsey degismez.
Tıkanıklığa bağlı ise gliserin gebelikte kullanılır.Acile bir gideyim o zaman ben. Enfeksiyon olsa ates yapar agri yapardi sanirim ya..
Verdikleri ilaci da doktoruma danisirim kullanirim en mantiklisi bu bayram izni bitene kadar beklemeyim kulak butun boğazı
Ben folik asit kullanmıyorum 1 aydır verdiği ilaçta vitaminler ve folik asit olunca kesti benden, farkında değil mi doktorda acabaKizlar size sorum olacakti. Gecmis zamanlarda folik asitle ilgili konusmustunuz ya o yuzden aklima takildi.kullandigim ilaclardan 3 unde de folik asit var cok fazla degil mi bu kadari. En sagdaki direkt folik asit digerlerinin içeriğinde ek olarak folik asit var.
Ben folik asit alıyordum hem de folik asit içeren multivitamin vardı doktora sordum ikisi de 0, 4 fazla olmaz dedi ama ben folik asti bitince Bi daha almadım ilk 3 ay bittiği için zaten araya da bayram girdi gidince bir sorucam tekrar ama. 3 ilaç da da folik asit fazla gibi benceKizlar size sorum olacakti. Gecmis zamanlarda folik asitle ilgili konusmustunuz ya o yuzden aklima takildi.kullandigim ilaclardan 3 unde de folik asit var cok fazla degil mi bu kadari. En sagdaki direkt folik asit digerlerinin içeriğinde ek olarak folik asit var.
Benim doktorumda kesti folik asidi multi vit verdi icinde her şey olan ona devam edelim artık demiştiKizlar size sorum olacakti. Gecmis zamanlarda folik asitle ilgili konusmustunuz ya o yuzden aklima takildi.kullandigim ilaclardan 3 unde de folik asit var cok fazla degil mi bu kadari. En sagdaki direkt folik asit digerlerinin içeriğinde ek olarak folik asit var.
Canım dahiliyeci tiroidle birlikte diger degerlerime de bakti. Folik asiti. İyi seviyede kullanama gerek yok dedi. Bende doktora soyledim bunu ama 12.haftaya kadar kullanalim dedi iki hafta var dahaBen folik asit kullanmıyorum 1 aydır verdiği ilaçta vitaminler ve folik asit olunca kesti benden, farkında değil mi doktorda acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?