- 26 Ağustos 2020
- 986
- 1.124
- 33
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #6.401
Bende pek mideyle alakalı değil canım ya böyle baş ağrısı ağırlığı gibi üzerime komple 200 kilo çökmüş gibi nasıl anlatsam, şu an beynimde sanki damarlardan geçen kanları zonklama gibi hissediyorumOff o mide şişkinliği sıkıntısı ağırlık oluyor banada çok. Hele yemek yedikten sonra resmen hasta oluyorum ya. Azda yesem aynı midem istemiyor yemek sanki. Aç kalınca midem bulanip kusmasam yemicem hicbirsey
Benim de bulantım çok. 2 3 gün rahat ediyorum sonra tekrar. Su bile boğuk, metal gibi bir tat veriyor içemiyorum. Çubuk kraker ile biraz rahatlıyorum. Yemek yapamıyorum. Yağ ile soğan birleşip ısınmaya başladığı an evden kaçıyorum. Sanırım bu ay da böyle geçecek. Yine de buna şükürKizlar günaydın benim ne güzel mide bulantılarım geçmişti ama son dört gündür yine başladı... En sevdiğim şey çiğ köfte onu bile yemek istemiyorum
Çok kaliteliymişArkadaşlar merhabalar ..bana da 5.gün 5aa tek embriyo transferi yapıldı 12.degerim çok şükür 684 çıktı sizce nasıl 12. Güne göre biraz yüksek gibi geldi tecrübeli arkadaşlar cevaplabilir mi rica etsem
Önce kadın doğum randevusu bulayım o zaman canım ben. Hem başka bir doktor daha bakmış olurDoktor erkenden almaya çalış randevuyu dedi canım önce kadın doguma sonra yönlendirme yapıyorlarmış gökçe hanımı önerdi doktorum
Çok teşekkür ederim canım benim çok sagol.Çok kaliteliymiştebrik ederim, Rabbim hayırla sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi de nasip etsin. Benim de tüp bebek. 4bc idi. Yüksek beta hcg plesantanın hızlı oluştuğunu gösteriyor demişti.
İnsallah canımYavaş yavaş yemeğe başlayacağız canım merak etme
Amin inşallah teşekkür ederim. Doğum ocakta . 13 + 4 haftalık devam şükürÇok teşekkür ederim canım benim çok sagol.sende sağlıkla kucağına al doğum yaptıysan da sağlıkla büyüt inşallah..çok şükür o zaman tamamdır
Kesinlikle canım bende tam bitti diyorum pat kendi i gösteriyor. Yemek yediğim de halsizlesiyorum adetaGünaydın canım. Bende açlıktan midem bulanmaya hiç yemek yemicem çünkü yedikten sonra resmen hasta oluyorum bir müddet. Mide bulantısı bende de 2gun geçiyor diyorum sonra birdaha geliyor. öyle öyle zaman geçiyor. Ama bitsede rahatlasak keyfini sursek biraz
Ya ben oğlumda koku hassasiyeti ve mide yanmasından oldum toplamda üç kilo alabilirim onda da açtım ama bu da boyle olunca sinirim bozukduÖyle düşünme inşallah geçer en kısa zamanda canım. Bilmiyorum ama kız bebek kimde duysam daha ağır geçirdiğini söylüyor tabi kızı oğlu olan kıyaslama yapabilenler genelde. Sağlıkla doğsunlarda sayılı gün öyle böyle geçiyor
Evet yiyordum şu zamana kadar ama son iki haftadır yiyemiyorum oğlumda da yerdim bir problem yaşamadımDışarda ki çiğköfteyi yiyebiliyor musunuz siz?
Bende bir süre daha böyle geçecek diyip sabretmeye çalışıyorum ama sabahları berbat oluyor... Mide bulantısindan başımı kaldiramiyorum ama oğlum var sabahın yedisinde ayakta meccbur kalkıyorumBenim de bulantım çok. 2 3 gün rahat ediyorum sonra tekrar. Su bile boğuk, metal gibi bir tat veriyor içemiyorum. Çubuk kraker ile biraz rahatlıyorum. Yemek yapamıyorum. Yağ ile soğan birleşip ısınmaya başladığı an evden kaçıyorum. Sanırım bu ay da böyle geçecek. Yine de buna şükür
Doktor bana yasakladı, eşimde pinpiriklendi yedirmiyor çok sevdiğim halde ilk zamanlar gizli gizli yedim bir iki sefer sonra imkan yaratamadım kendimeEvet yiyordum şu zamana kadar ama son iki haftadır yiyemiyorum oğlumda da yerdim bir problem yaşamadım
Sen kime gidiyorsun ???O zaman bu randevuma gittiğimde doktoruma söylüyeyim de o bölüme talep açsın bende randevu alabileyim
Bende öyle yapacağım bi sehir dışına git gel yapayımÖnce kadın doğum randevusu bulayım o zaman canım ben. Hem başka bir doktor daha bakmış olur
Keşke 1 hafta bile olsa aileden rahat edebileceğin birileri gelse. Mide bulantısı için burda çok kişi ilaç kullanıyor. Ben daha kullanmadım. Dr un sana da verir belki. Ya sabır.. Rabbim güç kuvvet versin.Bende bir süre daha böyle geçecek diyip sabretmeye çalışıyorum ama sabahları berbat oluyor... Mide bulantısindan başımı kaldiramiyorum ama oğlum var sabahın yedisinde ayakta meccbur kalkıyorumtabi bur de iş var...
Ya eşim de yasakladı bana da hiçbir şey yemeyince onu yememe izin verdiDoktor bana yasakladı, eşimde pinpiriklendi yedirmiyor çok sevdiğim halde ilk zamanlar gizli gizli yedim bir iki sefer sonra imkan yaratamadım kendime
Neyse ki burger king sefama karışmıyor
Ben Gölcük devlete gidiyorum canım, Ömer Doğukan Saraç’aSen kime gidiyorsun ???
Amin canım inşallahKeşke 1 hafta bile olsa aileden rahat edebileceğin birileri gelse. Mide bulantısı için burda çok kişi ilaç kullanıyor. Ben daha kullanmadım. Dr un sana da verir belki. Ya sabır.. Rabbim güç kuvvet versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?